ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

ШЪ СИ ПРАЯ ВИТРУАЛНО ГАДЖЕ

Сообщений 381 страница 400 из 428

381

:playful:

382

записах си  бележника  :writing:

383

Лайла, да н ма рисуваш изплезен ей :glasses:

384

ми както си застанал ...тъй ве  :love:

385

издокарай ма хубу :glasses:  хич ли фантазия немаш ве :flirt:  :flirt:

386

ми аз кат тебИ ве....ма  хубав ше си де... :flag:

387

излъскай ми темето тъй както обущар не я й лъскал :glasses:

388

ми щом ми позволяваш , и това ще да стане  :glasses:

389

Лайла, да знайш как съ прай иглотерапия ве... :flirt:  може пък да ми поникне някой и друг жълт косъм :surprise:

390

:glasses: бе това не знам ...ма щом требва шъ съ науча ве  :glasses:

391

ей виждаш ли кви жертви прая за тебИ начи :flirt:  :flirt:

http://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/icon_lovers.gif

392

въх, и  кви жертвити пък праиш - ми ако ти порасне някой и друг жъл косъм - ще е заради менИ ве  :glasses:  :glasses:

393

еми ша съ изрусявам заради теби веhttp://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/icon_cupidon5.gif малка жертва ли й :flirt:

394

бе чакай първо да пораснат ве - ми нал ша гледам - да са руси  :glasses:  :love:

395

Лайла! цвета на косата променя ли цвета на веществото под нея? :rolleyes:

396

че ти щом ни знаиш , аз ли ве ...ма хвърлях  зарче - променя гу..... не гу променя...променя , не гу променя...променя , не гу променяяяяяя - ми туй са падна ..... :jumping:  :love:

397

пфу :mad:  тъкмо бех решил съ изрусявам начи :D  ама дай идея кво да прая тея мои глави ве :flirt:

398

брех , незнах до днес , че говоря с триглавия змей  :love:  :love:  ми , купи си шапки ве ...че то от тва слънце , ше земиш да слънчасаш, начи  :love:  :love:

399

купих си ама чадър :love:  и от слънцету да мъ пази и от дъжда :flirt:  :flirt:  ама ква съм мижитурка а? :crazy:  :crazyfun:

400

бе щях ти купя чадър  за рождения ден ве...шушумига такава  :crazy:  :love: сега ще се оглеждам за пижама, начи - на розови петна да йе  :jumping: