Това ме разсмя. Напротив, винаги съм била нещо повече, за т`ва и много, много необръщам вничание на такива като тебе.
Истината, оставаща след думите, написани в нета.
Сообщений 121 страница 140 из 164
Поделиться1222009-02-12 13:27:06
Тази тактика я владеете, то се знае, че ако без нея няма нищо, а така я хамилата, я теле под вола, все с нещо някой може да ви облажи. Номера е да си нахален до дупка и печелиш, но и ние вече ви използваме номерата, така че ще трябва да си свивате сърмите и при прахосмукачката .
Поделиться1232009-02-12 13:30:48
Това пак ме разсмя, защото пишеш в момента глупости и то от класа. Защото, не аз а други се облагодетелстват с нахалство си. Хайде заминавай в сф и пл. Защото там слугини и слушателки на тъпотии бол
Поделиться1242009-02-12 13:38:23
Не прехвърляй собствената си тъпотия на чужда сметка. Явно с теб е напълно безсмислено да се говори за каквото и да е.
Поделиться1252009-02-12 13:41:00
Напротив, мога цяла справка да ти напавя с тъпанари и тъпанарки, които се мислят за брутални и первезни. Хайде, или ще пишешм нещо интересно или започвам пак да се правя на откачалка, щот` така си ми харесва. А и вервай ми в сф и пл, мноу слущателки има.
Поделиться1262009-02-12 13:58:40
НА МЕН НЕ МИ ТРЯБВАТ СЛУШАТЕЛКИ, АКО НЕ СИ ЗАБЕЛЯЗАЛА ОЩЕ, А МАЙСТОРИ(КИ) НА ВИСШИЯ ПИЛОТАЖ, ЗА ДА СЕ УЧА НА ТОВА, КОЕТО Е СКРИТО ЗА ОЧИТЕ НА СЛУГИНСКАТА КЛАСА-КАК СЕ РЕЖАТ С УСМИВКА ГЛАВИТЕ НА ПЛЕБЕИТЕ.
Поделиться1272009-02-12 14:02:59
минавам на главни букви- ПОЗНАВАШ ЛИ МЕ ЛИЧНО, ЖИВЯЛ ЛИ СИ МОЯТ ЖИВОТ, ХОДИЛИ СИ СИ ТАМ КЪДЕТО АЗ? НЕ!
ЗАЩОТО, КОЛКОТО И ДА ИСКАШ МОЯТ ЖИВОТ НЯМА И ДА ГО ЖИВЕЕШ, А ЗА ТРЪГНЕШ ДА МИ ПИШЕШ ТЪПИЗМИ ЗА ПЛЕБЕИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЩЕ ТИ КАЖА - АРИСТОКРАЦИЯ В СТРАНАТА НИ НЯМА В МОМЕНТА! ПРОЧЕТИ МАЛКО ИСТОРИЯ!
МИНАВАМ НА МАЛКИ БУКВИ
сега изяснили ти се, парите неправят класата, нито външността парадираш, че си умен потребител, а не го виждам, захапваш хора, които са на твоето и над твоето ниво. Опитвах се да ти го намеквам, но уви едно и също чета- боклук, слугиня, под стълбите, никой не те иска. Да не би да са ти го казвали на теб това?????
Поделиться1282009-02-12 14:13:59
ПОНЕЖЕ САМА СЕ БУТАШ В ШАМАРИТЕ, НЯМА КАК ДА ТЕ ЗАОБИКОЛЯ И ЗАЩОТО СИ ПО-МАЛКА И ОТ ПЪЛЕН БОКЛУК, А СЕ ОПИТВАМ ДА ТЕ МАХНА ОТ ПОГЛЕДА СИ, НО НЯМА КАК ДА ГО ОСЪЗНАЕШ, ПОНЕЖЕ ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНА, ЗАЩИТНА, ПОДСЪЗНАТЕЛНА ФУНКЦИЯ НА МОЗЪКА ТИ, ЗА ДА НЕ СЕ САМОУБИЕШ, АКО СЛУЧАЙНО ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ДОСТИГНЕ ДО СЪЗНАНИЕТО ТИ И ЗАТОВА ВСЕ ОЩЕ СИ ЖИВА.
Поделиться1292009-02-12 14:16:46
Не прехвърляй собствената си тъпотия на чужда сметка. Явно с теб е напълно безсмислено да се говори за каквото и да е.
Добре дошъл в клуба! Като вентилатор е, ако понечиш да я наплюеш, ще те окъпе! Тъжна жена е тя и проблемис нервите има, но пък тежък живот е живяла... какъв? - не е много ясно, а честно казано кого ли го интересува!
Поделиться1302009-02-12 14:18:50
Е, тази психоанализа направо ме накара да падна от смях!
А, ха искаш как беше злтният кокал за себе си ли? не забравих предназначен за средната работническа класа, която уви се е главозамаяла че е богаташка.))))))))))))))))) Образ! Толкова нагъл потребител, като теб не съм виждала, върви довечера пий нещо в кварталната кръчма.
Поделиться1312009-02-12 14:20:28
Сегодня 14:16:46
Автор: purepoison писател Провел на форуме:
42 минуты Активен 8 минут
baharta написал(а):
Добре дошъл в клуба! Като вентилатор е, ако понечиш да я наплюеш, ще те окъпе! Тъжна жена е тя и проблемис нервите има, но пък тежък живот е живяла... какъв? - не е много ясно, а честно казано кого ли го интересува!
Следваща, профилирана, която с пилешкият си мозък ще ни прави впечатление, колко е умна. Дарагие друзья гаварит радио Москва!
Поделиться1322009-02-12 14:22:40
аз какво казвам... аз имам всичко това, което искам, Виленце, и никакви кокали (та и златни) не ми трябват. Ти май много се смееш напоследък:no: , а това не е добре... за довечера плановете са ми по-интересни
Поделиться1332009-02-12 14:25:28
да пилешки мозък смея се, защото единственото нещо, което правя е да ви отговарям на писаниците ВИ. Защото, ако се напънеш малко ще ти стане ясно, защо неискат потребители да влизат тука, а мога да те уверя, че има желаещи. Причината сте ти и бахарта, и САША. каквото и да напише някой от нас е принизено, че не струва. А самите ваши тъпотии не струват.
И кой сега пише за личният си живот, имала всичко, хайде престани вече с лъжите които пишеш!
Поделиться1342009-02-12 14:34:12
Много желаещи има. Аз на входа с цяла тълпа се разминах да ти кажа. Чудно как не бягат тези, с които си пиша на други места, а и Бахарта също. А и мен "всички" потребители не ме интересуват, с хората, на които държа от подобни виртуални промстранства, не са избягали и удоволствието да комуникирам с тях е рядко. Може да са малко, но стадния ми инстинкт никога не е бил доста развит. А за личния си живот нито съм писала, нито пък имам навик да лъжа... просто си доста нещастен човек и е трудно да повярваш, че всички не са като теб.
Поделиться1352009-02-12 14:36:02
Уха, ями напиши за моят, защото започвам да изпитвам това усещане Дежаву.
Напротив нещастен е твоят не моят.
Поделиться1362009-02-12 14:36:45
КОГА СЛУГИ АРИСТОКРАТИ СА РАЗГОВАРЯЛИ НА ЕДИН ЕЗИК: КОГАТО СЕ УТОЧНЯВА МЕНЮТО ЗА УТРЕШНИЯ ДЕН И ТОВА Е ВСИЧКО, А КАКВО ЗНАЧИ ВСИЧКО, НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕШ , ЗАЩОТО СИ В ДРУГО СОЦИАЛНО ИЗМЕРЕНИЕ .
Поделиться1372009-02-12 14:38:43
Напротив, Бахарта!
Знаеш, че слугата си ти не аз, но да изтъкваш едно и също е смешно и то във виртуала!
Дай пример поне един, в който аз съм сервирала на някой от вас!!!!!! Хайде, дай, чакам да го напишеш и ти и Водната!!!!!
Поделиться1382009-02-12 14:46:12
ВСЕКИ ПЪТ СЕРВИРАШ НАГЛОСТТА СИ: ВОДНАТА В СЛУЧАЯ Е САРКАЗЪМ, НО ЕДНО НЕ ТИ Е ЯСНО, ЧЕ ТЯ Е ТОЛКОВА ВИСОКО, ЧЕ ДАЖЕ НЕ ПОТРЕПВА И С КЛЕПАЧ, КОГАТО Я ПЛЮЕШ, НО ТОВА ТИ НЯМА КАК ДА ГО ВИДИШ. КАКТО КАЗАХ, СКРИТО Е ЗА ТВОИТЕ ОЧИ.
Поделиться1392009-02-12 14:48:18
Не, напиши, кога в реала съм ти сервирала на теб и водната. И не ми пиши глупости, защото ставаш смешен потребител. Питам пак, и чакам отговор, кога аз на теб или водната в реала съм сервирала! Защото наглите сте вие двамата, напротив доста и мига погледа, защото в момента наистина се занимавам със спиртосани мозъци!
Поделиться1402009-02-12 14:50:03
Въпрос на манталитет, Виленце, за това става дума - твоят е като на сервитьорка и вместо да навираш себе си по най-просташки начин навсякъде, вземи помълчи малко, идват ценни мисли тогава. Иначе доскучава, а това вече...