ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....

Сообщений 181 страница 200 из 406

181

аха, опитваш се да ме ядосаш. Нищо подобно :D

182

ИНТЕРЕСНА ТЕЗА: МРАВОЯД ДА СЕ ОПИТВА ДА ЯДОСА МРАВКА И КАКЪВ ЛИ ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА ОТ БОРБАТА.

183

Супер, започнаха и главните букви, някой хора от първи клас немърдат -визирам точно теб, с това си изказване. Защото влезна ти  и сайта заприлича на типичната селска улица, която се беше превърнал един клуб!

184

ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕШ КАКЪВ Е БИЛ ПРЕДИ ТИ ДА ДОЙДЕШ.  КРАВАТА И ЕЛЕНА СА ОТ ЕДНО СЕМЕЙСТВО, НО МИРИЗМАТА ИМ ГИ РАЗДЕЛЯ НА ОБОРСКА ТОР И БЛАГОРОДСТВО ПРИМЕСЕНО С ПЪЛНА СВОБОДА.

185

Разсмя ме! Напротив поканата я имах преди ти да се появиш тука!
Но, това са подробности, които не те интересуват!
А и интересно нападаш точно определени потерибетил тука, както го правеше и в неоген. Кротни се всеки си тежи на мястото.
А и не ми се водят безполезни разговори с комплексари.

186

аве що не размишлявате на друго место а цапате меморите на Лайлата ве :glasses: 

ей ви мотор за мръсна газ  :D  да ви давам ли старт ?:flag: 

http://www.ize.hu/_files/pics/00010/00010856.jpg

:D  :D

187

тИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ: КОГАТО НЯКОЙ НАГАЗИ В ЛАЙНАТА, ВМЕСТО СЪСЕДА, КОЛЕГАТА ИЛИ СЛУЧАЕН МИНУВАЧ, ДА ПУСНЕ СИЛНО МАРКУЧА С ВОДАТА ЗА ДА ИЗМИЕМ ОБОРИТЕ И ДА ЗАПОЧНЕМ НА ЧИСТО, ВМЕСТО ТОВА, ВИНАГИ СЕ ПРЕДЛАГА ДА ОСТАВИМ БОКЛУЦИТЕ, КАТО ОБЪРНЕМ ВНИМАНИЕТО СИ КЪМ ЛЪСКАВАТА ИГРАЧКА, НО ДОКАТО БОКЛУЦИТЕ НЕ СЕ ИЗМЕТАТ, ЩЕ СИ ОСТАНАТ И ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА, ЗАРАДИ КОЕТО И ТАЗИ ИГРАЧКА СЕ ОБЕЗСМИСЛЯ.

188

Трябвало да се борим за сайта  :question:  и не сме били тук за забавление, а за някакво величие ли, нещо такова  :D

189

А, така. Започвам да се замислям, че някои наистина влизат за да правят само дразги, че кой не се забавлява, а влиза за някакво си величие,  мадам имаща всичко.

190

baharta написал(а):

тИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ: КОГАТО НЯКОЙ НАГАЗИ В ЛАЙНАТА, ВМЕСТО СЪСЕДА, КОЛЕГАТА ИЛИ СЛУЧАЕН МИНУВАЧ, ДА ПУСНЕ СИЛНО МАРКУЧА С ВОДАТА ЗА ДА ИЗМИЕМ ОБОРИТЕ И ДА ЗАПОЧНЕМ НА ЧИСТО, ВМЕСТО ТОВА, ВИНАГИ СЕ ПРЕДЛАГА ДА ОСТАВИМ БОКЛУЦИТЕ, КАТО ОБЪРНЕМ ВНИМАНИЕТО СИ КЪМ ЛЪСКАВАТА ИГРАЧКА, НО ДОКАТО БОКЛУЦИТЕ НЕ СЕ ИЗМЕТАТ, ЩЕ СИ ОСТАНАТ И ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА, ЗАРАДИ КОЕТО И ТАЗИ ИГРАЧКА СЕ ОБЕЗСМИСЛЯ.

ше тряа първо колегата да питате, деар :glasses:  ако са задръстени отводните канали има опасност да съ удавиш вместо да си играйш с играчкиhttp://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/icon_icecream.gif

191

ЗА КАКВИ КАНАЛИ ГОВОРИШ, АЗ СЕ ОПАСЯВАМ, ЧЕ НЯМА ДОСТАТЪЧНО ШИРОКА УЛИЦА ЗА ДА ГИ ПОБЕРЕ

192

:D

193

хей , колегите  - тук си е моя гараж ...я се преместете осреща , плийййззз :flag:  :flag:

194

"Пясък - някогашен камък някого замерял "

195

http://www.mongabay.com/images/iceland/600/PICT0077.JPG

196

leila написал(а):

"Пясък - някогашен камък някого замерял "

Всичко тече, времето няма бряг и ни влече, няма как и извинявай за мръсотийката, а да ти я изтрия не мога и каква файда когато навсякъде бродят духове на самоВИЛИта и караконджули от тъмната гора на безпросветността.

197

"Колкото по големи лайната толкова по малка щетата - Моралната де" :D

198

Лошото е , че миризмата им остава, дори когато ги изметат с голямата лопата поради собствената им безполезност, след като са ги употребили за Нти път в поредните избори, за ни стъжнятват живота отново и отново и ние си ги търпим, защото никой не иска да се цапа.

199

А, така. Започвам да се замислям, че някои наистина влизат за да правят само дразги, че кой не се забавлява, а влиза за някакво си величие,  мадам имаща всичко.

Този, който ме е обидил, си получава това, което следва. На мен също не ми е особено забавно, ат и се научи да четеш, душко, имам всичко, което ИСКАМ. Извинявай, Лейла, няма да ти цапам тук.

За камъка и пясъка си права... аз обаче се сетих за смъртта - ако не можеш да я избегнеш, накай я да се влюби в теб!

200

purepoison написал(а):

За камъка и пясъка си права... аз обаче се сетих за смъртта - ако не можеш да я избегнеш, накай я да се влюби в теб!

е, вече сме на едно мнение, и двете обичаме смъртта

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....