ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

ВЪЛШЕБНИЦА

Сообщений 281 страница 300 из 615

281

MyLORD написал(а):

И ЗА НЕЯ ЩЕ ТИ РАЗКАЖА

КАК МЕ ХВАНАХА КАТО РИБКА И ИЗПЪЛНЯВАМ ЖЕЛАНИЯ ЛИ? :jumping:

http://www.dockera.com/pics/fun/gold.jpg

282

Аз за себе си разказах, нали, че не съм никоя, семейството ми е измислено, качвам чужди снимки от места които не съм видяла през живота си и че живея на село!!!! Добре, съгласна съм така е, какво значение има,че може и да е лъжа, нека друг да се почувства отгореми, това е само един виртуал!!!!!

283

DomirK написал(а):

къде да гу таковам подаръчето

САМО ЛИЧНО ПРИЕМАМ  :jumping:

284

villito_06 написал(а):

готино е да се пише с главни букви

ГОТИНО Е ВИЛИ, ОСОБЕНО КОГАТО СИ КЪСОЛЕД И ПЕЕШ В ХОРА  :insane:

285

знаеш ли Нел, май имаш проблем, но явно това не съм аз!!!!!
така че се кротни и си гледай животеца!!!

286

Ти няма ли да престанеш да ме ядосваш? Хайде изпрати ми на мен снимката си и кратка явтобиография...

287

villito_06 написал(а):

Аз за себе си разказах, нали, че не съм никоя, семейството ми е измислено, качвам чужди снимки от места които не съм видяла през живота си и че живея на село!!!! Добре, съгласна съм така е, какво значение има,че може и да е лъжа, нека друг да се почувства отгореми, това е само един виртуал!!!!!

НЕ БЕ ВИЛИ........АЗ ЩЕ РАЗКАЖА ЗА ТЕБ БЕ.....

288

я се уточни, на кой пишеш пък ти!!!!!

289

villito_06 написал(а):

НЕ БЕ ВИЛИ........АЗ ЩЕ РАЗКАЖА ЗА ТЕБ БЕ.....

Подпись автора

LORD-OF-THE-DARK

Аз, вече го направих!!!!
няма, ккаво да разказваш - нали това е истината ЛОРД, че съм без семейство, стара мома, от село, работя като санитарка, имам само една стая подн аем и един компютър, нищо повече, и си търся богат мъж, не съм ходила никога никъде, всички снимки си ги тегля от другите сайтове. Просто ти спестявам някои неща, хайде добъпни а аааа да и денонощтно звъня на мъжете да им казвам колко ги желая, пък те от съжаление ми пишат!!!!!
още нещо, ааааааа да и  съм зарязана от мъжът си!!!!!

290

МОРСКИЯ НА ТЕБ ПИШЕ МАЙ [взломанный сайт]

291

villito_06 написал(а):

ИМАМ ЕДИН МНОГО ГОЛЯМ..... :jumping:
НЯМА КОЙ ДА МИ НАТОЧИ САТЪРЧЕТО :flag:

http://www.dockera.com/pics/fun/axe.jpg

292

MyLORD написал(а):

МОРСКИЯ НА ТЕБ ПИШЕ МАЙ

ПРЕКАЛЕНО Е ЗАЕТА С МЕН В МОМЕНТА.... И НИЩО НЕ ВИЖДА  :jumping:

http://www.dockera.com/pics/fun/8.jpg

293

villito_06 написал(а):

ИМАМ ЕДИН МНОГО ГОЛЯМ..... :jumping:
НЯМА КОЙ ДА МИ НАТОЧИ САТЪРЧЕТО :flag:

знаеш ли в момента на лицето ми е изписана една иронична усмивка нищо повече!!!!
нали знаеш защо, защото мога да се приема и като бедна и да го твърдя, както и като глупава и грозна!!!
това не ми е проблем, просто нищо не ми е проблем да приема за разлика от други!!!!!

294

На Вилито пиша ве... Аз за първи път чувам тези неща за нея. И какъв проблем има ако Вили е такава? На мен не ми пречи.

295

villito_06 написал(а):

знаеш ли в момента на лицето ми е изписана една иронична усмивка нищо повече!!!!
нали знаеш защо, защото мога да се приема и като бедна и да го твърдя, както и като глупава и грозна!!!
това не ми е проблем, просто нищо не ми е проблем да приема за разлика от други!!!!!

БРАВООООО..... МОЖЕШ ДА СИ СЕДНЕШ НА МЯСТОТО :crazyfun:

[взломанный сайт]

296

ХАХХАХАХХАХАХ[взломанный сайт]

297

На Вилито пиша ве... Аз за първи път чувам тези неща за нея. И какъв проблем има ако Вили е такава? На мен не ми пречи.

пак се усмихвам, защото не е истина и те го знаят много добре!!!!!
истината е ,че на мен ми харесва това и те пак го знаят много добре!!!!

298

а и да продължа има една аксиома - истината се приема много трудно за разлика от лъжата!!!!
за това лъжите за мен са ми само в полза, за това изказвам иронични благодарности на ЛОРД и НЕЛ, че благодарение на тях самите те ме опазиха от "съблазните" в живота. Амииин! и ЛЕка вечер на всички, че трябва да излизам!

299

[взломанный сайт]

300

Ти да не си някоя скрита лимонка?! как може да се потдаваш на съблазни? Та те са част от теб!