ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

лунапарка весел

Сообщений 121 страница 140 из 518

Опрос

лунапарка на вили
харесва ми

66% - 4
има какво да се желаее

33% - 2
Голосов: 6

121

странно, защото лорд вдява от раз!!!!!

122

понякога вдява бе вили..........когато става въпрос за ядене..........жени...........каляски.......тъпотий и други щуротий :flag:

123

Всеки от нас има проблеми, но това неозначава, че някой е виновен за тях или трябва да се държим грубо към едни и същи хора.
Няма мъж в сянка, никога не го е имало.
А, и какво и да напиша, ще се приеме, че е написано с остър език.
Има една приказка - когато имаш проблеми заставаш на ръба и гледаш съсредоточено в бездната, хубаво е да се хвърлиш, защото всеки от нас има нужда да стига до дъното и няколко пъти в живота. МЕТАФОРА НИЩО ЛИЧНО! 

вдени барем това.....или и него да ти го разяснявам психолозе

124

страх ме е от високо бе вили..........на ръба не е за мен за да гледам.........върти ми се главата............за това стоя далеч от ръбове

125

понякога вдява бе вили..........когато става въпрос за ядене..........жени...........каляски.......тъпотий и други щуротий

напротив, дарлинг....от разговорите си с него....останах с друго впечталение......или ти се иска да повярвам, че е толкова първосигнален

126

страх ме е от високо бе вили..........на ръба не е за мен за да гледам.........върти ми се главата............за това стоя далеч от ръбове

а мен не ме е страх, винаги скачам, просто защото това е начин на живот.....бъзльо, аре ще ти подложа краче и ще те бутна...:))))))))))))прощъпалника от мене...пък после ще се стреляме :))))))))))))))))))))))))))))))

127

тц.......на мен ми харесва далеч от ръба :)

128

Вили днес е много нервна... как да я успокоим?!
Това е за теб-

129

http://www.dimodi.com/blog/zaimov/zaimov_flower_05.jpg

130

трябва с целувка да поднесеш цветето бе фотограф :flag:

131

Хайде баровец, успокой момичето, че аз забравих, че това е нейната тема...

132

споко...........ти вече я успокои с това цвете

133

да ти знам и баровеца стиснат.
Иначе розичката е хубава, какъв сорт е????? :)))))))))))))))))
ало, много съм си спокойна, но на тоя му трябва ред и дисциплина......

134

лек ден баровеца, днес отбелязвам, че имаш някакво развитие в контактуването, след като направи темата "Лунапарк"

135

...-а и  си развивай темата сам, страшно безиинтересно ми е и скучно.... защо ли така....:)))))))))))))))))))))))))))))

136

еми свирни ве :flag:  ше ти го напрайм интересното :D

137

нямам и нужда, точно ти или точно той или който и да е друг да ми го прави интересно. И господина добре знае, за какво пиша!!!!!!
Достатъчно търпях тъпизми просто е крайно време  да забравя, колко добре са ме възпитали....... :mad:  :angry:

138

ле лееееееееееееее.........да ме няма малко време и вили полудя...........я се стегни бе вили...........и ела тук

139

незнам аз или ти си полудял, но не твърди неща, които не са верни......., защото ще ме ядосаш наистина :canthearyou:  :playful:

140

Това е игра бе душата : за малки деца, по-напреднали чичковци и сърдити лели. Ти коя роля си избра?