ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

лунапарка весел

Сообщений 441 страница 460 из 518

Опрос

лунапарка на вили
харесва ми

66% - 4
има какво да се желаее

33% - 2
Голосов: 6

441

purepoison написал(а):

Напротив, няма да замълча, тъпа патко!
Ето точно това доказва глупостта ти!

:rofl: Напротив откачалке, т`ва доказва на всички, че и двете сме тъпи патки!
Ти от намеци не разбираш, явно държиш да ти казват всичко в лицето!
Но, се радвам, че поне почетохме с бахартлъка за християнството1 което въобще не ми е интересно!
Откачалке падам си по ориента, от там съди и по кои религии! :flag:

442

Напротив, няма да замълча, тъпа патко! Посредствената си ти и цяло лято не миряса, като ходеше по петитеми и дрънкаше глупости точно ти по мой адрес!
Ша тъ подритваме тукъ кът футболна тока, но не Адидас, а от онези парцалените докато не се разпаднеш на конци с които после да СИ зашиеш самочувствието, ЧЕ си на центърА на света-ИЛЮЗИЯТА НА ВСЯКА ЕДНА ТЪПА СЕЛСКА ЯЛОВА КРАВА(ТЕЗИ КОИТО НЕ РАЖДАТ МИСЪЛ, А САМО ПРЕДЪВКВАТ ЧУЖДА ПЛЯВА).

443

baharta написал(а):

Ша тъ подритваме тукъ кът футболна тока, но не Адидас, а от онези парцалените докато не се разпаднеш на конци с които после да СИ зашиеш самочувствието, ЧЕ си на центърА на света-ИЛЮЗИЯТА НА ВСЯКА ЕДНА ТЪПА СЕЛСКА ЯЛОВА КРАВА(ТЕЗИ КОИТО НЕ РАЖДАТ МИСЪЛ, А САМО ПРЕДЪВКВАТ ЧУЖДА ПЛЯВА).

Ау, любител на марковите неща. споко, ще ти  дам за малко да пориташ с с футболната топка Адидас на синчето ми. Напротив, явно ялова крава е друга, явно това е проблема, някоя от вас!

444

ОТ ВСЯКА ТВОЯ ДУМА  БЛЕСТИ ПРОСТОТИЯ ТАКА, ЧЕ ЧАК МЕ ЗАСЛЕПЯВА: "ЛЮБИТЕЛ НА МАРКОВИ НЕЩА"  :rofl:  :rofl:  :rofl: АЗ ГИ СЪЗДАВАМ МА КРАВО, А СИНЧЕТО ТИ СИГУРНО СИ ИМА ТОПКА ПРАВЕНА В НЯКОЯ ТУРСКА МАЗА. Я ПРОВЕРИ ПАК, ДА НЕ БИ ДА ПИШЕ АДИБАС.

445

baharta написал(а):

ОТ ВСЯКА ТВОЯ ДУМА  БЛЕСТИ ПРОСТОТИЯ ТАКА, ЧЕ ЧАК МЕ ЗАСЛЕПЯВА: "ЛЮБИТЕЛ НА МАРКОВИ НЕЩА"       АЗ ГИ СЪЗДАВАМ МА КРАВО, А СИНЧЕТО ТИ СИГУРНО СИ ИМА ТОПКА ПРАВЕНА В НЯКОЯ ТУРСКА МАЗА. Я ПРОВЕРИ ПАК, ДА НЕ БИ ДА ПИШЕ АДИБАС.
Подпись автораTAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)

Интересно, за да твърдиш нещо такова, значи си куку! напротив краво, внесена е директно от Германия, незнаех, че футболните отбори от "А" група ритат с топки ментета (и не подценявай турското производство). Карикатуро, явно ти произвеждаш в някое мазе "маркови" стоки.

Отредактировано villito_06 (2009-02-18 15:44:05)

446

лунапарка май работи с пълна пара :flag:

447

футболните отбори от "А" група ритат с топки ментета
МЕНТЕТО СИ ТИ И НЕ УВЪРТАЙ НЕЩАТА В ПОСОКА ФЕНТАЗИ.

448

baharta написал(а):

футболните отбори от "А" група ритат с топки ментета
МЕНТЕТО СИ ТИ И НЕ УВЪРТАЙ НЕЩАТА В ПОСОКА ФЕНТАЗИ.

Подпись автора

TAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)

напротив, други живея във сферата на фантастиката, за това от утре, ще пиша ,че британската кралска фамилия са членове на църквата на непорочното зачатие, въпреки, че знам че са англиканци.
Лордчо, става весело, сигур незнам, детето ми с каква марка футболна топка играе :flag:

Отредактировано villito_06 (2009-02-18 21:54:06)

449

Помиьо ти разби на пух и прах всички стандарти на простотията: пунктуация, правопис, правоговор,... още не е измислена думата, която да може, да те опише и ти си щастлива от това: да го развяваш като байрак, за да те види всичко живо, каква си тъпа простакела-безмозъчна селска свиня. Шапка ти свалям на наглостта. Подобен боклук никога не съм срещал и затова трябва да те тестваме за издържливост >>>сигурно е безгранична.

450

baharta написал(а):

Помиьо ти разби на пух и прах всички стандарти на простотията: пунктуация, правопис, правоговор,... още не е измислена думата, която да може, да те опише и ти си щастлива от това: да го развяваш като байрак, за да те види всичко живо, каква си тъпа простакела-безмозъчна селска свиня. Шапка ти свалям на наглостта. Подобен боклук никога не съм срещал и затова трябва да те тестваме за издържливост >>>сигурно е безгранична.

Напротив, не само, че доказвам, че съм нещо, но го доказвам, с моят си профил за разлика от теб и още няколко дами, влизащи и излизащи, като хамелеони от профил в профил, обвиняващи всички други, но не и себе си за собственото си блато, в което са затънали. Лошото е,че ефекта вече не е така поразителен, както на теб и воднистата ви се иска. Ще размахвам, каквото си искам, защото с шизофреници, като теб и воднистата не ми се занимава, напротив за  културтрегер, какъвто се имаш и за виртуалните ти дружки, с които си хортуваш, си доста вулгарно същество, пишещо едно и също с цел, че като се има предвид, че едно и също повторяно сто или хиляда пъти ще бъде прието в крайна сметка за истина!

451

ей хора ........смехчете тона малко бе..........все пак това е лунапарк

452

вземи тогава си го поделете лунапарка и взаимно си го заврете в задните части, с тъпи и амбициозни виртуални лайна се занимавай ти!

453

вили не ми се карай.........ако нещо ти е криво или си станала с гъза на горе не съм ти виновен!

454

напротив, пак ще го напиша с тъпи виртуални лайна ти имаш навика да се занимаваш.
Аз, се занимавам с персонала работеш в кухнята, защото виртуалните лайна също се хранят!

455

Гъза на villito_06 .... 365 дена в годината е нагоре и как да не се възползва човек, когато е много по-чист от устата и'.

456

baharta написал(а):

Гъза на villito_06 .... 365 дена в годината е нагоре и как да не се възползва човек, когато е много по-чист от устата и'.

аууууу, културтрегера, ама как нье тье е срам. То пък затова явно, ти си се родил седалищтно.

Отредактировано villito_06 (2009-02-19 11:07:39)

457

Трегер знаеш ли от къде идва рожбо?

458

Тате, както се досещам, имаш желание да ме ограмотяваш. Слушкам те и те гледкам със насълзени очички. :flirt:

459

Нямаш с какво да ми платиш за лекцията цветенце.

460

защо да ти плащам, за нашата българска нация е характерно даването на безплатни съвети