baharta написал(а):Помиьо ти разби на пух и прах всички стандарти на простотията: пунктуация, правопис, правоговор,... още не е измислена думата, която да може, да те опише и ти си щастлива от това: да го развяваш като байрак, за да те види всичко живо, каква си тъпа простакела-безмозъчна селска свиня. Шапка ти свалям на наглостта. Подобен боклук никога не съм срещал и затова трябва да те тестваме за издържливост >>>сигурно е безгранична.
Подпись автораTAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)
Напротив, не само, че доказвам, че съм нещо, но го доказвам, с моят си профил за разлика от теб и още няколко дами, влизащи и излизащи, като хамелеони от профил в профил, обвиняващи всички други, но не и себе си за собственото си блато, в което са затънали. Лошото е,че ефекта вече не е така поразителен, както на теб и воднистата ви се иска. Ще размахвам, каквото си искам, защото с шизофреници, като теб и воднистата не ми се занимава, напротив за културтрегер, какъвто се имаш и за виртуалните ти дружки, с които си хортуваш, си доста вулгарно същество, пишещо едно и също с цел, че като се има предвид, че едно и също повторяно сто или хиляда пъти ще бъде прието в крайна сметка за истина!