ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ГОВОРИЛНЯ » Истината, оставаща след думите, написани в нета.

Истината, оставаща след думите, написани в нета.

Сообщений 121 страница 140 из 164

121

Това ме разсмя.  Напротив, винаги съм била нещо повече, за т`ва и много, много необръщам вничание на такива като тебе. :flag:

122

Тази тактика я владеете, то се знае, че ако без нея няма нищо, а така я хамилата, я теле под вола, все с нещо някой може да ви облажи. Номера е да си нахален до дупка и печелиш, но и ние вече ви използваме номерата, така че ще трябва да си свивате сърмите и при прахосмукачката .

123

Това пак ме разсмя, защото пишеш в момента глупости и то от класа. Защото, не аз а други се облагодетелстват с нахалство си. Хайде заминавай в сф и пл. Защото там слугини и слушателки на тъпотии бол :flag:

124

Не прехвърляй собствената си тъпотия на чужда сметка. Явно с теб е напълно безсмислено да се говори за каквото и да е.

125

Напротив, мога цяла справка да ти напавя с тъпанари и тъпанарки, които се мислят за брутални и первезни. Хайде, или ще пишешм нещо интересно или започвам пак да се правя на откачалка, щот` така си ми харесва. А и вервай ми в сф и пл, мноу слущателки има. :D

126

НА МЕН НЕ МИ ТРЯБВАТ СЛУШАТЕЛКИ, АКО НЕ СИ ЗАБЕЛЯЗАЛА ОЩЕ, А МАЙСТОРИ(КИ) НА ВИСШИЯ ПИЛОТАЖ, ЗА ДА СЕ УЧА НА ТОВА, КОЕТО Е СКРИТО ЗА ОЧИТЕ НА СЛУГИНСКАТА КЛАСА-КАК СЕ РЕЖАТ С УСМИВКА ГЛАВИТЕ НА ПЛЕБЕИТЕ.

127

минавам на главни букви- ПОЗНАВАШ ЛИ МЕ ЛИЧНО, ЖИВЯЛ ЛИ СИ МОЯТ ЖИВОТ, ХОДИЛИ СИ СИ ТАМ КЪДЕТО АЗ? НЕ!
ЗАЩОТО, КОЛКОТО И ДА ИСКАШ МОЯТ ЖИВОТ НЯМА И ДА ГО ЖИВЕЕШ, А ЗА ТРЪГНЕШ ДА МИ ПИШЕШ ТЪПИЗМИ ЗА ПЛЕБЕИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЩЕ ТИ КАЖА - АРИСТОКРАЦИЯ В СТРАНАТА НИ НЯМА В МОМЕНТА! ПРОЧЕТИ МАЛКО ИСТОРИЯ!
МИНАВАМ НА МАЛКИ БУКВИ
сега изяснили ти се, парите неправят класата, нито външността парадираш, че си умен потребител, а не го виждам, захапваш хора, които са на твоето и над твоето ниво. Опитвах се да ти го намеквам, но уви едно и също чета- боклук, слугиня, под стълбите, никой не те иска. Да не би да са ти го казвали на теб това?????

128

ПОНЕЖЕ САМА СЕ БУТАШ В ШАМАРИТЕ, НЯМА КАК ДА ТЕ ЗАОБИКОЛЯ И ЗАЩОТО СИ ПО-МАЛКА И ОТ ПЪЛЕН БОКЛУК, А СЕ ОПИТВАМ ДА ТЕ МАХНА ОТ ПОГЛЕДА СИ, НО НЯМА КАК ДА ГО ОСЪЗНАЕШ, ПОНЕЖЕ ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНА, ЗАЩИТНА, ПОДСЪЗНАТЕЛНА ФУНКЦИЯ НА МОЗЪКА ТИ, ЗА ДА НЕ СЕ САМОУБИЕШ, АКО СЛУЧАЙНО ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ДОСТИГНЕ ДО СЪЗНАНИЕТО ТИ И ЗАТОВА ВСЕ ОЩЕ СИ ЖИВА.

129

:D

baharta написал(а):

Не прехвърляй собствената си тъпотия на чужда сметка. Явно с теб е напълно безсмислено да се говори за каквото и да е.

Добре дошъл в клуба! Като вентилатор е, ако понечиш да я наплюеш, ще те окъпе!  :D Тъжна жена е тя и проблемис нервите има, но пък тежък живот е живяла... какъв? - не е много ясно, а честно казано кого ли го интересува!

