ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

ВЪЛШЕБНИЦА

Сообщений 461 страница 480 из 615

461

точно така, Тина!
Точно днес ще имам среща с нашата дружка Мимката, за да видим к`ви ги е къдрила госпожата цяло лято зад гърба ми. - насмиг :cool:

462

внимавай че зад гърба ти може и друго да те изненада :crazyfun:

463

О, така ли напротив, да не мислиш, че точно от нея ме е страх:))))))))))))))))))
Може лично да ме питаш за някои неща, котенце:)

464

не съм котенце вили

465

оооооооо, да забравих ти си Цар-Лъв:))))))))))) извиниме за, това че забравих, мммммммммда :D

466

къде са вълшебствата

467

ами имам едно желание - дени г-н да се успокои, защото вече падам от стола от смях

468

Саша написал(а):

NAGLI4KA написал(а):
Или ни приемате такива каквито сме,или си търсите нещо да стои...вечно бременно и босо...до готварската печка. Една жена ако няма елементарно отношение към мъжа да ходи на полето при другите!!! Или ако не се е научила още да прави баница да се научи и тогава да претендира за каквото и да е!

Таааааааааа...с какви точно кори да имам елементарно отношение към мъжа...
С домашни,с магазински или с откраднати?
Божееееееее,само за плюскане мислите. :canthearyou:

469

NAGLI4KA написал(а):

Божееееееее,само за плюскане мислите

че кое му й лошото  o.O  на мисленето :D

470

дааа, днес ще си пожелая, всеки да има по не по една приятна изненада. Но, явно ще е невъзможно!

471

`по не` съ пише слято :glasses:  дори и аз го знам ве :D ама ми й интересно, защо няколко човека допускат една и съща грешка :idea:  оле! ша си опресня и аз граматиката :D

472

ало.........аз си пожелавам нещо ама няма да ви кажа

473

Баровец къде е шефката? Някой не е ли улавял сигнали по УКВто?

474

знам,че се пише слуто поне ти се намери да ми го напишеш, виж сега не си прави трешни изводи, и не пиши тъпизми Домиркчу :rofl:

475

Желания- Саша да влезе и да пише, хайде какво пък толкова, ще се нагаждаме в процеса на писане!

476

villito_06 написал(а):

знам,че се пише слуто поне ти се намери да ми го напишеш, виж сега не си прави трешни изводи, и не пиши тъпизми Домиркчу

окей кукло!  :glasses:  нема :D

477

Не плачи Вилянооо заминавам на почивка в космуса... Като се връщам ще кацна в задния ти двор остави го отворен... И не се крий под стълбището не са извънземни!!! :D

478

Веселяк, да не мислиш, че точно за теб ще плача, кукло!

479

Ма ти какво си мислиш, че си правя майтап?! След три дена да си разтворила дирниците. да не ти се цвъкна някъде другате че може да стане инцидент!

480

Въх, сериозно?!
Дирниците ли - незнаех, че съм мултиплицирана, я се отбий в друг град със съкращение пл