ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ГОВОРИЛНЯ » Истината, оставаща след думите, написани в нета.

Истината, оставаща след думите, написани в нета.

Сообщений 141 страница 160 из 164

141

А, аз се чудя, защо когато спим хората, имаме толкова удохотворени лица, т`ва ще да е причината.
Лек ден Бахартлък и Водно Конче!
До утре, защото немога да удържа смеха си с вас!
Напротив, мила моя, твоето ниво е на сервитьорка, защото и бачкаш т`ва!
Питай психолога и ще ти разкаже - че най-високо самочувствие имат хората със средно образование, при тях е и липсата на вясакави морални задръжки!
За днес толкова смях в залата ми стига с вас! :flag:  :cool:

142

Бахи, мисля че достигнахме да пореден път точката на безсмислие, така че...
Виле, пак си забравила хапчетата, ние не сме нагли, а изпълнение с пренебрежение към едно нещо - агресивната и войнстваща посредственост, дори не е лично към теб или когото и да било другиго...

143

В РЕЛА (КАКТО СЕ ИЗРАЗЯВАТ ПРОСТАЦИТЕ) (ГОВОРЯ НА ТВОЯ ЕЗИК), НЕ БИХ ТЕ ВЗЕЛ ДА СЕРВИРАШ ХРАНА И НА КУЧЕТО МИ, ЗАЩОТО ЩЕ СИ ОТМЪСТИШ НА БЕДНОТО ЖИВОТИНЧЕ, ЗАРАДИ МЕН, НО АЗ ЗНАМ ТОВА И ТАКА, ЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ СРЕЩНЕМ.

144

Бахи, мисля че достигнахме да пореден път точката на безсмислие, така че...
Виле, пак си забравила хапчетата, ние не сме нагли, а изпълнение с пренебрежение към едно нещо - агресивната и войнстваща посредственост, дори не е лично към теб или когото и да било другиго...

Уф, а на теб три години не ти ли писна да пишеш едно и също, защото започвам да се съмнявам, че точно ти си на някакво лечение.
Както вчера писах, дори неможете сносно да се забавлавете. Аман, от селски интелектуалци с мантилитет и обноски на Гаргантуа.
Но за едно си права подобно  мисля и за вас, че сте доста посредствени. :flag:

145

baharta писател  Провел на форуме:
8 часов 3 минуты Активен 2 часа 51 минуту В РЕЛА (КАКТО СЕ ИЗРАЗЯВАТ ПРОСТАЦИТЕ) (ГОВОРЯ НА ТВОЯ ЕЗИК), НЕ БИХ ТЕ ВЗЕЛ ДА СЕРВИРАШ ХРАНА И НА КУЧЕТО МИ, ЗАЩОТО ЩЕ СИ ОТМЪСТИШ НА БЕДНОТО ЖИВОТИНЧЕ, ЗАРАДИ МЕН, НО АЗ ЗНАМ ТОВА И ТАКА, ЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ СРЕЩНЕМ.

Подпись автораTAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)

вземи мини на малки букви, защото от истерички ми е писнало!
И не съди по себе си за животинки, които не са твои, сега разбрах защо беснееш! :rofl:

146

Горкото животинче, дори за шоуто на мъпетите не биха те взели, как да не те съжали човек?

147

Аз започвам тук монолога на Сашката... Тук всички се навързаха някакси един с друг... И все пак  има още какво да се желае :D
Голяма част от аудиторията се губи по трасето. Призовавам ги да пишат, защото писането приятели е израз на чувства и истините които остават след всичко написано тук е само блед краткотраен спомен...

148

Най-после се появихте и вие!?! Много спите бе?

149

baharta написал(а):

Горкото животинче, дори за шоуто на мъпетите не биха те взели, как да не те съжали човек?

Подпись автора

TAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)

за себе си ли пишеш, то се видяха кои сте животинките! :D

150

НА СВОБОДНА ПРАКТИКА Е ТАКА: НЯМА ДЕН , НЯМА НОЩ, ВСЯКО ВРЕМЕ Е ДОБРО ЗА РАБОТА И ЗА СПАНЕ.

151

Е да на мен ли го казваш?! Чакам компромат все пак!!! Едни корабо се продаваха там при вас по едно време дай нещо от това!!!

152

Аз да взема да свърша някоя работа докато ви чакам да се наканите да форумирате?!

153

Пърформансираме, а не форумираме.

154

villito_06 написал(а):

Напротив, Бахарта!
Знаеш, че слугата си ти не аз, но да изтъкваш едно и също е смешно и то във виртуала!

Я виж ти!! Здрасти виле...как си / не че ми пука /

Хей, Бахарта миличък , да се включа?? :rofl:

155

По-добре недей , защото аз съм се прежалил и мога да понеса тонове помия, докато собственичката им се удави в тях, пред очите на всички присъстващи или ако някой най-накрая се смили над нея и я изгони, за да запази душевния си покой.

156

Саурома бабу бабу...

157

Саша написал(а):

Саурома бабу бабу...

А превода?

158

фанала то липсата :D

159

Хванала го е и не само него!

160

Истина ли? Тук никой не говори за истината.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ГОВОРИЛНЯ » Истината, оставаща след думите, написани в нета.