130

Е, тази психоанализа направо ме накара да падна от смях!
А, ха искаш как беше злтният кокал за себе си ли? не забравих предназначен за средната работническа класа, която уви се е главозамаяла че е богаташка.:)))))))))))))))))) Образ! Толкова нагъл потребител, като теб не съм виждала, върви довечера пий нещо в кварталната кръчма.

131

Сегодня 14:16:46
Автор: purepoison писател  Провел на форуме:
42 минуты Активен 8 минут 

baharta написал(а):
Добре дошъл в клуба! Като вентилатор е, ако понечиш да я наплюеш, ще те окъпе!   Тъжна жена е тя и проблемис нервите има, но пък тежък живот е живяла... какъв? - не е много ясно, а честно казано кого ли го интересува!

Следваща, профилирана, която с пилешкият си мозък ще ни прави впечатление, колко е умна. Дарагие друзья гаварит радио Москва! :rofl:

132

:offtop: аз какво казвам... аз имам всичко това, което искам, Виленце, и никакви кокали (та и златни) не ми трябват. Ти май много се смееш напоследък:no: , а това не е добре... за довечера плановете са ми по-интересни  :jumping:

133

да пилешки мозък смея се, защото единственото нещо, което правя е да ви отговарям на  писаниците ВИ. Защото, ако се напънеш малко ще ти стане ясно, защо неискат потребители да влизат тука, а мога да те уверя, че има желаещи. Причината сте ти и бахарта, и САША. каквото и да напише някой от нас е принизено, че не струва. А самите ваши тъпотии не струват.
И кой сега пише за личният си живот, имала всичко, хайде престани вече с лъжите които пишеш! :D

134

Много желаещи има. Аз на входа с цяла тълпа се разминах да ти кажа. Чудно как не бягат тези, с които си пиша на други места, а  и Бахарта също. А и мен "всички" потребители не ме интересуват, с хората, на които държа от подобни виртуални промстранства, не са избягали и удоволствието да комуникирам с тях е рядко. Може да са малко, но стадния ми инстинкт никога не е бил доста развит. А за личния си живот нито съм писала, нито пък имам навик да лъжа... просто си доста нещастен човек и е трудно да повярваш, че всички не са като теб.

135

Уха, ями напиши за моят, защото започвам да  изпитвам това усещане Дежаву.
Напротив нещастен е твоят не моят.

136

КОГА СЛУГИ АРИСТОКРАТИ СА РАЗГОВАРЯЛИ НА ЕДИН ЕЗИК: КОГАТО СЕ УТОЧНЯВА МЕНЮТО ЗА УТРЕШНИЯ ДЕН И ТОВА Е ВСИЧКО, А КАКВО ЗНАЧИ ВСИЧКО, НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕШ , ЗАЩОТО СИ В ДРУГО СОЦИАЛНО ИЗМЕРЕНИЕ .

137

Напротив, Бахарта!
Знаеш, че слугата си ти не аз, но да изтъкваш едно и също е смешно и то във виртуала!
Дай пример поне един, в който аз съм сервирала на някой от вас!!!!!! Хайде, дай, чакам да го напишеш и ти и Водната!!!!! :rofl:

138

ВСЕКИ ПЪТ СЕРВИРАШ НАГЛОСТТА СИ: ВОДНАТА В СЛУЧАЯ Е САРКАЗЪМ, НО ЕДНО НЕ ТИ Е ЯСНО, ЧЕ ТЯ Е ТОЛКОВА ВИСОКО, ЧЕ ДАЖЕ НЕ ПОТРЕПВА И С КЛЕПАЧ, КОГАТО Я ПЛЮЕШ, НО ТОВА ТИ НЯМА КАК ДА ГО ВИДИШ.  КАКТО КАЗАХ, СКРИТО Е ЗА ТВОИТЕ ОЧИ.

139

Не, напиши, кога в реала съм ти сервирала на теб и водната. И не ми пиши глупости, защото ставаш смешен потребител. Питам пак, и чакам отговор, кога аз на теб или водната в реала съм сервирала! Защото наглите сте вие двамата, напротив доста и мига погледа, защото в момента наистина се занимавам със спиртосани мозъци! :rofl:

140

Въпрос на манталитет, Виленце, за това става дума - твоят е като на сервитьорка и вместо да навираш себе си по най-просташки начин навсякъде, вземи помълчи малко, идват ценни мисли тогава. Иначе доскучава, а това вече...
:flag:

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ГОВОРИЛНЯ » Истината, оставаща след думите, написани в нета.