ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

Сообщений 1 страница 20 из 406

1

Я ДА ТЕ ВИДЯ СЕГА КАКВА МИСЛИТЕЛКА СИ

http://ruero.com/pic/270109/image_3.jpg

2

почвам...ама от утре...че днес ме мързи  :flag:  :flag:

3

АЗ ПЪК ТРЯБВА ДА ПРАВЯ СУПА..... :surprise:

4

мързел..........лейла

5

СТИГА МИСЛИЛА ЛЕЙЛАААА..... СТАВАЙ :idea:

http://picsvet.com/pics/1207.jpg

6

Когато човек си мисли, че е роден без късмет и все нему не върви, то каквото и да му се случи , той ще си каже "Всичко ми носи лош късмет...лошият късмет постоянно ме преследва и не ме пуска". За този човек , дори доброто което му се случва -ще е лошо , защото такъв е начинът, по който той е започнал да възприема нещата...Затова живейте с мисълта , че всичко което идва при вас - е добро.

7

лейла стига мислила ,а слагай престилката на голо и почвай пицатаааааааааааааа :mad:

8

Такоз е то мила Лейла. Не всеки може да си затвори очите за лошите неща които му се случват...

9

но може да се научи  как да ги приема ... :glasses:

10

Ако има кой да го научи.

11

ЛЕЙЛА.... Я КАЧИ МАЛКО СНИМКИ ОТ ПРОФИЛА ТИ,
ЧЕ САШЕТО Е ВЛЮБЕН  :flag:

12

животът е много опасна болест, която се предава по полов път :jumping:  :jumping:

13

nelley написал(а):

ЛЕЙЛА.... Я КАЧИ МАЛКО СНИМКИ ОТ ПРОФИЛА ТИ,
ЧЕ САШЕТО Е ВЛЮБЕН

че да не съм го молила ве... :mybb:

14

най-доброто средство да се избавиш от изкушението
е да му се отдадеш
:crazyfun:

15

ИМА И ДРУГИ ОЩЕ ПО-ДОБРИ, НО ДА НЕ ВИ ИЗКУШАВАМ, ЧЕ НАЛИ СТЕ СЛАБИЯ ПОЛ

16

Най-добрия начин да се развеселиш е да развеселиш някой друг... :jumping:

17

Точно те са най-тъжните хора, а кажи ми що за парадокс

18

Често задаван въпрос  "Какво е зло ???- може бинякои от отговоритее... злото е нещо, което е лишено от хармония....на което не му достига любов и красота, нещо което не се вписва в нашия живот.Злото може да се уподоби на огън,който носи разрушителна сила и всичко което е на неговия път бива унищожено....Но както огъня не може вечно да се поддържа , така и злото не е вечно...Казано е  е "Не се съпротивлявай на злото ", защо ?....защото съпротивлението дава живот на злото , а непротивопоставянето му позволява да изгори напълно..... Казваме на приятеля си: "Не прави това" или: "Защо правиш това?" ....казваме му : "Ти трябва да постъпиш така и така", и всъщност правим злото още по-силно, и по-здраво привързваме човек към грешката. ... 8-)  8-)

19

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H9lBeAzugwk[/youtube]

20

leila написал(а):

.Казано е  е "Не се съпротивлявай на злото ", защо ?....защото съпротивлението дава живот на злото , а непротивопоставянето му позволява да изгори напълно.....

Я му разцепи главата(на злото) да му излезе идеята на бял свят и тогава може да не му се противиш

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....