Ти подиграваш ли ми се
Аз преди 3 години ходих в Бургас и искаха да ме бият в една дискотека защото съм бил от Варна. ебаси селяните тъпи!!!
НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » НАСТРОЕНИЕ С ЛЮБИМА МУЗИКА » С ЧАША КАФЕ
Ти подиграваш ли ми се
Аз преди 3 години ходих в Бургас и искаха да ме бият в една дискотека защото съм бил от Варна. ебаси селяните тъпи!!!
Изненада ме принцесо...
Защо да ти се подигравам?
Кажи няколко хубави думи за кмета ти пък...
И все пак познавам и хубави хора в това село... Това е поздрав от циганчето за М...то
И мразяяяяяяя чалга
Пусни нещо друго,щот те утепах
Въйййй у теб много умраза бе... Това не е чалга, а циганска музика с български текстове...
Кажи няколко хубави думи за кмета ти пък...
Нищо хубаво не мога да кажа за сега.
Разкопал е целия град и е нацвъкал навсякъде светофари и еднопосочни улици, докато стигна до работното си място не спирам да го благославям,щото пак ми е за ремонт колата
Да де но това е неизбежно. Все пак колите се увеличават и трябва да се вземат мерки. А за изкопите питай онези дето се дразнят като ходя в Бургаззз...
Ти да не ми се обиди сега?
Не знам...ама голямо копане...дано сварят до лятото,че тогава пораства града ни неколкократно.А август е ад....
Ти да не ми се обиди сега?
Не ве,за кво да ти се обиждам,говорим си....
Мен кога ще ме поканиш на гости?
Повечето от Пловдив се изсипват в Бургас лятото...
А пък ей тук си избивам всички комплекси!
Отредактировано Саша (2009-02-20 09:21:57)
Мен кога ще ме поканиш на гости?
Не те познавам,за да те каня на гости.
А пък ей тук си избивам всички комплекси!
Що пък точно там?
Красиво място е,ама когато не е пренаселено,за това и не обичам плажове с много народ.
Защото когато отида до края на моста да скачам и ме дострашава, но гледам как малки деца на по 6-7 години скачат и се престрашавам!
Що пък точно там?Красиво място е,ама когато не е пренаселено,за това и не обичам плажове с много народ.
Ако значеш какви скатани места знам между Варна и Бургас!!!
Защото когато отида до края на моста да скачам и ме дострашава, но гледам как малки деца на по 6-7 години скачат и се престрашавам!
Много народ се е претрепал там.
Отдолу има скали и стърчащи железа от стария мост.Има и табели,които предупреждават къде може да се скача.
А децата се научават рано да плуват,което е нормално.
Изтръпвах ,когато гледах моите как скачат...ама и това е до време...порастват и започват да се вълнуват от други неща...
Ако значеш какви скатани места знам между Варна и Бургас!!!
А аз знам от Бургас на юг/за жалост остават все по-малко и по-малко/,застроява се наред,включително и върху скали.
Лек ти ден Сашата,оставям те.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » НАСТРОЕНИЕ С ЛЮБИМА МУЗИКА » С ЧАША КАФЕ