ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

ШЪ СИ ПРАЯ ВИТРУАЛНО ГАДЖЕ

Сообщений 201 страница 220 из 428

201

Чакай да се стопли малко времето,че ще ти замръзне....четирибуквието

202

Освен ако не се намери кой да я стопли...

203

шъ съ намери ве, как няма се намери :flirt:  пък ако не съ намери ша палим борови съчки :D

204

колега внимавай с пожарите че мъркучите на пожарната са дебели.............а лейла е главен пожарникар :flag:

205

ей  :flirt:  мноу оправно момиче :love:  шъ зема да му искам номерчету :flirt:  :flirt:  :flirt:

206

хахаххахахххахахххахахах

207

кво му й смешното ве :mad:  аз съм по пожарите, тя по гасенето :glasses:  шъ си паснем http://www.ize.hu/_files/pics/00010/00010740.jpg ъхъ :D  :D

208

на вас двамата определено нещо ви има, требе да прецените, къде да ви пратим на курорто лечение след два месеца, мммммммммда

209

villito_06 написал(а):

на вас двамата определено нещо ви има, требе да прецените, къде да ви пратим на курорто лечение след два месеца, мммммммммда

не ща с колегатааааааааааа :flag:  искъм с теби :flirt:

210

ха ха ха, с теб може да си цакаме картите или да си пием пиенето....и най-много да си проим далаверите  за кинти.
защото..все ми се струва,че рано или късно ще ядем яки тупалки двамката:)))))))

211

аз вече се наядох  :mad:  ся е твой ред ама не моа ти гарантирам менюто :D  :D

212

Домиркчо, шъ съ ядосам и аз- насмиг. И нема да има мартеничка Пенда:))))

213

villito_06 написал(а):

Домиркчо, шъ съ ядосам и аз- насмиг. И нема да има мартеничка Пенда:))))

http://www.ize.hu/_files/pics/00010/00010537.jpgи балончета ли ве o.O  ама мноу си лоша начи :canthearyou:

214

villito_06 написал(а):

ако на нас ни има нещо тогава ти водиш в резултата с 10-0

215

villito_06 написал(а):

ако на нас ни има нещо тогава ти водиш в резултата с 10-0

знаеш ли, че почваш да звучиш като жена или като някой комплексар.
приемаш всичко, което се напише, че винаги е свързано с психичното състояние на един човек!!!!!!
Прочети внимателно написаното - че с тези мечти за далечно плаване имате нужда ти и и Домирк от смяна на климата, за това са измислени и балниосанаториумите или сега както им казуват спа-центрове!!! Ега ти тъпото парче си верно!

216

MyLORD написал(а):

колега внимавай с пожарите че мъркучите на пожарната са дебели.............а лейла е главен пожарникар

ахахахаха , редовно паля пожари и си ги гася ...ма също като теби ,начи  :glasses:  :glasses: малеййй дан не сме съученици с тебИ ве  :glasses:

217

DomirK написал(а):

ей    мноу оправно момиче   шъ зема да му искам номерчету

ся чак забелязах , че си сложил мислотърсач  на главъта ...та да та питам - дан не четеш чужди мисли ве - щото виках утре да ти го дам  :love:  :love:  8-)

218

DomirK написал(а):

шъ съ намери ве, как няма се намери   пък ако не съ намери ша палим борови съчки

да знаиш...само с тебИ ше ходя в гората  :flirt:  :flirt:

219

дай го ся ве :flirt:  утре шъ хода на риба с шефа :cool:  може да запиееееем ,може да н са обърне гемиятааааа :dontknow:  сичку може :love:

220

и да бе ...ми то ни ти требва тогаз ..че ша земе го вземе няква акула ...и после...мамамия значи :love:  :love: