ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

С ЧАША КАФЕ

Сообщений 241 страница 260 из 1000

241

М дааааааааааа,там горе и въобще ,ако има Господ.
Тук долу нещата стоят по малко по-различен начин.
Живота и съвестта си,всеки сам държи в ръцете си и не бива да се сърди на  никой,че му се случва това или онова.
Та стигнах и до позитивното мислене.
В болшинството от случаите помага. :glasses:

242

Филма Дзифт е много брутален, ако сте го гледала...

Отредактировано Саша (2009-02-11 10:45:59)

243

здрасти Скакалец :love:

здрасти Алех :glasses:

кво си прайте ве :D

244

Много сме малко в този клуб. Що така?

245

И шефката я няма?!

246

смейш ли да питаш, пък и казва ли ти некой :no:

247

:rofl:

248

нещо смешно ли казах??? :rolleyes:

249

да и то много, например, че някои се правят на много страшни с едно, а с друго на мнооооого дружелюбно настроени :rofl:

250

и кво ся ? на разстрел ли ше ги водим :D

251

Ти за чисти мисли чувала ли си?!

252

да, и моите бяха такива, докато разни откачалки не решиха, че някой им пречи за нещо си "САША". Напълно чисти помисли имат само децата

253

ние мноу напредналите по възраст имаме само подсъзнание :cool:  и то доста вмирисано :D

254

Домчу, ти незнаеш, че мене все ми искат фотото за ме сравняват с някой си, но нещо не ми се връзва, хем съм грозна и глупава песимистка, хем искат да ме гледат, ей т1ва не го разбирам, явно защото немам "вмирисани" задни мисли :D

255

И сега си избиваш комплексите с други, като ги обиждаш без да ги познаваш и гледаш само на себе си с добро око. Не съм тук за да се карам с някого или пък да обсъждам кой те е убидил теб Принцесата. Не ме интересуват личните ти впечатления и омразата която изразяваш...

256

глей ся... :rolleyes:  аве от тебе го научих веееее :flag:  ти май си вдигнала мерника да ми земеш приза по клюките :glasses:

257

Саша написал(а):

И сега си избиваш комплексите с други, като ги обиждаш без да ги познаваш и гледаш само на себе си с добро око. Не съм тук за да се карам с някого или пък да обсъждам кой те е убидил теб Принцесата. Не ме интересуват личните ти впечатления и омразата която изразяваш...

свиквай  :canthearyou:

:D  :D

258

Тази жена има някакъв проблем. Ами и аз съм грозен ма. И съм лош да не се оплаквам.

259

Охо, не се имам за принцеса, но благодаря за титлата. Ще си я сложа в задния джоб!:)
Напротив, както писах обидидят ли ме, си го връщам, т`ва е шибаният закон на оцеляването.:))))))))))))
Нямам лични впечатления или омраза, просто в момента се забавлявам, а ти си пиши изводите за мен, т`ва ме забавлява:))))))))))

260

Тази жена има някакъв проблем. Ами и аз съм грозен ма. И съм лош да не се оплаквам.

Не аз, а някои друг го има този проблем. А на домчу ще му напиша, не аз звъня в два и четир през нощта, защото ми е бръмнала тиквача, че мъжът ми ми изневерява :rofl: