ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

лунапарка весел

Сообщений 101 страница 120 из 518

Опрос

лунапарка на вили
харесва ми

66% - 4
има какво да се желаее

33% - 2
Голосов: 6

101

ще даваш, КОТЕНЦЕ!

102

таратанци ще давам

103

....що ни ми го кажеш лично...ще даваш и таратанци, като трябва ще даваш :)))))))))))))))))))))))))))))

104

не само , че ще даваш, но не аз а ти ще се научиш на смиреност...ще ти е отполза.....намерил си точно църква, в която да се кръстиш!!!!!

105

хахаххахахахаххахахахахаххахаха.........вили.........белина ли си пила?.............аз и смиреност?.........моля те не ме разсмивай..........вярно е че сме в лунапарк,но наистина се смея :) .............аз и църква?..........уааааааааааааааа..............бъркаш ме с някой :) ................аз и кръстен?...........хахаххахаххахаха.......това не може да стане.........НИКОГА.......НЕВЪР!!!!!!!!!!!!!!!!!

106

ха ха ха ха ха ха , да разясним - израза е такъв :))))))))))))))))))))))) ха ха ха ха ха ....аз не съм спирала да се забавлявам.
въобще не ме интересувя, дали си кръстен, прекръстен и т.н.!!!!!! Просто ще се научиш на уважение УМНИКО!

107

о!...........та аз съм най уважителния...........уважавам себе си..........глезя се.........хъм........да помисля..........уважавам духа си.........не се преуморявам......уважавам си съня....... :flag:

108

....................брех, пък аз съм всичко на обратното.....дебела, ниска....пъпчива, не спя, плюскам, к`вот ми падне......дебна из засада таквиз кат теб с пари....... :))))))))))))))))))))))

109

ало, куку да си помисли,че работата ми е свързана с компютри.....а нееееее забравих, че бачкам като санитарка и съм душевно болна:)))))))))))))) и като знам, кой снася тия простотии падам от смях :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

110

на работа ли си? :flag:

111

щом ти отговорям, през такъв голям интервал, явно съм. И сега пак ще те оставям.Мож да направиш оплакване от мене, защото и без това съм решила да ти ставам секретарка :))))))))))))))))))))))))))))

112

имам секретарка бе вилиииииии............ :flag: ....и говорителка имам.......... :flag:

113

да ти напиша ли подробно, от 7,30ч какво съм написала като документация!!!!! защото имам голямо желание да го направя!!!!!!! за да престанеш ти и и останалите покрай теб да дъднат тъпотиите си!!!!!!

114

какво съм направил?...........и къде?

115

тогава върви дарлинг се ебавай с тях!!!!!

116

къде да вървя бе вили?.........няма нео вече...........тук съм

117

ало, котенце със секретарката си и с говорителката си, бах ти човека неразбран.....
зададох ти въпрос искаш ли да ти дам подробно описание какво правя от 7,30ч-14,30ч на работа.....

118

villito_06 написал(а):

ало, котенце със секретарката си и с говорителката си, бах ти човека неразбран.....
зададох ти въпрос искаш ли да ти дам подробно описание какво правя от 7,30ч-14,30ч на работа.....

чакай че бавно вдевам :crazyfun:

119

не се прави на дръж ми шапката, а не ме прави и мен на куку:)))))))))))))))
пред мен тия номера не минават! :)

120

наистина бавно вдевам бе вилиииииииииииииииии %-)