На мен там ми е бедата, че детайлите почти винаги ми разказват играта и картинката ми се загубва..
ВЪЛШЕБНИЦА
Сообщений 521 страница 540 из 615
Поделиться5222009-02-23 22:59:30
Всякакви желания ли изпълнявате или е само избирателно?
Поделиться5232009-02-24 00:33:51
Пълна свобода.
Поделиться5242009-02-24 06:04:59
Най-лесният начин е да си намериш най-подходящия вълшебник и да му паднеш на колене за да те удари с вълшебната пръчица и да ти сбъдне и най-искрените желания. За да бъдеш щастлива, защото това е клуб преди всичко на веселите хора
Поделиться5252009-02-24 11:22:26
Сашка, кълвеш на дребно и на посоки. Ще лапнеш някое камъче, без да разбереш и ще ти се яви нужда от дентални услуги.
Поделиться5262009-02-24 13:10:52
Камъчетата са лоша работа,казват коли преобръщали...особенно...малките
Поделиться5272009-02-24 13:11:39
м дааааааааа...
...имам желание да е лято...
Поделиться5282009-02-24 13:57:27
топло и зелено
Поделиться5292009-02-24 15:26:05
искам някой да ми разкаже приказка
Поделиться5302009-02-24 16:22:26
може ли ааааз
Поделиться5312009-02-24 17:15:28
разбира се ...ще очаквам с интерес
Поделиться5322009-02-25 14:20:33
Скъпи съпруже,
Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам.
Бях добра съпруга 7 години, но няма с какво да се похваля. Последните две седмици бяха пълен ад. Шефът ти се обади, за да ми каже, че си напуснал работа и това беше последната капка.
Миналата седмица, когато се прибра от работа не забеляза, че си бях направила прическа и маникюр, че сготвих любимото ти ядене и дори носех секси бельо. Прибра се, нахрани се за две минути, гледа телевизия и легна да спиш. Дори не ми каза, че ме обичаш и не мо докосна. Или ми изневеряваш, или не ме обичаш, което и да е от двете няма значение.
П.С. Ако се опитваш да ме намериш, недей. С БРАТ ти се преместихме в Западна Вирджиния. Приятен живот!
Подпис: Бившата ти жена
Отговорът:
Скъпа бивша съпруго,
Твоето писмо е най-хубавото нещо, което ми се е случвало през последните години. Наистина бях женен за теб седем години, въпреки че може да поспорим колко добра съпруга си била.
Гледам телевизия, за да заглуша постоянното ти мрънкане (но не помага).
Наистина забелзах, че си се постригала миналата седмица. Първата ми мисъл обаче беше, че приличаш на мъж, а майка ми ме учила “когато не мога да кажа нещо добро, да замълча”. Когато сготви любимото ми ядене, явно си ме объркала с БРАТ ми, защото не ям агнешко от седем години.
Отидох да спя, защото етикета $49,99 на новото ти бельо още стоеше.
Молех се да е съвпадение, че брат ми ми взе $50 назаем същата сутрин.
Въпреки всичко това, аз още те обичах и смятах, че може да го преодолеем. Затова, когато разбрах, че съм спечелил 10 милиона долара от тотото, напуснах работа и купих два билета до Ямайка. Когато се прибрах обаче, теб вече те нямаше.
Предполагам, че всичко си има причина. Надявам се да получиш това, което винаги си искала. Адвокатът ми каза, че благодарение на твоето писмо няма да получиш и стотинка от мен.
П.С. Не знам дали съм ти казвал, но брат ми Карл, всъщност е роден Карла. Надявам се това да не е проблем.
Подпис: Червив с пари и Свободен
Поделиться5332009-02-25 15:28:16
благодаря ти...готина приказка ...ама явно и преди това са си кореспондирали , а не са разговаряли
Поделиться5342009-02-25 15:30:26
копирах ти го от личната си поща един доброжелател ми го й изпратил
Поделиться5352009-02-25 15:32:11
някой ден и аз ще разкажа нещо...като ми пратят де
Поделиться5362009-02-25 16:14:09
а пощата ше даваш ли
Поделиться5372009-02-25 16:17:14
ми че тя е дадена ве
Поделиться5382009-02-25 16:21:10
то бива да съм кьорав ама чак толкова...
Поделиться5392009-02-25 16:24:06
а, незнам ...ти си знаеш това най-добре де
Поделиться5402009-02-25 19:46:57
а пощата ше даваш ли
нещо, което получих днес
Учителката на първи клас мис Нилъм (28 години) имала проблеми с един от учениците си. Тя попитала:
- Какво има, момчето ми?
- Твърде съм умен за първи клас. Сестра ми е в трети, а пък аз съм по-умен от нея! Мисля, че аз също трябва да уча в трети. – отговорил ученикът.
За мис Нилъм това било прекалено и за това тя повела момчето при директора. Докато то чакало в приемната, тя обяснила на директора ситуацията. Решение било намерено – директорът щял да направи тест на момчето и ако то не може да отговори на някой от въпросите, ще трябва да се върне в първи клас и да се държи добре. Мис Нилъм се съгласила.
Момчето било въведено в кабинета на директора, обяснили му условията и то се съгласило да мине теста.
Директорът: 'Колко е 3 x 3?'
Момчето: '9'.
Директорът: 'Колко е 6 x 6?'
Момчето: '36'.
И така ставало с всеки въпрос, на който, според директора, един третокласник трябва да знае отговора. Тогава директорът се обърнал към мис Нилъм и казал:
- Мисля, че момчето може да премине в трети клас.
Мис Нилъм обаче казала, че има още въпроси. Момчето и директорът кимнали в знак на съгласие и тя започнала:
- Какво има кравата 4 броя, а аз само 2?
- Крака – след кратка пауза отговорило момчето.
- Какво има в твоя панталон, което няма в моя?
- Джобове – бил отговорът.
- Започва с К и завършва на С, космато, продълговато, вкусно, с белезникава течност вътре?
- Кокос.
- Твърдо и розово, когато влиза и меко и лепкаво, когато излиза?
Директорът леко пребледнял, стегнал се, очите му се облещили и едва се сдържал да не изпревари отговора...
- Дъвка.
- Какво мъжът прави изправен, жената седнала, а кучето на три лапи?
Сега вече очите на директора здраво се оцъклили, но преди да каже нещо, ученикът го изпреварил.
- Подава ръка
- Сега ще задавам въпроси от типа: „Кой съм аз?”, става ли?
- Аха.
- Ти пъхаш в мен своя кол. Връзваш ме, за да ме вдигнеш. Мокря се преди теб?
- Палатка.
- В мен влиза пръст. Търкаш ме и въртиш, когато ти е скучно. Най-добрият мъж ме получава пръв?
Директорът е много обезпокоен, напрегнат и е принуден да глътне голяма порция коняк.
- Венчален пръстен.
- Мога да бъда с различни размери. Когато не ми е добре, капя. Когато ме издухваш ми е добре.
- Нос.
- Имам твърдо тяло. Моят връх пронизва. В движение треперя.
- Стрела.
- Коя дума започва с 'F' и завършва с 'K' и означава много жега и вълнения?
- Firetruck (Пожарна кола).
- Коя дума започва с 'F' и завършва с 'K' и ако това нещо го няма, си принуден да работиш с ръце?
- Fork (Вилица).
- Имат го всички мъже, на някои им е по-дълго, отколкото на другите. Мъжът го дава на жена си след сватбата?
- Фамилия.
- Кой мъжки орган няма кости, има само мускули и вени. Той пулсира и отговаря за правенето на любов?
- Сърце.
Директорът с облекчение въздъхнал и казал на учителката:
- Изпратете го в Кеймбридж! На последните 10 въпроса аз самият отговорих неправилно!!