ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

лунапарка весел

Сообщений 421 страница 440 из 518

Опрос

лунапарка на вили
харесва ми

66% - 4
има какво да се желаее

33% - 2
Голосов: 6

421

Все още откачалке дума англиканци няма, научи се, тъпа путко, да си четеш молитвите вечер и си гледай старческите проблеми!!!!!
Тъпанарке, разновидност на християнството англиканци няма - има протестанти или ще кажеш, че британската църква са католици или баптисти - и не ми извъртай нещата, в момента ти се подигравам, на повърхностните познания, най-вероятно набързо събрани от нета

ТЪПА МАЛОУМНА КУЧКО, ПОЗНАНИЯТА МИ СА СЪБИРАНИ ГОДИНИ НАРЕД, КРАВО СДУХАНА, НО ЗА ЛЕКЦИИ НА СИФИЛИСТИЧНИЯ ТИ МОЗЪК НИКОЙ НЕ МИ ПЛАЩА, ТАКА ЧЕ ЛИЖИ НА МАЙКА СИ ПУТКАТА И СИ ЗАТВАРЯЙ УСТАТА ОСРАНА!

ВСЕ ЩЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО ДА МИ ОБЯСНИШ КАКВИ СА АНГЛИКАНЦИТЕ - СТАВА ДУМА ЗА РАЗЛИЧНА ЦЪРКОВНА ОРГАНИЗАЦИЯ, СМОТАНЯЧКО, ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ НЯКОЯ И ДРУГА КНИЖКА И СИ НАПЪНИ ТОВА, КОЕТО СЕ ПРЕДПОЛАГА, ЧЕ СЕ СЪДЪРЖА В ГЛАВАТА ТИ!

Отредактировано purepoison (2009-02-18 10:38:42)

422

Такъв език не отива на дама...

423

purepoison написал(а):

ТЪПА МАЛОУМНА КУЧКО, ПОЗНАНИЯТА МИ СА СЪБИРАНИ ГОДИНИ НАРЕД, КРАВО СДУХАНА, НО ЗА ЛЕКЦИИ НА СИФИЛИСТИЧНИЯ ТИ МОЗЪК НИКОЙ НЕ МИ ПЛАЩА, ТАКА ЧЕ ЛИЖИ НА МАЙКА СИ ПУТКАТА И СИ ЗАТВАРЯЙ УСТАТА ОСРАНА!
ВСЕ ЩЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО ДА МИ ОБЯСНИШ КАКВИ СА АНГЛИКАНЦИТЕ - СТАВА ДУМА ЗА РАЗЛИЧНА ЦЪРКОВНА ОРГАНИЗАЦИЯ, СМОТАНЯЧКО, ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ НЯКОЯ И ДРУГА КНИЖКА И СИ НАПЪНИ ТОВА, КОЕТО СЕ ПРЕДПОЛАГА, ЧЕ СЕ СЪДЪРЖА В ГЛАВАТА ТИ!

ТЪПА И МАЛОУМНО КРАВО, ТОЛКОВА СИ ТЪПА, ЧЕ САМА ЗАПОЧНА ДА СИ ПОКАЗВАШ ПРОСТОТИЯТА, НЕНОРМАЛНИЦЕ, ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ НЯКОЯ И ДРУГА КНИЖКА ТИ! И НАПРОТИВ ТОВА ПОДХОЖДА НА ЖЕНА КАТО НЕЯ, ЗАЩОТО Е КУХА ЛЕЙКА И СИФИЛИСТИЧКАТА СИ ТИ ВОДНИСТАТА!

Отредактировано villito_06 (2009-02-18 11:02:14)

424

Прав си, използвам разбираемия за адресата в случая...

Отредактировано purepoison (2009-02-18 11:08:55)

425

purepoison написал(а):

Прав си, използвам разбираемия за адресата в случая...
Отредактировано purepoison (Сегодня 11:08:55)

Напротив , ти си имаш този език по рождение!
Спомням си, че имаше една дебела млада жена, която се имаше за много умна, интересно, че беше сервитьорка иначе със самоучвстие на аероплан! :rofl:

426

Виляно укроти се веднага :D Ще пусна бика да те обуздае!!!

427

Така ли, "Сашо", виж аз да не пусна, моят такъв, защото ще стане мътна и кървава! :rofl:

428

Трябва да пийне малко водица!

429

Спомням си, че имаше една дебела млада жена, която се имаше за много умна, интересно, че беше сервитьорка иначе със самоучвстие на аероплан!

Противопоказно ти е да се гледаш в огледалото, след прием на "Пирамем" значи!

430

purepoison написал(а):

Спомням си, че имаше една дебела млада жена, която се имаше за много умна, интересно, че беше сервитьорка иначе със самоучвстие на аероплан!
Противопоказно ти е да се гледаш в огледалото, след прием на "Пирамем" значи!

Напротив краво, теглото ми винаги е било 50 кт!!!! За разлика от теб:))))))))))))))) Какво ли още ще излезе, като се поровим в торбата :rofl:

431

Ми стига си се ровила в тази торта... Гола жена няма да откриеш.

