ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

ШЪ СИ ПРАЯ ВИТРУАЛНО ГАДЖЕ

Сообщений 81 страница 100 из 428

81

и още нещо, не прекланям глава пред хора, които най-малкото не сам и на образованието избиващи комплекси във виртуала. И обсебени от това да правят мизерии на една жена. От това по ниско незнам, колко можеш да паднеш.
И без да ми се правят заключения, защото не ми дреме за ничие женско мнение тука!!!!!!!!!!!!!!!

82

villito_06 написал(а):

знаеш ли, и аз немога да ви разбера що за извратени разбирания имате под думата забавление.

е добре де... ти като не умееш да съ забавляваш, ние пречим ли ти???  :D

83

как точно се забавлявате, за нечия чужда сметка. Знаеш ли, ако аз преценя, че искам да ви направя за смях, ще го направя както трябва. Просто изчаквам малко и лично на теб ще ти го начукам!!!!!!

84

villito_06 написал(а):

и още нещо, не прекланям глава пред хора, които най-малкото не сам и на образованието избиващи комплекси във виртуала. И обсебени от това да правят мизерии на една жена. От това по ниско незнам, колко можеш да паднеш.
И без да ми се правят заключения, защото не ми дреме за ничие женско мнение тука!!!!!!!!!!!!!!!

аз пак не разбрах шъ прощаваш... :dontknow:  пишем ти - мърмориш, не пишем ти - пак мърмориш :confused:  дай си рецептата ве, че ти я изпълним безплатно, само да престане тоя секс с мозъка ми ве :x

85

villito_06 написал(а):

как точно се забавлявате, за нечия чужда сметка. Знаеш ли, ако аз преценя, че искам да ви направя за смях, ще го направя както трябва. Просто изчаквам малко и лично на теб ще ти го начукам!!!!!!

то желанията не намаляват :idea:  начи удоволствието е на ниво :D

86

аз пък неразбрах на теб, какъв ти беше проблема????? Уф, да забравих, не съм руса нито изрусена!!! А и нямам чип нос ммммммммда, голем проблем ще да е това да се държиш адекватно!!!!
А и как се нарича непрекъснатото изнасяне на информация, думата небеше ли лицемерии или интриганстване.
Занеш ли за кое ниво интелект е характерно??????

87

villito_06 написал(а):

аз пък неразбрах на теб, какъв ти беше проблема????? Уф, да забравих, не съм руса нито изрусена!!! А и нямам чип нос ммммммммда, голем проблем ще да е това да се държиш адекватно!!!!

еми то проблема си личи при кого е... :glasses:

88

villito_06 написал(а):

то желанията не намаляват   начи удоволствието е на ниво

ти си страшно неразбран човек.

89

villito_06 написал(а):

А и как се нарича непрекъснатото изнасяне на информация, думата небеше ли лицемерии или интриганстване.
Занеш ли за кое ниво интелект е характерно??????

излезе ми име на клюкар :D  шъ тряа да си намеря начина да си го оправдая по некъв начин :glasses: 

да ви съ намират клюки в повече??????????????????????? :smoke:

90

villito_06 написал(а):

ти си страшно неразбран човек.

а ти предубеден :glasses:

91

villito_06 написал(а):

еми то проблема си личи при кого е...

да при теб това всичко го знаем, защото не съм седнала да си търся мъже в нета

92

villito_06 написал(а):

тугаз що съ оправдаваш? :glasses:

93

ти нещо не си редовен, не се оправдавам, а и зказвам мнение, което ще го правя докато съм жива!!!!!
а и мъж, като тръгне да обижда еднажена, преди даже да я е виждал ми е ясен що за стока е!!!!

94

ехааааааааааааааа...............колега ти си бил голям проблем...........добре че вече аз не съм проблем на вили ...........

95

DomirK написал(а):

ТО ПЪК ИМА ЛИ КАКВО ДА НАМЕРИШ? :jumping:

http://www.nrk.no/img/512924.jpeg

96

MyLORD написал(а):

добре че вече аз не съм проблем на вили ...........

НАЛИ И ПАЗИШ ЛУНАПАРКА  :jumping:

http://www.digarti.com/assets/images/db_images/db_atlas-no-problem1.jpg

97

по не не си живея в измислен свят, като някои тука!!!!!

98

ехааааааааааааааа...............колега ти си бил голям проблем...........добре че вече аз не съм проблем на вили ...........

Подпись автораLORD-OF-THE-DARK

аха, разбрах, какво искаш да напишеш, че само си търся проблеми, въпреки , че всички сте толкова добри и мили с мен, а аз него осъзнавам!!!!!!
май, все още имаш 4психолозе" да учиш  - я си си прочети отново за посттревматичен шок!!!!!!!!!!!!!!!!
защото, добре осъзнаваш,че все още се държа единствено аз прилично тука!!!!!

99

villito_06 написал(а):

Подпись автораLORD-OF-THE-DARK
аха, разбрах, какво искаш да напишеш, че само си търся проблеми, въпреки , че всички сте толкова добри и мили с мен, а аз него осъзнавам!!!!!!
май, все още имаш 4психолозе" да учиш  - я си си прочети отново за посттревматичен шок!!!!!!!!!!!!!!!!
защото, добре осъзнаваш,че все още се държа единствено аз прилично тука!!!!!

НЯКОЙ Е ХВЪРЛИЛ ОКО НА ГОЛЯМАТА РИБА ... :jumping:  :jumping:

http://i.i.ua/prikol/thumb/8/3/41838.jpg

100

аз не искам НИКЪДЕ да се държа прилично!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БОЛИ МЕ ОНАЗИ РАБОТА!!!!!!!!!!!!!!!!ПРАВЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ И КЪДЕТО СИ ИСКАМ.......
МНЕНИЕТО НА ВИРТУАЛНИ СУБЕКТИ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!!!!!!!!!! ЗАБРАВИХ.........ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СИ ПРАВЯ КАКВОТО СИ ПОИСКАМ :) .........КЕФЯ СЕ САМ НА СЕБЕ СИ :) .........КОЛКО СЪМ ПИЧ

[взломанный сайт]