ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

С ЧАША КАФЕ

Сообщений 481 страница 500 из 1000

481

http://i157.photobucket.com/albums/t58/crin_album/cafea-1.jpg

482

Привет, нагличке, едното кафе за мен, защото днес беше тежък ден в провеждането на безмислени дебати, както винаги.
Как е времето при вас, става ли за каране на колело? :flirt:

483

Привет Вили!
Сутринта започна обещаващо,нооооо все още не става за колело:(((
Духа и ще ми изпадат ушите и носът от студ.

484

baharta написал(а):

NAGLI4KA написал(а):
Добро утроооооооо и успешен ден днесУтрото е добро само с добри и няма нужда дори от разходки, кафета и звезди. Една точка дори, оставена от добра ръка, продължава да свети до късно през нощта.

Дааа,но на мен са ми по красиви утрините така :flirt:

485

пропуснах тиренцето ,ама карай

486

ЩОМ СЕ ТРЕВОЖИШ И ЗА ТИРЕНЦЕТО, ЗНАЧИ И ТИ СИ ОТ МОЯТА ЧЕРГА, НО СМЕ ОТЧАЙВАЩО МАЛКО, А ТОВА ВЕЧЕ СИ Е БЕДА.

487

Не се намирам за по-различна или по-специална от някой друг.
Достатъчно ми е да зная коя съм и къде ми е мястото,което не е малко,струвами се. :glasses:

488

ТАЗИ ДУМА СПЕЦИАЛЕН, НЕ ТИ ЛИ НАМИРИСВА  МАЛКО на КАПАНЧЕ ЗА ТЪПАЦИ. А това, че всеки е уникален къде остава ? Не е достатъчно това, което според теб не е малко. Трябва и тези които са много по-малки от теб, да си отидат на мястото, за да не се сринем всички, заради грешната представа на тъпаци, че света се върти заради тях и другите са длъжни да ги търпят.

489

за теб ли пишеш? :flag:

490

Ето: Точно за това ти говорех, но колко време ще ви трябва, за да го осъзнаете: че трябва да се тропне с крак и всички боклуци да си отидат по местата от където са дошли......

491

baharta написал(а):

А това, че всеки е уникален къде остава ?

Е да де.Нали и аз това казвам,че познавам себе си. :glasses:

А за останалите ти думи,мисля,че никой не може да ти наложи своя маниер на държание или в случая на писане.

492

baharta написал(а):

Ето: Точно за това ти говорех, но колко време ще ви трябва, за да го осъзнаете: че трябва да се тропне с крак и всички боклуци да си отидат по местата от където са дошли......

Не става Арт.
Можеш да изгониш някой от кабинета си,от дома си или от която и да е друга твоя собственност.Но тук...няма правила.

493

http://i300.photobucket.com/albums/nn7/DarkGoomba/006.jpg

494

baharta написал(а):

Подпись автораTAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)

Извини се бахарта или ти е трудничко да използваш, тази вълшебна дума!

495

Доволен съм когато готините се събудят от сън. Денят става по-светъл, дори и да  :rain: , за мен си е вълшебен ден.  :cool:

496

villito_06 написал(а):

Извини се бахарта или ти е трудничко да използваш, тази вълшебна дума

Само ако обещаеш никога да не пускаш невежеството и простотията си в действие.

497

Уф, трудно си овладявам изблиците да се майтапя, когато си наоколо. Но обещавам!

498

Напротив, много добре знаеш, че нито съм едното, нито другото. Мъ, нали си ми татко.

Отредактировано villito_06 (2009-02-19 11:27:45)

499

Понякога когато се прежалим да замълчим за нищетата, която ни обгражда, не го правим с лекота, а и ползата изобщо не съществува, но го правим определено за някого, който го оценява, а не би трябвало да е така. Все някой трябва да изгори, за да стане света по-добър.

500

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=StoQRYT0QU4[/youtube]