ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » БАЛ БЕЗ МАСКИ » Забранено за дървени вилици(слугинаж)

Забранено за дървени вилици(слугинаж)

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

Най-после, да си отдъхнем от вонята.

2

Какво стана?

3

Стана зона свободна от вилитатататата  :tomato:

4

Ааа, тя ще дойде и тук...специално даже...голубой вагон!   :D

5

Поживем увидим!!!

6

А не виждате ли , че това е сиренцето?

7

baharta написал(а):

Най-после, да си отдъхнем от вонята.

Голям, голям, голям сладур си!!! Казвала ли съм ти го?!?!? :flirt:

8

Не си, но знам, че когато и да те попитам ще го кажеш, затова никога няма да те попитам! Хората с които човек може да си говори без думи са безкрайно малко в рамките на един живот и щастието да откриеш поне няколко е много голямо. :love:

9

Какво е това бездумие. Не стига, че образ няма ами и думи?! Бах таз телепатия. Да не сте радио прие :D мници?!

10

Не е теле...... каквото и да е, затова не го обръщай на  :D , щом не го разбираш, ще поизчакаш: имаш още много да копаеш в мината на познанието, а това е и от духа и става безумно сложно за обяснение. Премини на друга страница. :playful:

11

Това го разбирам ве мой, ама не ти вярвам. Всъщност не вярвам в това което ти вярваш. Или по точно не вярвам в това, че това в което вярваш е така!!!
Какво стана с този форум. Защо не пишеш Бахарта?! Пишете повече... Аз съм обнадежден за това.

12

Още има живи свидетели на разтрела над дузина граждани обявени за фашисти от комунистите. Кои са тези хора? На маса се разбират кои са техните роднини... Защо се е стигнало до там? Как? Отговори ми ако си компетентен. Отговорите на тези хора бяха неуверени и несериозни. Гласовете им са изпълнени със злоба! Защо? Остави и ти нещо след думите във форума!!! А sorry аз май обърках страницата... Надявам се поне събеседника да е на място!

13

ееееее :flag:  стига сте ми разпъвали акъла на кръст ве :canthearyou:  драхти ората начи :D
:mybb:

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » БАЛ БЕЗ МАСКИ » Забранено за дървени вилици(слугинаж)