ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ДЯВОЛСКО ЖЕЛАНИЕ » АСОЦИАЦИИТЕ НА НЕЛ И ТИНА .... В КАРТИНКИ

АСОЦИАЦИИТЕ НА НЕЛ И ТИНА .... В КАРТИНКИ

Сообщений 21 страница 40 из 42

21

baharta написал(а):

не те плаша, а съм загрижен за селския ти задник, но явно той отдавна е претръпнал от ритници и затова изобщо не ти пука, един по-малко, 10 в повече все ти е тая, НАЛИ???
Подпись автораTAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)

напротив, опитваш се да налагаш мнението, първо, че съм селянка, второ, -че вместо дупе имам задник! Което говори, че ти си типичен селски задник, при това дърт! :flag:

22

Ти рожбо си предмет на социален експеримент със заглавие: до къде може да се простре наглостта на едно полуграмотно селско създание с презумпцията, че е защитено заради анонимността си. И се справяш много добре засега, но никога няма да удариш тавана, защото не ти достига интелект и въртиш само няколко нещастни думички в зле скалъпени изреченийца, затова пък явно ще го правиш до безкрайност ако те оставят достатъчно дълго.

23

:flag:

baharta написал(а):

Ти рожбо си предмет на социален експеримент със заглавие: до къде може да се простре наглостта на едно полуграмотно селско създание с презумпцията, че е защитено заради анонимността си. И се справяш много добре засега, но никога няма да удариш тавана, защото не ти достига интелект и въртиш само няколко нещастни думички в зле скалъпени изреченийца, затова пък явно ще го правиш до безкрайност ако те оставят достатъчно дълго.
Подпись автораTAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)

А, ти си плод на нечий болен мозък, опитваш се да отрече всичко що е стойностно, излагащо на показ обаче, евтиното и фалшивото, барабар с лесно лансиращото се и лесно купуващото се! Напротив, достатъчно дълго, търпях долнопробни интриганти, като теб, лъжещи за всичко и всички! Влизащи малоумни отрепки от профил в профил, спекулирайки с информация за определени потребители, включая и техни снимки. Наглостта стигна до там, да се интерпритира, като нарочна стратегия, зада се вземе страхът на някой, да но курец и не ме е срам пак да го напиша курец, защото ти се криеш зад профила си не аз! :flag:

Отредактировано villito_06 (2009-02-17 14:23:40)

24

напусни терена селска мърло, защото колкото и да си дебелокожа, няма да спечелиш нищо повече освен собствените си лайна с които незнайно защо си мислиш, че се извисяваш над простотията си, която е неограничена. Няма как да се надскочиш и само ще се почувстваш по-добре, ако се махнеш от тук.

25

Виле, какво стана сега?

26

АМИ..........ДОБРО УТРО СВОЛАЧ  :rofl:  :rofl:  :rofl:

http://vanina5.mylivepage.com/images/3084788_large.jpg

27

Тинче нчкой кърлеж да не те захапе за дупето...
http://www.usbr.gov/mp/ccao/field_offices/new_melones/images/wildlife_tick.jpg

28

Тинаааааааа

29

tina_77777 написал(а):

АМИ..........ДОБРО УТРО СВОЛАЧ  :rofl:  :rofl:  :rofl:

Понякога дори надминаваш себе си :cool:

30

Жените тук са особено галантни...

31

Щото са ЖЕНИ, а колко е лесно, но само за тези които го могат. :cool:

32

само толкова ли можеш тина, до няколко руски думи - ааааа гарбидж :D

33

Ми ти като можеш повече покажи нещо интересно. Нали знаеш, че си ни слабост :D

34

ааааааааааа, гледам от вас, нали съм малка :D

35

малка и с възрастта все по-малка ставаш  :D

36

аха, за себе си ли пишеш тати бахарта, тина къде си красавице :D

Отредактировано villito_06 (2009-02-21 17:17:39)

37

Заета е....

38

къде е заета :rofl:

39

Може да е в тоалетната!?! :dontknow:

40

Мммда...може

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ДЯВОЛСКО ЖЕЛАНИЕ » АСОЦИАЦИИТЕ НА НЕЛ И ТИНА .... В КАРТИНКИ