Здравейте оптимислти!!!
zdrasti morski
НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » НАСТРОЕНИЕ С ЛЮБИМА МУЗИКА » С ЧАША КАФЕ
Здравейте оптимислти!!!
zdrasti morski
Ходих у Софията и нещо не ме кефи... Варна ми харесва повече. В София има едни много особени хора които ходят като мисирки по плочките по центъра... Може да имат директна връзка с космуса!!!
NAGLI4KA написал(а):
Голям кавалер си,няма що.golqm sum ama tva poslednoto ne gu razraf
Кое,за реотана ли?
Ми не беше уточнил точно какъв реотан съм,та за това
хихиих
Кое,за реотана ли?
za kavalera veeeeeee reotana ti li4i ot kosmusa
Ходих у Софията и нещо не ме кефи... Варна ми харесва повече. В София има едни много особени хора които ходят като мисирки по плочките по центъра... Може да имат директна връзка с космуса!!!
И аз не я харесвам,ходя само в краен случай.Дразни ме пренаселеността й и движението по пътищата.И никаква толерантност спрямо шофьорите от "провинцията".
Моя си град по ме кефи.
Ти от къде си Мими?!
Отредактировано Саша (2009-02-20 08:37:47)
Еми трябва да си със софийски номер и да има повтарящи цифри!!!
Тя да не е от тях?!
koq ve kolega
Грешка ве колега...
NAGLI4KA написал(а):
Кое,за реотана ли?za kavalera veeeeeee reotana ti li4i ot kosmusa
И извън земните ли ме разпознават вече?
И извън земните ли ме разпознават вече?
identifitsirat e to4nata dumi4ka
Ти от къде си Мими?!
Не ме наричай повече така
Живея в по-хубавия морски град
NAGLI4KA написал(а):
И извън земните ли ме разпознават вече?identifitsirat e to4nata dumi4ka
Все тая...
значи едно и също
Все тая...
значи едно и също
6a ti obqsnq drug pat razlikata 6tot trqa da ti4am nadole moq ma greda na kruv
В по хубавия? По хубав няма ве!!! Или ми говориш за онзи където лятото по ялеята към градината има едни чейнджери на които са им разместени цифрите на таблата?! И лъжат като скъсани чужденците?!
В по хубавия? По хубав няма ве!!! Или ми говориш за онзи където лятото по ялеята към градината има едни чейнджери на които са им разместени цифрите на таблата?! И лъжат като скъсани чужденците?!
Добреееееее,тогава там където са по-хубави плажовете
И има по-хубав град,Името му започма с Б.... и нещо не могат да мелят брашно с тия от В.../шегувам се/ и аман от столици
да се чете започва....пфууууууу,и клавиатурата начи
Аз преди 3 години ходих в Бургас и искаха да ме бият в една дискотека защото съм бил от Варна. ебаси селяните тъпи!!!
И все пак познавам и хубави хора в това село... Това е поздрав от циганчето за М...то
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rK2deEvq9OI[/youtube]
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » НАСТРОЕНИЕ С ЛЮБИМА МУЗИКА » С ЧАША КАФЕ