иво, го знаеше как така не ти го е казал???? нали делите едно легло!!!!!
НЕ..........НЕ МИСЛЯ ЧЕ В ЛЕГЛОТО ТРЯБВА ДА СЕ ОБСЪЖДАТ ТАКИВА РАБОТИ..........В ЛЕГЛОТО СЕ ПРАВЯТ КРАСИВИ НЕЩА...........А ВЕЧЕР КАТО СЕ ВИДИМ СИ ДЪРДОРИМ ДРУГИ НЕЩА..........
НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » КупиДОМ'Чу И НОВИТЕ СТАРИ СНЕЖАНКИ » ШЪ СИ ПРАЯ ВИТРУАЛНО ГАДЖЕ
иво, го знаеше как така не ти го е казал???? нали делите едно легло!!!!!
НЕ..........НЕ МИСЛЯ ЧЕ В ЛЕГЛОТО ТРЯБВА ДА СЕ ОБСЪЖДАТ ТАКИВА РАБОТИ..........В ЛЕГЛОТО СЕ ПРАВЯТ КРАСИВИ НЕЩА...........А ВЕЧЕР КАТО СЕ ВИДИМ СИ ДЪРДОРИМ ДРУГИ НЕЩА..........
напротив, елементарен отговор, на елементарно ниво.
Това е за Нел, защото когато контактуваш с хора, които ти счита са селяни и грозни и тем подобни тъпотии, значи все пас се интересуваш и щом се таи толкова омраза се зарадвал на такова нещо!!!!
ВИЛИ,РАЗБЕРИ ЧЕ ИМА И ТАКИВА КАТО МЕН КОЙТО В МОМЕНТ НА ПРЕКРАЧВАНЕ НА ПРАГА НА КЪЩАТА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА НИЩООООООООООО
ВИЛИ,РАЗБЕРИ ЧЕ ИМА И ТАКИВА КАТО МЕН КОЙТО В МОМЕНТ НА ПРЕКРАЧВАНЕ НА ПРАГА НА КЪЩАТА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА НИЩООООООООООО
и аз съм от тяяяяяяяяяяяях
КАКВО ЩЕ СИ ПЪЛНИШ КЪЩАТА С ГЛУПАВИ МАЛОВАЖНИ НЕЩА?............
еми да щангите заемат достатъчно место
СТИГА С ТОВА ЖЕЛЯЗО БЕ КОЛЕГА [взломанный сайт]
нема стига! бой, ебан и силна храна
АКО ПОПАДНЕШ НА НЯКОЯ ТЕМЕРУТКА .........КОЯТО НЕ ПРИЗНАВА БОЙ,ЕБАН И НЕ СЛУША СРЪБСКА МУЗИКА[взломанный сайт]
ти да`н познаваш мойта ве?
ХАХАХХАХАХАХАХХХАХАХАХ...........И АЗ ПОПАДНАХ НА ТАКАВА И СЕГА САМ СИ ГОВОРЯ[взломанный сайт]
ти от одеве си тъй ве поне откакто си пишем де
ХАХАХХАХАХАХАХХХАХАХАХ...........И АЗ ПОПАДНАХ НА ТАКАВА И СЕГА САМ СИ ГОВОРЯ
то и аз така да ти кажа...ма и сама си отговарям даже ...тъй че имаш време
Лейла ако иска мога да и говоря на ухо само, като приятел...
ако искаш да ми бъдеш приятел - не ми говори на ухо
ХАХАХХАХАХАХАХХХАХАХАХ...........И АЗ ПОПАДНАХ НА ТАКАВА И СЕГА САМ СИ ГОВОРЯ
МАЙ И ДВАМЦАТА ТРЯБВА ДА СИ НАПРАВИТЕ ТЕСТ
Отново се сетих за онази поговорка за лодкаря и онзи дето четял книги... Така, че тестовете само при необходимост...
Две блондинки се разхождат в гората. Едната:
- Каква красива природа!!!
Другата:
- Аз пък от тия дървета нищо не виждам...
Аз пък от тия дървета нищо не виждам...
прайлно казва момичето ве кво толкуз
АЗ СЕ ЧУДЕХ ЗАЩО ЛЕЙЛА САМО ГОРСКИЯ ГОНИ
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » КупиДОМ'Чу И НОВИТЕ СТАРИ СНЕЖАНКИ » ШЪ СИ ПРАЯ ВИТРУАЛНО ГАДЖЕ