ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

лунапарка весел

Сообщений 461 страница 480 из 518

Опрос

лунапарка на вили
харесва ми

66% - 4
има какво да се желаее

33% - 2
Голосов: 6

461

Безплатните съвети на тъпаците са ценни когато си в тоалетната, а аз използвам  тоалетна хартия и съм наясно с цените на всяка стока.

462

И колко взимаш за час? Учебен или астрономичен?

463

И цялата си добронамереност да впрегна, разговорът с теб никога няма да тръгне, така  че би могла да се съобразиш с това и да не си изнасилваш късмета.

464

Напротив, ти си този, който ще си изнасили късмета!
Незнаеш, колко надуто мога аз да пиша!

465

ауууууууууууууууууууууууууу...........и аз :flag:

466

Така ли, Лордчо, яяяя то станало време за  обяд  :D

Отредактировано villito_06 (2009-02-19 12:20:24)

467

ХАй да видим сега как сама ще си задаваш въпроси и сама ще си отговаряш, пляво сплъстена.

468

троскот русенски

469

ТАМ КЪДЕТО Е СТЪПВАЛ КРАК НА АРИСТОКРАТ, СЕЛСКИ ПЛЕВЕЛИ НЕ РАСТАТ.

470

започваш да си противоречиш, хем щях да си пиша сама, хем пишеш и ти тука!

471

щом за теб не важат абсолютно никакви правила(както за всяка комуняга) мислиш ли, мисли си с радост, че някой друг ще ги спазва, за да ти направи кефа. ДА АМА НЕ ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ

472

ти заплашваш ли ме?!!!! Защото май точно това се опитваш да правиш!!! Слабо ме интересува, твоето мнение, ненормалнико, поне днес теглих на един като теб една майна, да ходи се ебе със шибачката

473

ПЛАША ТЕ ХХХХХХХХХХХХХЪЪЪЪЪЪЪЪ, ХАЙДЕ СЕГА И ТИ ВЪРВИ ДА СЕ НАШИБУЧКАШ НА МАЙНАТА СИ И ТАМ СИ ОСТАНИ.

474

Много интересен разговор провеждате!!! Особено Вилианата... Ще остане в историята за поука на внуците и!!!

475

ДРЕМЕ МИ НА АУСПУХА И МАКАР ДА НЕ СЕ СВИКВА С ПОДОБНА ВОНЯ, НЕ НИ ОСТАВЯ НИКАКЪВ ИЗБОР, ОСВЕН ДА И РАЗКАЗВАМЕ ВСЕКИ ПЪТ ИГРАТА, А СЕ ОКАЗВА НАКРАЯ, ЧЕ ТЯ ДОРИ И КАРТИТЕ НЕ ПОЗНАВА. КАКВА ИГРА ТОГАВА?

476

baharta написал(а):

РЕМЕ МИ НА АУСПУХА И МАКАР ДА НЕ СЕ СВИКВА С ПОДОБНА ВОНЯ, НЕ НИ ОСТАВЯ НИКАКЪВ ИЗБОР, ОСВЕН ДА И РАЗКАЗВАМЕ ВСЕКИ ПЪТ ИГРАТА, А СЕ ОКАЗВА НАКРАЯ, ЧЕ ТЯ ДОРИ И КАРТИТЕ НЕ ПОЗНАВА. КАКВА ИГРА ТОГАВА?

Подпись автора

TAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)

знаеш ли, колко е трудно ръб, като тебе да ме раздразни,  иначе го раздава горямата работа, селянино, едно научи, с думи може всеки да борави, може да казвам, че харесва сини очи, може да да пиша, че харесвам пица, може да казвам, че съм от Бермудите!

477

Саша написал(а):

Много интересен разговор провеждате!!! Особено Вилианата... Ще остане в историята за поука на внуците и!!!

от неидентифицирани виртуални субекти, мнение не искам :glasses:

478

знаеш ли, колко е трудно ръб, като тебе да ме раздразни,  иначе го раздава горямата работа, селянино, едно научи, с думи може всеки да борави, може да казвам, че харесва сини очи, може да да пиша, че харесвам пица, може да казвам, че съм от Бермудите!
Всичкото това го можеш, дори се долавя и гордост в гласа ти, защото си абсолютно безскрупулна мърша, от ония за които думите нищо не значат, защото само така могат да постигнат нещо в живота: с гьон сурат и  с лъжа.

479

Лунапарка на Цвили...

480

Ае стига де!!!