432

Защо, бе, нека рови - ще стане така, че съм тъпа, дебела, стара, и прочиее... Такава, каквато на Виленцето явно й се ще да съм! То това някои и проекция го наричат, ама хайде...

433

Напротив краво, теглото ми винаги е било 50 кт!!!! За разлика от теб:))))))))))))))) Какво ли още ще излезе, като се поровим в торбата :rofl:
ТОРБАТА С ЛАЙНАТА Е В ТВОЯТА ГЛАВА И КОЛКОТО ПО-МАЛКО РОВИШ, ТОЛКОВА ПО МАЛКО ЩЕ ТИ МИРИШЕ ЕЗИКА, НО ТОВА ЯВНО НЕ ТИ Е ПОДВЛАСТНО И ЩЕ ПРОДЪЛЖИШ ДА НИ ЗАЛИВАШ С БЪЛВОЧ.

434

baharta написал(а):

Напротив краво, теглото ми винаги е било 50 кт!!!! За разлика от теб:))))))))))))))) Какво ли още ще излезе, като се поровим в торбата
ТОРБАТА С ЛАЙНАТА Е В ТВОЯТА ГЛАВА И КОЛКОТО ПО-МАЛКО РОВИШ, ТОЛКОВА ПО МАЛКО ЩЕ ТИ МИРИШЕ ЕЗИКА, НО ТОВА ЯВНО НЕ ТИ Е ПОДВЛАСТНО И ЩЕ ПРОДЪЛЖИШ ДА НИ ЗАЛИВАШ С БЪЛВОЧ.

Аха, напротив русенсски ми аристократе, не само, че не ми мирише езика, но и доста добре мога да ти покажа, къде ти е мястото. В обора при конете! :D

435

purepoison написал(а):

Защо, бе, нека рови - ще стане така, че съм тъпа, дебела, стара, и прочиее... Такава, каквато на Виленцето явно й се ще да съм! То това някои и проекция го наричат, ама хайде...

защо, ти за толкова ли умна се мислиш?! Ма не си, д ти го кажа, дори веднага неможа ти и бахартълка да отговорите за мормоните, а ти трябваше време да се поровиш и ти и той! Чекай сега да се сетя, коя неогенска крава, се парвише на много умна и неможеше да предолее желанието си винаги за изпъква пред всички ни! :flag:

436

КТ СПОРЕД СИСТЕМАТА SI ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЕГЛОТО ТИ Е 50 ХИЛЯДИ ТОНА И ТИ СЕ ПЪЧИШ С ТОВА ЛИ, КРАВО?

437

Аз имам поне известна представа колко голяма е глупостта ми, защото само глупаците се мислят за умни и непогрешими, и отново само те не ужават мълчанието... Това, което зная обаче, го зная и ми е непоносима посредстеността, която крещи глупости в лицето ми (образно казано). Така че, ако замълчиш, няма да сбъркаш!
Аа, не знаяех, че трябва да проверявам за мормоните и да давам отговори... това направо ме уби. Ако имаш явно непреодилимото желание да демонстрираш невежеството си, не мисли, че и акъмът на другите е колкото твоя, защото за радост не е! Факт!
забърши се и се успокой!

438

purepoison написал(а):

имам поне известна представа колко голяма е глупостта ми, защото само глупаците се мислят за умни и непогрешими, и отново само те не ужават мълчанието... Това, което зная обаче, го зная и ми е непоносима посредстеността, която крещи глупости в лицето ми (образно казано). Така че, ако замълчиш, няма да сбъркаш!
Аа, не знаяех, че трябва да проверявам за мормоните и да давам отговори... това направо ме уби. Ако имаш явно непреодилимото желание да демонстрираш невежеството си, не мисли, че и акъмът на другите е колкото твоя, защото за радост не е! Факт!
забърши се и се успокой!

Напротив, няма да замълча, тъпа патко! Посредствената си ти и цяло лято не миряса, като ходеше по петитеми и дрънкаше глупости точно ти по мой адрес! И стига си допускала лапсоси, т`ва откачалке е мой преоритет! Ти и пасмината ви се научете, когато злепоставяте някой да го правите, както трябва.

439

baharta написал(а):

Напротив краво, теглото ми винаги е било 50 кт!!!! За разлика от теб:))))))))))))))) Какво ли още ще излезе, като се поровим в торбата
КТ СПОРЕД СИСТЕМАТА SI ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЕГЛОТО ТИ Е 50 ХИЛЯДИ ТОНА И ТИ СЕ ПЪЧИШ С ТОВА ЛИ, КРАВО?
Подпись автораTAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)

А ти селянино се научи че съм доста дебела, за т`ва и си имам самочувстивие за разлика от теб!
Кравата си ти селянко, защото си тъпа и проста и ти като воднистата, и освен да ми ходите след задника друго неправите, явно има защо да ви дразня и докато ми отговаряте, няма да мирна и аз! :flag:

Отредактировано villito_06 (2009-02-18 13:57:01)

440

Напротив, няма да замълча, тъпа патко!

Ето точно това доказва глупостта ти!