ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

С ЧАША КАФЕ

Сообщений 541 страница 560 из 1000

541

Ти подиграваш ли ми се

Саша написал(а):

Аз преди 3 години ходих в Бургас и искаха да ме бият в една дискотека защото съм бил от Варна. ебаси селяните тъпи!!!

542

Изненада ме принцесо...

543

Защо да ти се подигравам?

544

Кажи няколко хубави думи за кмета ти пък...

545

Саша написал(а):

И все пак познавам и хубави хора в това село... Това е поздрав от циганчето за М...то

И мразяяяяяяя чалгаhttp://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/devil.gifhttp://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/devil.gif

Пусни нещо друго,щот те утепах

546

Въйййй у теб много умраза бе... Това не е чалга, а циганска музика с български текстове...

547

Саша написал(а):

Кажи няколко хубави думи за кмета ти пък...

Нищо хубаво не мога да кажа за сега.
Разкопал е целия град и е нацвъкал навсякъде светофари и еднопосочни улици, докато стигна до работното си място не спирам да го благославям,щото пак ми е за ремонт колата

548

Да де но това е неизбежно. Все пак колите се увеличават и трябва да се вземат мерки. А за изкопите питай онези дето се дразнят като ходя в Бургаззз...

549

Ти да не ми се обиди сега?

550

Не знам...ама голямо копане...дано сварят до лятото,че тогава пораства града ни неколкократно.А август е ад....

551

Саша написал(а):

Ти да не ми се обиди сега?

Не ве,за кво да ти се обиждам,говорим си....

552

Мен кога ще ме поканиш на гости?

553

Повечето от Пловдив се изсипват в Бургас лятото...

554

А пък ей тук си избивам всички комплекси!
http://www.masters-dj-properties.com/Upload/600_43831060_P5205842-1.jpg

Отредактировано Саша (2009-02-20 09:21:57)

555

Саша написал(а):

Мен кога ще ме поканиш на гости?

Не те познавам,за да те каня на гости.

556

Саша написал(а):

А пък ей тук си избивам всички комплекси!

Що пък точно там?
Красиво място е,ама когато не е пренаселено,за това и не обичам плажове с много народ.

557

Защото когато отида до края на моста да скачам и ме дострашава, но гледам как малки деца на по 6-7 години скачат и се престрашавам!

558

NAGLI4KA написал(а):

Що пък точно там?Красиво място е,ама когато не е пренаселено,за това и не обичам плажове с много народ.

Ако значеш какви скатани места знам между Варна и Бургас!!!

559

Саша написал(а):

Защото когато отида до края на моста да скачам и ме дострашава, но гледам как малки деца на по 6-7 години скачат и се престрашавам!

Много народ се е претрепал там.
Отдолу има скали и стърчащи железа от стария мост.Има и табели,които предупреждават къде може да се скача.
А децата се научават рано да плуват,което е нормално.
Изтръпвах :glasses: ,когато гледах моите как скачат...ама и това е до време...порастват и започват да се вълнуват от други неща...

560

Саша написал(а):

Ако значеш какви скатани места знам между Варна и Бургас!!!

А аз знам от Бургас на юг/за жалост остават все по-малко и по-малко/,застроява се наред,включително и върху скали.
Лек ти ден Сашата,оставям те.