и още нещо, не прекланям глава пред хора, които най-малкото не сам и на образованието избиващи комплекси във виртуала. И обсебени от това да правят мизерии на една жена. От това по ниско незнам, колко можеш да паднеш.
И без да ми се правят заключения, защото не ми дреме за ничие женско мнение тука!!!!!!!!!!!!!!!
ШЪ СИ ПРАЯ ВИТРУАЛНО ГАДЖЕ
Сообщений 81 страница 100 из 428
Поделиться812009-02-04 10:00:01
Поделиться822009-02-04 10:16:30
знаеш ли, и аз немога да ви разбера що за извратени разбирания имате под думата забавление.
е добре де... ти като не умееш да съ забавляваш, ние пречим ли ти???
Поделиться832009-02-04 10:21:02
как точно се забавлявате, за нечия чужда сметка. Знаеш ли, ако аз преценя, че искам да ви направя за смях, ще го направя както трябва. Просто изчаквам малко и лично на теб ще ти го начукам!!!!!!
Поделиться842009-02-04 10:21:16
и още нещо, не прекланям глава пред хора, които най-малкото не сам и на образованието избиващи комплекси във виртуала. И обсебени от това да правят мизерии на една жена. От това по ниско незнам, колко можеш да паднеш.
И без да ми се правят заключения, защото не ми дреме за ничие женско мнение тука!!!!!!!!!!!!!!!
аз пак не разбрах шъ прощаваш... пишем ти - мърмориш, не пишем ти - пак мърмориш дай си рецептата ве, че ти я изпълним безплатно, само да престане тоя секс с мозъка ми ве
Поделиться852009-02-04 10:22:47
как точно се забавлявате, за нечия чужда сметка. Знаеш ли, ако аз преценя, че искам да ви направя за смях, ще го направя както трябва. Просто изчаквам малко и лично на теб ще ти го начукам!!!!!!
то желанията не намаляват начи удоволствието е на ниво
Поделиться862009-02-04 10:23:27
аз пък неразбрах на теб, какъв ти беше проблема????? Уф, да забравих, не съм руса нито изрусена!!! А и нямам чип нос ммммммммда, голем проблем ще да е това да се държиш адекватно!!!!
А и как се нарича непрекъснатото изнасяне на информация, думата небеше ли лицемерии или интриганстване.
Занеш ли за кое ниво интелект е характерно??????
Поделиться872009-02-04 10:25:28
аз пък неразбрах на теб, какъв ти беше проблема????? Уф, да забравих, не съм руса нито изрусена!!! А и нямам чип нос ммммммммда, голем проблем ще да е това да се държиш адекватно!!!!
еми то проблема си личи при кого е...
Поделиться882009-02-04 10:27:35
villito_06 написал(а):
то желанията не намаляват начи удоволствието е на ниво
ти си страшно неразбран човек.
Поделиться892009-02-04 10:27:51
А и как се нарича непрекъснатото изнасяне на информация, думата небеше ли лицемерии или интриганстване.
Занеш ли за кое ниво интелект е характерно??????
излезе ми име на клюкар шъ тряа да си намеря начина да си го оправдая по некъв начин
да ви съ намират клюки в повече???????????????????????
Поделиться902009-02-04 10:28:26
ти си страшно неразбран човек.
а ти предубеден
Поделиться912009-02-04 10:28:40
villito_06 написал(а):
еми то проблема си личи при кого е...
да при теб това всичко го знаем, защото не съм седнала да си търся мъже в нета
Поделиться922009-02-04 10:29:37
тугаз що съ оправдаваш?
Поделиться932009-02-04 11:12:40
ти нещо не си редовен, не се оправдавам, а и зказвам мнение, което ще го правя докато съм жива!!!!!
а и мъж, като тръгне да обижда еднажена, преди даже да я е виждал ми е ясен що за стока е!!!!
Поделиться942009-02-04 11:12:55
ехааааааааааааааа...............колега ти си бил голям проблем...........добре че вече аз не съм проблем на вили ...........
Поделиться952009-02-04 11:13:00
ТО ПЪК ИМА ЛИ КАКВО ДА НАМЕРИШ?
Поделиться962009-02-04 11:13:47
добре че вече аз не съм проблем на вили ...........
НАЛИ И ПАЗИШ ЛУНАПАРКА
Поделиться972009-02-04 11:15:12
по не не си живея в измислен свят, като някои тука!!!!!
Поделиться982009-02-04 11:17:17
ехааааааааааааааа...............колега ти си бил голям проблем...........добре че вече аз не съм проблем на вили ...........
Подпись автораLORD-OF-THE-DARK
аха, разбрах, какво искаш да напишеш, че само си търся проблеми, въпреки , че всички сте толкова добри и мили с мен, а аз него осъзнавам!!!!!!
май, все още имаш 4психолозе" да учиш - я си си прочети отново за посттревматичен шок!!!!!!!!!!!!!!!!
защото, добре осъзнаваш,че все още се държа единствено аз прилично тука!!!!!
Поделиться992009-02-04 11:19:25
Подпись автораLORD-OF-THE-DARK
аха, разбрах, какво искаш да напишеш, че само си търся проблеми, въпреки , че всички сте толкова добри и мили с мен, а аз него осъзнавам!!!!!!
май, все още имаш 4психолозе" да учиш - я си си прочети отново за посттревматичен шок!!!!!!!!!!!!!!!!
защото, добре осъзнаваш,че все още се държа единствено аз прилично тука!!!!!
НЯКОЙ Е ХВЪРЛИЛ ОКО НА ГОЛЯМАТА РИБА ...
Поделиться1002009-02-04 11:20:58
аз не искам НИКЪДЕ да се държа прилично!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БОЛИ МЕ ОНАЗИ РАБОТА!!!!!!!!!!!!!!!!ПРАВЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ И КЪДЕТО СИ ИСКАМ.......
МНЕНИЕТО НА ВИРТУАЛНИ СУБЕКТИ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!!!!!!!!!! ЗАБРАВИХ.........ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СИ ПРАВЯ КАКВОТО СИ ПОИСКАМ .........КЕФЯ СЕ САМ НА СЕБЕ СИ .........КОЛКО СЪМ ПИЧ
[взломанный сайт]