ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

Сообщений 221 страница 240 из 406

221

Способността да не забелязваш е първият урок на прошката..... тя се ражда от любовта и симпатията. .....знам , че този , който ненавижда, забелязва и най-незначителната грешка, докато този, който обича, не забелязва грешките на другия и често дори се стреми да превърне недостатъците им в достойнства.....В живота има безброй неща, предлагащи красота,  има и много  негативи ......достойнства и недостатъци......А възгледът на човека за живота зависи от нивото на неговото развитие..... :glasses:

222

Прошката е за онези от нормалните сред нас, които са сгрешили в преценката си за нещо, някого, но това е само моментно, а когато духовната мизерия ти е изкривила необратимо съзнанието, каква прошка ще ти помогне?Няма нещо красиво в цялата ни човешка история, което да не е било съсипано от простаците, защото те така оставят своята следа на величие: изсират се (с извинение) и като започнем от древногръцките храмове-Херострат и завършим с най-дребничкото Вилито горкото. ти мислиш ли , че толерирането му ще го направи по-добро, защото аз знам: ще изгони готините хора, които и без това са безкрайно малко навсякъде или ако те се прежалят да останат в присъствието на подобен боклук, клубчето ще завони познай на какво, на цветя и рози ли?

223

А, случайно, да ви е минавало перз акъла, че достатъчно съм прощавала на боклуци като теб Бахартлък и знам, много знам, които са полжителните лйде особено от софия, пловдив и плевен.  Аз, не си правя профили, зад а очерням някой, но мога и да го направя. И не изкарвам,  всеки долен интригант докато не съм се обедила в това и не карам мои приятели да влизат и да плюят, а после аз да влизам и да защитавам мразения от мене човек. Не аз си измислям, а ти!!!!

224

как бих могла да знам ...аз за себе си незнам какво ще стане след час ...та за други ли  8-)

225

baharta написал(а):

Прошката е за онези от нормалните сред нас, които са сгрешили в преценката си за нещо, някого, но това е само моментно, а когато духовната мизерия ти е изкривила необратимо съзнанието, каква прошка ще ти помогне?Няма нещо красиво в цялата ни човешка история, което да не е било съсипано от простаците, защото те така оставят своята следа на величие: изсират се (с извинение) и като започнем от древногръцките храмове-Херострат и завършим с най-дребничкото Вилито горкото. ти мислиш ли , че толерирането му ще го направи по-добро, защото аз знам: ще изгони готините хора, които и без това са безкрайно малко навсякъде или ако те се прежалят да останат в присъствието на подобен боклук, клубчето ще завони познай на какво, на цветя и рози ли?

Иха, и какво разруших аз точно в неоген или тука !?! Или причината е друга, но изместваме с незначителни неща, мисля, че имаше един посерко крейзито ли му викаха, какво бях дочула за него, че той е нашата гордост, пълен оръфляк и въобще не ме срам да го напиша. Още искаш ли, взел да пише спиртосан мозък за духовната нищета, тя да не е в това да си чатиш в скайпа до среднощ с мъже нали???? Или е  тъпунгер с тъпунгер, кои са готини те тука, себе си ли визираш, я се погледни к`ви тъпотии пишеш първо!!!!

Отредактировано villito_06 (2009-02-13 16:13:25)

226

leila написал(а):

как бих могла да знам ...аз за себе си незнам какво ще стане след час ...та за други ли  8-)

Подпись автора

....НЯМА ВРЪЗКА С ТОЗИ НОМЕР.....ОПИТАЙТЕ ПАК

напротив трябва да знаеш, защото така Бахартълк Русенски ти е наредил! :rofl:

227

Добър ден, Лейла! Как си мое второ аз, къде ли се губи трето ни аз :question:

228

хехехехе ...слушам и изпълнявам    :D  :D

229

villito_06 написал(а):

Добър ден, Лейла! Как си мое второ аз, къде ли се губи трето ни аз

привет Вили...добър да е денят ти ...добре съм , благодаря ....нали каза че е добре третото ни аз , та надявам се че е така  :flag:

230

Ами, не съм я чувала! А и не ми липсва, което си е самата истина!
Но, аз се забавлявам на максимум тука с Бахарта и Воднистата!
:flag:

231

желая на теб и на останалите слънчеви почивни дни  ...аз потеглям за Пловдив града.... :flag:

232

Поздрави на всички там, нямам смигачка тука :flag:

Отредактировано villito_06 (2009-02-13 16:14:13)

233

благодаря  :flag:

234

Честит празник, Лейла!
Понякога любовта е гонене на пеперуди...заедно!

235

Благодаря Конче...така е  8-)

236

Ако се замислим сериозно ще си дадем сметка ,че нищо не е посттоянно и вечно ,дори и най-малкото косъмче по тялото ни. И това е нещо , което можем да видим със собствените си очи.

237

Такова е то, аз за това се опитвам да ви предразположа към някои неща но вие с вашите предразсъдаци все се дърпате!!!

238

такова е то....никой не те кара  да го правиш - така си  решил  - добре ....другите също  решават и...се дърпат ...лошо няма  :glasses:

239

:love:

240

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KX4jAplZb0Y[/youtube]

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....