ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

Сообщений 281 страница 300 из 406

281

:rolleyes: взимам си го тогава

282

Аз даже не съм го чел. Много е дълго

283

purepoison написал(а):

Лейла, това много ми хареса! Мога ли да си постна във Форумната премъдрост?

пак заповядай ,конче  :flag:

284

Ще заповядам и аз ако има място за трима...

285

След щателна проверка, може и да го пуснем, а Лейла?

286

Няма нужда чист съм като капка роса.

287

нещо за днес

Три пеперуди, долитайки до горяща свещ, започнали да разсъждават за природата на огъня. Първата, приближавайки се до пламъка, се върнала и казала:
-Той свети.
Втората долетяла по-близо и, когато се върнала, казала:
-Той изгаря.
Третата, долитайки съвсем близо, влязла в него и не се върнала. Тя научила това, което искала да узнае, но вече не можела да го съобщи.

288

Надявам се само другите две да са разбрали какво ще им се случи ако си играят с огъня!?!

289

И една мисъл за Лейли, разбира се написана от жена. Съвсем случайно ми попадна и е повод за особени разсъждения:
Светът който мечтаеш може да бъде спечелен, той съществува, той е реален, той е възможен, той е твой, но за да го спечелиш се иска твоето пълно отдаване и тотално скъсване с миналото. Ти можеш да упровергаеш твърдението, че човекът е жертвено животно, което се е бръкнало от удоволствието на другите. Бори се за ценността на личността си, бори се за достойнството и гордостта си, бори се с искрящата увереност и абсолютно справедливото познание, че големият житейски морал е твой и твоя е битката за всяко постижение всяка ценност всяко величие, всяко добро, всяка радост която някога е съществувала на света. Ти ще спечелиш когато си готов да произнесеш тези думи: Кълна се в живота ми и любовта ми към него, че никога няма да живея заради друг и никога няма да моля някой да живее заради мен!!!

290

Хубаво е, но в последното изречение бих заменила "заради" с "вместо", а и не вярвам, че човек има бъдеще, ако не познава миналото си, не го владее, иначе е обречен да го повтаря. Илюзия е, че можеш да скъсаш с миналото си, просто можеш да избереш как и за какво да го използвам - "искрящата увереност" ми звучи добре!  :flag:

291

Нали ти казах, че може много да се поразсъждава над това. Да скъсаш с миналото си означава да го пренебрегнеш като фактор в бъдещото си развитие, въпреки, че то е основата на настоящето!

292

Да, именно, трябва да го разбереш, а това означава да разбереш малко повече себе си (болезнено е в 90 процента от случаите), но не можеш просто да го пренебрегнеш, все едно не е било. Болката, която има в него, ако си позволиш да я изживееш, ще бъде част от светлината на бъдещето ти.

293

Ех как се разбирате вие жените!!! На мен ми трябваше малко повече време да го осмисля :D

294

Мммда, за предимствата и несъвършенствата на половете няма да си говорим. Лека нощ, Саша!  :rolleyes:

295

Ех че си ама, лека нощ принцесо прекрасна и дива!

296

моряче тази принцеса ще ти отнесе главата докато я гледаш бе :D

297

може би той това иска де  :flag:

298

Ех Тази Лейла колко е досетлива. :D Щом е добра със зелени очи, нежна кожа, червена коса и силен дух само като си я представям ще ми се завие свят!

299

май вече ти се вие свят...готино е , нали  :D

300

Не искам да пренебрегвам теб: С черна коса светлокафяви очи бяла кожа и дълги поли прилепнали :D

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....