ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

Сообщений 301 страница 320 из 406

301

добре ме описа , начи  :D бе кой ме запозна с тебИ  :D

302

Милорд, моряка харем иска да си прави май, ама...  :D

303

едно е да искаш, друго е.......... %-)

304

То и калугер иска(казваше дядо ми)

305

leila написал(а):

едно е да искаш, друго е..........

Да го стискаш би казала ти. Да го поискаш бих казал аз, да го натискаш би казал Бахарта, да го плискаш би казала Чистата отрова и да го дрискаш би казала Вилицата... и др.

306

аха...ма верно как познаваш , значи ...а можеш ли да го направиш , като го по :glasses:  %-) искаш

307

ЕЕЕ   ЕЕЕ е е кротко бе деца!

308

leila написал(а):

аха...ма верно как познаваш , значи ...а можеш ли да го направиш , като го по    искаш

Може би бих се въздържал от подобно арогантно поведение колкото и да не ти се иска това!

Отредактировано Саша (2009-02-23 15:57:02)

309

може би ...или би ...знаеш ли това  :glasses:

310

Най-вероятно

311

пак не та разбрах , ма карай да върви  :flag:

312

"Да натрапваш на някого добродетелта си е прекомерна гордост; да му дадеш възможност да види красотата на добрите маниери - образование"

313

http://yanikphotoschool.com/wp-content/gallery/sunset/sunset2.jpg

314

Винаги ще съществуват хора, които ни харесват и винаги ще има такива, които не ни харесват..... ние също ще бъдем желани гости в едни групи и нежелани в други.... нали винаги предпочитаме своя собствен елемент. В това няма нищо удивително..... то е просто проява на действието на закона на притеглянето.

315

http://1.bp.blogspot.com/_LxkOJ001e9Q/RwVRtZ-sSoI/AAAAAAAABeI/RnouemcUGqw/s400/peperutki.JPG

316

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=loyTCkV06xQ[/youtube]

317

Много често ъгълът на виждане, от който гледаме  на един предмет или ситуация ги правят добри или лоши ...тъй че ако можем да погледнем към тях от различни ъгли, този предмет или ...които сме възприемали като неправилни, много вереятно ще ни се сторят правилни .Нито един от хората, които говорят, като съдят по резултатите, не могат да бъдат сигурни , че в дадено наказание няма награда , а в наградата- наказание.........

318

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zvqlI0Hv9f4[/youtube]

319

Видимият за нас свят е като голям универсален магазин.Макар и да е доста ограничен(според  вселенските мащаби),за нас на практика изглежда безкраен...Пълен е със всякакви "артикули".Като започнеш от тези,които подминаваш без дори да ги забележиш,и стигнеш до онези "ценните",при които отделяш часове всеки ден отново и отново да ги разглеждаш и да им се наслаждаваш.
Такива сме и ние,хората,един за друг...артикули в универсален магазин...Всеки по своему ценен,със собствена история и бъдеще...
А ти като "клиент" се стъписваш пред безкрайното разнообразие(ако си позволиш да го забележиш,разбира се) и се замайваш в объркване...И също както в магазин,има толкова много атрактивни "опаковки" с неизвестно като качество и количество съдържание.Има и от другите - посивели от прах,ожулени от премествания насам натам,неугледни,без търговски вид...и също с неизвестно съдържание...
Всички си имат етикети...Някои са големи,шарени,с хипнотично привлекателни послания към клиента - "Най-доброто за теб","Това,от което се нуждаеш","Вашето решение за цял живот"...Трудно е да се въздържиш да не си ги купиш,ама като се замислиш,кофите ти за боклук са пълни основно с такива рекламни шедьоври...
Етикетите другаде са оставени празни - клиентът може сам да си ги надпише...Любопитно и абсурдно(като за в магазин),на някои етикети пише - "Не пипай!","Отровно!","Отварянето убива!",но се намират клиенти,които баш тия кутии търсят.
Абе,свят всякакъв...

А ти се мотаеш между рафтовете,разглеждаш чуждите стоки,преподреждаш и пренадписваш етикетите на своите...и както в обикновен универсален магазин,не можеш да овладееш объркването си от толкова много въпроси...и неизвестни.
Какво въобще ми е нужно оттук,какво наистина ще ми свърши работа,мога ли да си го позволя,как ще отива на домашната ми обстановка,ще върви ли с цвета на очите ми,"менте" ли е,има ли вътре това, което пише отвън на етикета...

По-лесно е,когато точно знаеш какво търсиш,но "по-лесно" не означава "лесно"...

Ха,със здраве!

Днеска отивам до "МЕТРО"...

P.S.Не мога да не споделя едно интересно наблюдение:много от "стоките" сами не знаят какво се крие зад етикетите и в опаковките им...Тези,които осъзнават този факт,често оставят етикета си празен..."Празен" (или променящ автоматично текста си според клиента) е и етикетът на кутиите,в които има от всичко...

rinsewind

320

"Правдата е като паяжина тънка, ама пак не се къса"

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....