ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

С ЧАША КАФЕ

Сообщений 341 страница 360 из 1000

341

DomirK написал(а):

ча у момичетаааааа   ако н`са видим шъ си пишем

пък ако не си пишем , няма да спим...чау Домчу ле  :love:  :love:

342

бе повърти се една вечер  и не спи , пък да видиш утре как ше спиш  :flag:

343

Тц,не мога да не спя.
Безсънието не било полезно за здравето.
Няма се разболявам ся за глюпости :jumping:

344

правилно  :jumping:  :jumping: http://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/icon_kissing2.gif

345

Поздравче,че ще вдигам и аз гемиите след малко :love:  :love:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1pb1muoEen4[/youtube]

346

Благодаря за поздрава ...лека вечер  8-)  8-)

347

leila написал(а):

ми знаеш за Марианка , знаеш за мен ...та откъде ги знаеш Майсторе на свободния преразказ  :glasses:

Ми то го пише бе девойки. Нали на Мариана и казаха вече 5 пъти Мариана. За Лейла какво да знам? Не се разсейвайте момичета ще ви озари светкавица в мрака!!!

348

аха ...ми ти кажи - нали си ми бил бил бивше гадже ...бе кво ли та питам и аз ...отивам да са чудя на мене си ....чао ти  :flag:

349

Отново сме само двамата Лейл, не си отивай. поне още 10тина минути, че на последък не мога да се концентрирам, а срещи имам важни.
Нали уж сме приятели защо не си помагаме?

350

каква помощ очакваш от мен  да питам  :glasses:

351

Ми пиши ми хубави неща които се случват на теб на хората около теб. Част от безграничната човешка любов. Тези неща ме амбицитат. Будят у мен скрития смисъл на моята борба...

352

ти не ги ли виждаш  :glasses:  че трябва аз да ти пиша  :glasses:

353

Виждам ги разбира се за което благодаря. Аз това се опитвах да обесня на Вили ама тя с нейните задни мисли чак ме ядоса...

354

лесно се ядосваш , така ли ...въпрос - как разбрираш  в нет пространството  за задните мисли на някога  8-)

355

Просто не искам да чета негативизми които ме натоварват излишно!

356

амиии може би затова и някои не влизат , знам ли ... :glasses: или си правят други клубове , или  де да знам какво  8-)

357

Че аз като гледам тук долу горе аудиторията бива. Предразположена е към развитие :D

358

какво ще развиваме - туризъм ,  ще отглеждаме щрауси или нещо друго  :D  :D  и бих чула /прочела / с интерес твоята реч  :D

359

--

Отредактировано Саша (2009-02-11 20:21:57)

360

353 Вчера 19:59:56
Автор: Саша писател  Провел на форуме:
2 часа 56 минут Последний визит:
Сегодня 07:31:45 Виждам ги разбира се за което благодаря. Аз това се опитвах да обесня на Вили ама тя с нейните задни мисли чак ме ядоса...

Задни мисли ли????? Чакай малко и какви задни мисли досега имах?????? Да си копна и среднощтните обаждания ли???? Искаш ли???? Аз, съм му пречела или т`ва, че ти искаш аз да съм вечно мрънкащата и незадоволената, бедна невзрачна душица, ЧАКАМ ДА ПРАТИШ ТВОЯ СНИМКА ДА ВИДЯ КОЙ/КОЯ МНОУ И ЗНАЕ УСТАТА! И напротив всичките сме в съвсем друг сайт, смени си тактиката на пропагандата ще ти е отполза!
Добро утро и спорен ден на всички останали! :flag: