ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

Сообщений 381 страница 400 из 406

381

чудя се  ...щот за тебИ съм загрижена  :glasses:  :love: че после - ново главозамайване  :love:

382

ве да съ добера аз до сърчицето ти пък ше гу опрайм главозамайванету :D  :D

383

а за какво ти е сърчицету  ми ве ...  :question: друга играчка нямаш ли си  :question: подръка

384

ми немам си ве :no:  шъ ми подариш ли??? :D

385

брех , начи...ми  аз що мисля ,че са ти подарили веч  :glasses:  дан не го изгуби ве  :question:

386

ма ше ти купя едно плюшену  от Пловдив града  :love:  само нема съ стресираш  :love:

387

http://krassota.com/i/cat/01.gif тенкс начи Лайлата :cool:  заради мени чак в трада ли шъ слизаш ве :flirt:  въх въх въъъъъъъх  :D

388

ми да .... виж кви жертви правя начи ...дажи на бос крак чорапи ше си сложа ве  :jumping:  :D

389

:playful: Пипи дългуто чорапче  :D  :D
:love:

390

аха-  Пипилота Виктуалия Транспаранта Ментолка Ефраимова Дългото чорапче....... ма ми викай  Лайла , начи .... че другото име  не мож го запомня ве  :dontknow:  :love:

391

Лайлаааааааааааааааа !!! :love:   :love:  вечи си имам и разрешение да :flirt:  :flirt:  ти викам Лайла

392

мдаааа...официално вече , начи .... :love:  :love: доживя го , брей  :flag:

393

никой няма  :dontknow:

394

как да нема ве :flag:  баси начи пак си забайла очилата  :D  :D

395

а аз пак съм гладен :'(

396

а аз съм на диета  :dontknow:

397

опетай кифтената :flirt: маммамийяяяяяя  :crazy:

398

ще , ще  :flag:

399

Малииииииии,ква пустош :glasses:

400

То в пустинята има повече живот,хм.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....