и разговора е между мен и лорд!!!!!!
А ЗНАЕШ ЛИ КОЙ Е ЛОРД?
НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ЛУНА ПАРКА НА ВИЛИ » лунапарка весел
и разговора е между мен и лорд!!!!!!
А ЗНАЕШ ЛИ КОЙ Е ЛОРД?
знам, кой в началото стоеше зад този профил. още нещо трябва ли да пиша????
хаххахаххахахахаххахаххахахахахахаххах....................лорд не застава пред монитора..........лорд като отвори очи и застава пред нещо по-хубало от монитор
ХАХА... И ПОСЛЕ ЗАСПИВА В ОФИСА
ВСЪЩНОСТ ЯВНО ИМАТЕ ДОСТА ДА СИ ПОГОВОРИТЕ..... ЩЕ ВИ ОСТАВЯ НА САМЕ
И ВНИМАВАЙТЕ НЯКОЙ ДА НЕ ИЗЯДЕ МОНИТОРА
ама лорд не заспива в офиса бе нел............вили............ЛОРД-винаги е бил мой профил ..........в нео имах точно 72-профила
...ау, впечатлена съм от клюката:)))))))))))))))))))........а останалите са мои, това съм го чувала............)))))))))))))))))))))))))
направих един профил, който побърка всички...к`во да се прави гузната съвест е нещо страшно:))))))
ааааааааа вили ти направи доста профили ..........но не повече от мен
знаеш ли ако те барна, какви профили ще ти дам - давай бройката им, че ми писна на пискалато, да слушам само глупости........да не съм като теб. Който иска информация да пише , пък аз сама ще преценя дали да му отговоря!
....защото като тръгна мили ми лорде да правя нещо си изпипвам нещата като хората....за разлика от теб.....
я вдигни кепенците на стрелбището да пострелям
вдигай си ги сам, да не съм ти от персонала
не викай...........лунапарка е твой...........после ще подадеш жалба за въоражен грабеж срещу мен
грешка......няма да има жалба, защото тогава лично ще те пукам бум-бум-бум.......
убиец на мъжове
нееееееееее, просто само ти ще бъдеш"убитият", защото ми е кеф....първо да те гръмна, а после всичко останало:)))))))))))))
аз съм безсмъртен.........забрави за мен
......ти май сам си вярваш, че си безсмъртен.....напротив ти първи ще си го отнесеш, защото има и за какво, котенце
лорд не е котенце.........лорд не отнася нищо............лорд само взима.......
лорд е КОТЕНЦЕ....лорд, ще свикне и да дава....просто свиквай с тази мисъл КОТЕНЦЕ
лорд не дава.........
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ЛУНА ПАРКА НА ВИЛИ » лунапарка весел