ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ГОВОРИЛНЯ » Истината, оставаща след думите, написани в нета.

Истината, оставаща след думите, написани в нета.

Сообщений 101 страница 120 из 164

101

За млади не знам, но богати и щастливи съм сигурен!!!

102

това не ме касае, все още мъж не ме е издържал финансово, а се надявам и да не се налага

103

Че това каква връзка има с позитивното мислене ве Вили?

104

Има, защото ще ползвам кредитните и дебитните карти на друг, а не моите и ще съм много щастлива - т`ва е позитивно мислене :D
Имам си го, но не ми е приятно някой, който нищо незнае за много неща, да се прави на всезнаещ, такъв екземплер все още нема, мммммда

105

Виляно Виляно, колко му трябва на един човек?! даже по някога и глътка въздух му е достатъчна... Знаеш го добре...
В тъги, в неволи младост минува,
кръвта се ядно в жили вълнува,
погледът мрачен, умът не види
добро ли, зло ли насреща иде...

106

Добре Александре,Александре......, т`ва ли те ядоса...горе ръцете и давай парите и ключовете за бръмчилката и чао ти!

107

аве някой да знае що сме със съкратени кадри... :smoke:

108

Питай, Саша той е наясно с оптимизма и песимизма и защо, някои от нас са вечни реалисти, и как така точно един определен човек все едни и същи го прецакват!

109

ти питай :glasses:  аз ше прая подкрепление :D

110

Питам го, кажи ми Саша, какъв ти е проблема с мен???? Защото, аз нямам проблеми, но някои определени дами и господа май от едно мое "НЕ" в лето господне 2007 и след заплахата, че ще ми разкажат играта заради т`ва, май доста лъжи избурилиха от дървото на лъжите 8-)

111

villito_06 написал(а):

Защото, аз нямам проблеми, но някои определени дами и господа май от едно мое "НЕ" в лето господне 2007

Що не се отбрулиш и ти на някъде, щото където се появиш и затлачваш с мизерията си всяко местенце под слънцето. :tomato:

112

Тук май си е намерила подходяща, но и доста малобройна аудитория. Иначе клюки, битовизми и "житейски" мъдрости къде ще пласира. Май само тя е познава "нещата от живота", Бахи, ние май сме светукли!  :rofl:

113

Еми се опитах да обесня на Вили ама!? Пиша на чист български език: Не желая да чета негативизми, които ме затормозяват излишно...

114

Не счупиш ли рогата на бика, пардон (на кравата), не чакай пощада за сетивта си. Толерирането на сивата посредственост не ми е силна черта и затова винаги се опитвам да им намекна деликатно с чука :flag:

115

:D Всеки има право да бъде изслушан. Дори и Ахмед Доган за съжаление...

116

Добро утро, на всички позитивни дами и господа!
Дано, докато се наработите да ви дойде и нещо  стойностно в тиквите, които се водят за глави на раменете ВИ! :rofl:

117

Четох ви с голяма интерес и знаете ли нещо не сте редовни и тримката - Бахарта, и Отровната.
За да твърдиш, че някой се занимава с клюки, битовизми и  т.н. Напротив, точно вас едвам ви търпяха в неоген и им беше омръзнало на всички от умните ви глупости, които ръсихте по адрес на всички ни!!!! Защото ще напиша т`ва - от разни дребни чиновничета, които са се докопали на длъжност и чийто мозък е спиртосан, акъл не ми и трябва, а и от лелки които висят в сайтовете!
А сега ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! :rofl:

118

Комунизмът никога не си е отивал и  няма да си отиде от лицето на земята, защото е илюзия, използвана от шепа тарикати, за  да водят за носа дребни боклуци като теб с идеята , че и те са "равни" като нас ТРИМКАТА, с наивната презумпция, че  и те някога ще могат да седнат на трапезата като нас, но не за да сложат нещо , а само за да плюскат. ЕЕЕЕЕЕЕ няма да стане. Шоуто ще си продължава, но за теб то винаги ще е в слугинската стаичка(под стълбите, където стоят мръсните парцали).

119

Опаааа, какво общо има комунизма, с това че ти и още няколко непрекъснато пишете глупости.
Ами, непозна за шоуто, защото този път ще си взема т`ва, което си е мое!
А, стаичката отдавна  е заета от прахосмукачка, интересно ти в кой век живееш?????
Напротив, любимата ми приказка винаги е била "Магарешката кожа". А за Маркс, Енгелс и Ленин и комунизма всеки знае, нищо ново, като се има предвид, че са били от богаташки семейства.

120

На теб и езика ти е слугински, а магарешката ти кожа е по рождение, но се дивя на мазохистичната ти дарба- когато те плюят ,  да се задържаш на повърхността с магарешкия си инат, като че ли те ръсят със светена вода  :rain:, а не чисти .....а .

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ГОВОРИЛНЯ » Истината, оставаща след думите, написани в нета.