ча у момичетаааааа ако н`са видим шъ си пишем
пък ако не си пишем , няма да спим...чау Домчу ле
НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » НАСТРОЕНИЕ С ЛЮБИМА МУЗИКА » С ЧАША КАФЕ
ча у момичетаааааа ако н`са видим шъ си пишем
пък ако не си пишем , няма да спим...чау Домчу ле
бе повърти се една вечер и не спи , пък да видиш утре как ше спиш
Тц,не мога да не спя.
Безсънието не било полезно за здравето.
Няма се разболявам ся за глюпости
правилно
Поздравче,че ще вдигам и аз гемиите след малко
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1pb1muoEen4[/youtube]
Благодаря за поздрава ...лека вечер
ми знаеш за Марианка , знаеш за мен ...та откъде ги знаеш Майсторе на свободния преразказ
Ми то го пише бе девойки. Нали на Мариана и казаха вече 5 пъти Мариана. За Лейла какво да знам? Не се разсейвайте момичета ще ви озари светкавица в мрака!!!
аха ...ми ти кажи - нали си ми бил бил бивше гадже ...бе кво ли та питам и аз ...отивам да са чудя на мене си ....чао ти
Отново сме само двамата Лейл, не си отивай. поне още 10тина минути, че на последък не мога да се концентрирам, а срещи имам важни.
Нали уж сме приятели защо не си помагаме?
каква помощ очакваш от мен да питам
Ми пиши ми хубави неща които се случват на теб на хората около теб. Част от безграничната човешка любов. Тези неща ме амбицитат. Будят у мен скрития смисъл на моята борба...
ти не ги ли виждаш че трябва аз да ти пиша
Виждам ги разбира се за което благодаря. Аз това се опитвах да обесня на Вили ама тя с нейните задни мисли чак ме ядоса...
лесно се ядосваш , така ли ...въпрос - как разбрираш в нет пространството за задните мисли на някога
Просто не искам да чета негативизми които ме натоварват излишно!
амиии може би затова и някои не влизат , знам ли ... или си правят други клубове , или де да знам какво
Че аз като гледам тук долу горе аудиторията бива. Предразположена е към развитие
какво ще развиваме - туризъм , ще отглеждаме щрауси или нещо друго и бих чула /прочела / с интерес твоята реч
--
Отредактировано Саша (2009-02-11 20:21:57)
353 Вчера 19:59:56
Автор: Саша писател Провел на форуме:
2 часа 56 минут Последний визит:
Сегодня 07:31:45 Виждам ги разбира се за което благодаря. Аз това се опитвах да обесня на Вили ама тя с нейните задни мисли чак ме ядоса...
Задни мисли ли????? Чакай малко и какви задни мисли досега имах?????? Да си копна и среднощтните обаждания ли???? Искаш ли???? Аз, съм му пречела или т`ва, че ти искаш аз да съм вечно мрънкащата и незадоволената, бедна невзрачна душица, ЧАКАМ ДА ПРАТИШ ТВОЯ СНИМКА ДА ВИДЯ КОЙ/КОЯ МНОУ И ЗНАЕ УСТАТА! И напротив всичките сме в съвсем друг сайт, смени си тактиката на пропагандата ще ти е отполза!
Добро утро и спорен ден на всички останали!
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » НАСТРОЕНИЕ С ЛЮБИМА МУЗИКА » С ЧАША КАФЕ