Ти да не си някоя скрита лимонка?! как може да се потдаваш на съблазни? Та те са част от теб!
ХАХАХ......НА ТЕБ ЖОКЕРИ НЕ ТИ ТРЯБВАТ [взломанный сайт]
НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ИЗПЪЛНЯВАМ ЖЕЛАНИЯ » ВЪЛШЕБНИЦА
Ти да не си някоя скрита лимонка?! как може да се потдаваш на съблазни? Та те са част от теб!
ХАХАХ......НА ТЕБ ЖОКЕРИ НЕ ТИ ТРЯБВАТ [взломанный сайт]
ааааааааааа, не съм защото грозните, бедните и глупавите жени не знаем, какво е съблазън..маааааааааааа нищо незнаем...а сега чао...требе да ринем и чистим на прасетата...., защото някои нямат мозък, но това лично ще го уредим...... може и да съм лимонка,може и да съм лимонтозу, знае ли човек.
а и в българия сме по шестобалната система
И ОСТАВИ МИШКАТА ДА СИ ПОЧИВА ....
а и в българия сме по шестобалната система
Tuk ne e bylgariq du6a, тук е скотобойна за дребни гризачи без ограничения в калибъра на инструмента.
мислех че само дъската,а то цялата ограда на някой тропа
ха ха ха ха ха ха ха -значи с теб ставаме двама!
Я ПО ЕДНО КАФЕНЦЕ ПИЙНЕТЕ,
ПОНЕ И СЪРЧИЦАТА ДА ВИ СЕ РАЗТРОПАТ
ха ха ха ха ха ха ха -значи с теб ставаме двама!
ааааааа не така вили ..........на мен само оградата ми тропа............на теб и покрива е тръгнал да пада
най-добре е да не се опитваш да ми прилагаш тези номерца на мен! Явно с теб делим този покрив, за да го знаеш.
доста са се опитвали и знаеш най-накрая какво им показвам.
villito_06
Своите малки тайни?!
и какви са моите малки тайни, това да е сайт за разкравен на моите тайни с цел злепоставяне то ми?
хайде, чакам напиете моите малки тайни, които са толкова фрапиращи и злепоставящи мене изкарващи ме точно, т ова което искате да съм - бедна, злобна, без семейство, и лъжеща:)))) хайди откачалнико, давай ще те чета и аз с интерес. защото аз също мога много неща да напиша за много от потребителите и то доста интересни неща!!!!!
Ти да не си от опозицията ма? Какво се самоиронизираш? Като си бедна аз какво да направя? Като си злобна съжелявам те... Като си без семейство - Ами създай си! Като лъжеш то си е за твоя сметка...
уау и на ма си пишем. Мога правя го! За теб това ли е проблем! Мога да се самоиронизирам и го правя! Уау, съжаляваш ме радвам се, за което! просто в момента това, което си написал ми харесва, звучи все едно си ядосан. И май ти написа, че трябва да пиша моите малки тайни - прекалено много реклами гледаш, а и не си падам толкова по продуктите на фирмата "МАГИ"
Не съм запознат с тази фирма. Ако може малко по конкретно да представиш желанията си!!!
ЕТО ТИ ЕДНА МАЛКА ТАЙНА САШЕ..... ПРИ РИБОЛОВ НА МУХА....
Не съм запознат с тази фирма. Ако може малко по конкретно да представиш желанията си!!!
Ти, наистина си смешен! Защо мсилиш, че всички хора имаме желания все още!
А, твоите желания какви са?!
Моето е да престанат да пишат лъжи за мен!!!!!
Защото има една приказка - рано или късно се разбира всичко!
ВИЛИ, НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙ СЪС САША .... ТОЙ САМО СЕ ШЕГУВА
Разкажи нещо за себе си и няма да пишат каквото и да е...
Моите съболезнования все пак за това което ти се е случило!!!
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ИЗПЪЛНЯВАМ ЖЕЛАНИЯ » ВЪЛШЕБНИЦА