ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

ВЪЛШЕБНИЦА

Сообщений 401 страница 420 из 615

401

ти ли уреждаш тия неща с далечните плавания:)
интересно, за коя си оставил черешката на тортата

402

NAGLI4KA написал(а):

Хей,хей къде пише,че жените не могат да си падат по високите скорости,А?
Още един,който мрази еманципацията

не го слушай тоя, това са едни от най-готините жени, стига да им идва отвътре-Констанца Томова, а не да  е чиста проба  позьорство.

Отредактировано baharta (2009-02-07 23:55:23)

403

Нел, искам си аватара  :rolleyes:

404

Ако може да се представите Пюъ пойзън?

405

Мисле, че съм добре разпознаваема за тези, които ме познават. Другите ще имат да навакват... Луди, дива и красива като за начало добре ли е?  :smoke:

406

Супер е достатъчно изкушаващо за неприлични предложения... :D

407

само дето аватара ми го няма  :'(

408

Трябва да си намалиш снимката с някоя програма да е помалка от 120 на 120 пиксела и обема и да не е повече от 96 к ли беше не се сещам

409

Остави го сега този авотар или вратар или авантар. Пиши ми нещо...

410

да, нация техническа, докато видя, че има такива изисквания...  :flag:

411

Пиша, нали съм писателка  :rofl: , но вече съм заспиваща магьосница, така че ще ти пожелая лека нощ!

412

Това ти ли си на снимката?

413

purepoison написал(а):

Мисле, че съм добре разпознаваема за тези, които ме познават. Другите ще имат да навакват... Луди, дива и красива като за начало добре ли е?

Привет Конче!:))
Нел ще се появи и всичко ще ти бъде наред с аватара :glasses:

414

Те успя вече и си го сложи!!!

415

моето желание, да се каже с коя имаше среща един господин в пл, мммммммммда защото мога да напиша името и, защото имах удоволствието да и прочета съобщението - ма този джентълчмен пиеше кафето си с две захарчета ммммммммммда :D

416

Привет! Аз се оправих с аватара, няма кой да чете, ама нали тук съм писателка  :rolleyes:

417

villito_06 написал(а):

моето желание, да се каже с коя имаше среща един господин в пл, мммммммммда защото мога да напиша името и, защото имах удоволствието да и прочета съобщението - ма този джентълчмен пиеше кафето си с две захарчета ммммммммммда :D

Ми с колко захар да го пие? С три?!

418

ми, не да не лъже, че си е уреждал среща с мен, защото ще си товоря устата, за коя точно става дума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
защото ще е интересно и на другата дама от пл, която влиза тука!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))

419

егати..........вълшебната тема стана :crazyfun:

420

:crazyfun: кажи с колко захар си пиеш кафето, пък за вълшебствата не се грижи