ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

С ЧАША КАФЕ

Сообщений 601 страница 620 из 1000

601

Саша написал(а):

Ц еййй, вие само се оплаквате!! Нали не сме във война какво не сте доволни. Всичко е хубаво...

Ха,не се оплаквам ,въобще даже.
Животът е такъв какъвто ние си го направим и не ръсим обвинения,че този или онзи ни е провалил, не знам си за кво си.
Даже и да се провалим в някое от начинанията си,да имаме сили да се изправим и да започнем отначало....
м даааааааа...живота е хубав...

602

baharta написал(а):

При мен всичко е на обратно:  20 години ме учиха , че света е красив и аз им вярвах, следващите 20 го изпитах на гърба си колко е "красив" и сега след като ги омеся, ще се види какво е годното за консумация и дали работи добре.
Подпись автораTAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)

Винаги може да намериш поне едно нещо,заради което си струва усилията...

603

Ама са малко хората като теб. Лично на мен не ми стигат, защото съм алчен.

604

NAGLI4KA написал(а):

Винаги може да намериш поне едно нещо,заради което си струва усилията...

Нещото почти винаги се казва:ЧОВЕКА.

605

baharta написал(а):

NAGLI4KA написал(а):
Винаги може да намериш поне едно нещо,заради което си струва усилията...Нещото почти винаги се казва:ЧОВЕКА.

Слагаме си по едно оправдание,че го правим за близките,а всъщност дали е така?Не мисля...

606

Близки на сърцето и ония от родословното дърво са две различни неща. Защо да направя нещо за себе си, след като не ми трябва , да си докажа , че го мога ли? Друг е въпросът когато говорим за чест, а такова понятие имаше ли в тая държава?

607

Среща се тук таме,но нещо не е на почит...

608

Близки на сърцето и ония от родословното дърво са две различни неща

...съгласна...

609

Защо да направя нещо за себе си, след като не ми трябва , да си докажа , че го мога ли?

А по-добре ли е да кажеш не мога?
Не харесвам хора,които дори без да са опитали,казват :това не е за мен или аз това не го мога".
От къде можеш да знаеш до къде ти стигат силиците или възможностите без дори един единтвен опит?....

610

Той имаше друго предвид!!!

611

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aEkv1X5EfYc[/youtube]

612

Саша написал(а):

Той имаше друго предвид!!!

:)))Добре де...
Сега ще викна Дом да ми подмени реотаните или да ме даде на извънземните да ме изпапкат :jumping:

613

И аз мога да те изпапкам в този момент.

614

Ей,младежоооооооо...голяма хапна лапни,голяма дума не казвай,щот ще ти приседна :glasses:

615

Пеперудено момиче,подари ми песен :love:

616

NAGLI4KA написал(а):

От къде можеш да знаеш до къде ти стигат силиците или възможностите без дори един единтвен опит?....

а когато го направиш и ти кажат в лицето ХА ХА ХА ама ти не го направи като другите или я го направи пак и тогава ще ти го признаем , че  можеш или ти дай 110,00% гаранция, че това което ще направиш, ще стане и.......             аз ли съм глупакът накрая.

617

Ако ще чакаш нечие одобрение за нещо свършено от теб...по-добре не го започвай.
Достатъчно е да знаеш,че ти си успял....,а кой кво ще каже си е лично негова работа и в никакъв случай не може да ми помръчи радостта от успеха...така мисля аз...

618

:D За някои неща няма как да получа каквито и да било сктуполи!!! Важното е, че ще се забавляваме с русалката нали така Сладурано?! :D

619

А и все още практикуваме занаята. Нали знаеш, че аз съм майстора!?

620

Идеята ми беше, че знам какво мога защото съм го изпробвал и това ми е достатъчно. Не обичам да хабя(разхищавам) ресурси за да произвеждам отпадъци. Човек може да живее и с адски малко и пак да е голям.