ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

лунапарка весел

Сообщений 81 страница 100 из 518

Опрос

лунапарка на вили
харесва ми

66% - 4
има какво да се желаее

33% - 2
Голосов: 6

81

villito_06 написал(а):

и разговора е между мен и лорд!!!!!!

А ЗНАЕШ ЛИ КОЙ Е ЛОРД? :jumping:

82

знам, кой в началото стоеше зад този профил. още нещо трябва ли да пиша????

83

MyLORD написал(а):

хаххахаххахахахаххахаххахахахахахаххах....................лорд не застава пред монитора..........лорд като отвори очи и застава пред нещо по-хубало от монитор

ХАХА... И ПОСЛЕ ЗАСПИВА В ОФИСА  :jumping:

http://poxe.ru/uploads/posts/2008-09/1222343105_passion_06.jpg

84

ВСЪЩНОСТ ЯВНО ИМАТЕ ДОСТА ДА СИ ПОГОВОРИТЕ..... ЩЕ ВИ ОСТАВЯ НА САМЕ :crazy:

И ВНИМАВАЙТЕ НЯКОЙ ДА НЕ ИЗЯДЕ МОНИТОРА  :idea:

http://wj.org.ua/uploads/posts/1191062569_virt_04.jpg

85

ама лорд не заспива в офиса бе нел............вили............ЛОРД-винаги е бил мой профил :) ..........в нео имах точно 72-профила :D

86

...ау, впечатлена съм от клюката:)))))))))))))))))))........а останалите са мои, това съм го чувала............:))))))))))))))))))))))))))
направих един профил, който побърка всички...к`во да се прави гузната съвест е нещо страшно:))))))

87

ааааааааа вили ти направи доста профили :) ..........но не повече от мен :) :crazyfun:

88

знаеш ли ако те барна, какви профили ще ти дам - давай бройката им, че ми писна на пискалато, да слушам само глупости........да не съм като теб. Който иска информация да пише , пък аз сама ще преценя дали да му отговоря!

89

....защото като тръгна мили ми лорде да правя нещо си изпипвам нещата като хората....за разлика от теб.....

90

я вдигни кепенците на стрелбището да пострелям :D

91

вдигай си ги сам, да не съм ти от персонала

92

не викай...........лунапарка е твой...........после ще подадеш жалба за въоражен грабеж срещу мен :canthearyou:

93

грешка......няма да има жалба, защото тогава лично ще те пукам бум-бум-бум.......

94

убиец на мъжове :glasses:

95

нееееееееее, просто само ти ще бъдеш"убитият", защото ми е кеф....първо да те гръмна, а после всичко останало:)))))))))))))

96

аз съм безсмъртен.........забрави за мен  :crazyfun:

97

......ти май сам си вярваш, че си безсмъртен.....напротив ти първи ще си го отнесеш, защото има и за какво, котенце

98

лорд не е котенце.........лорд не отнася нищо............лорд само взима.......

99

лорд е КОТЕНЦЕ....лорд, ще свикне и да дава....просто свиквай с тази мисъл КОТЕНЦЕ

100

лорд не дава......... :jumping: