ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

Сообщений 261 страница 280 из 406

261

leila написал(а):

...всички гледаме с различни очи на света  , както си  написал другаде  ...  и благодаря за разрешението ти  :love:

Но модела на който се крепи света е само един: ако не си с нас си против нас (Библията), а трета възможност няма, не можеш  да стоиш безучастен когато веднъж си влязъл в играта(законите на Мърфи)

262

третата възможност е да поумнея  , защото.....красивите жени поумняват поради честите си контакти с умни мъже....../ пак Мърфи /  8-)

263

Красивите жени априори са умни, без да имат такава потребност, но това не им пречи да се възползват от предоставената възможност: продукта носи качествата на средата която го създава.

264

Пази боже от умна жена!!!

265

споко...сигурно закона на Мърфи важи и за красивите мъже  8-)

266

leila написал(а):

споко...сигурно закона на Мърфи важи и за красивите мъже

хахахахаха...едва ли... :D

267

NAGLI4KA написал(а):

хахахахаха...едва ли... :D

Може , но ако ще стават булки на други "мъже".

268

Пази боже от умна жена!!!

Момчето се изплаши  :rofl:

269

Истински умните жени се правят на глупави, според колкото подобава на случая и точно който трябва винаги се хваща в капана.

270

на мен това ми е любим номер  :jumping:

271

Хайде сефте се знаем, не ме карай да включвам вентилатора.

272

:D  :flag:

273

purepoison написал(а):

на мен това ми е любим номер

и аз обичам да подскачам... :jumping: привет Конче  8-)

274

Седем пъти презирах душата си.
Първият път, когато видях, че тя се покорява, за да достигне висоти.
Вторият път, когато забелязах, че тя куца в присъствието на сакати.
Трети път, когато трябваше да избира между трудното и лесното, и тя избра лесното.
Четвертият път, когато тя извърши зло и за свое оправдание каза, че и другите постъпват по същия начин.
Петият път, когато тя, претърпявайки поради своята слабост, представи търпението си за сила.
Шестият път, когато с презрение се отвърна от уродливо лице, без да познае, че това е една от нейните маски.
И седми път, когато тя пееше хвалебствена песен и си въобразяваше, че това е добродетел.

275

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sNhOILS0HFA[/youtube]

276

Благодаря , Саша  8-)

277

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OgK_keIJq-4[/youtube]

278

http://212.36.3.59/site_pics/184/o_1235155312_IMG_8711_2.jpg

279

Седем пъти презирах душата си.
Първият път, когато видях, че тя се покорява, за да достигне висоти.
Вторият път, когато забелязах, че тя куца в присъствието на сакати.
Трети път, когато трябваше да избира между трудното и лесното, и тя избра лесното.
Четвертият път, когато тя извърши зло и за свое оправдание каза, че и другите постъпват по същия начин.
Петият път, когато тя, претърпявайки поради своята слабост, представи търпението си за сила.
Шестият път, когато с презрение се отвърна от уродливо лице, без да познае, че това е една от нейните маски.
И седми път, когато тя пееше хвалебствена песен и си въобразяваше, че това е добродетел.

Лейла, това много ми хареса! Мога ли да си постна във Форумната премъдрост?  :surprise:

280

Можеш, нали един на друг си преливаме вода за мелничките и не сме вилици

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....