ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

лунапарка весел

Сообщений 401 страница 420 из 518

Опрос

лунапарка на вили
харесва ми

66% - 4
има какво да се желаее

33% - 2
Голосов: 6

401

да но е установено, че тинята е лечебна.
Или да напиша, за каво става на въпрост "русенки ми благороднико"!!!!!!
отговори да напиша ли, за какво става на въпрос, две години каква интрига се играе и че продължава и тука!!!!!!

402

baharta написал(а):

Тиня и мръсна кал в ушите>>>>>>> така, че никога няма да чуеш какво ти се говори.
Отредактировано baharta (Сегодня 11:46:43)
Подпись автораTAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)

Напротив, това си ти измишльотино! Защото, интригите вече приключиха, който се набеснял да се е набеснял за две години качествено, скоро ще се сложи край на това да се спекулира с някои неща! :flag:

403

Никога не съм предполагал, че могат да съществуват такива долни твари: да леят навсякъде помия и да се опияняват от това. Ти не виждаш ли , че си изхвърлена от света, а се мъчиш да се пласираш тук.

404

baharta написал(а):

Никога не съм предполагал, че могат да съществуват такива долни твари: да леят навсякъде помия и да се опияняват от това. Ти не виждаш ли , че си изхвърлена от света, а се мъчиш да се пласираш тук.

От кой свят съм изхвърлена? Уточни се :D
Напротив, станал си ти профиле за смях и започват да ти го пишат!
Както написах, с компелксирани люде не комуникирам, но скоро ще се разберем и по този въпрос!
Кой сват, кой кум в цялата история :D
Лек ти ден - конярьо! :flag:

Отредактировано villito_06 (2009-02-17 13:25:49)

405

Килийно училище да беше завършила, пак щеше да пишеш грамотно: коняр, конярю, конярьо, но не и коняро проста селска краво.

406

baharta написал(а):

Килийно училище да беше завършила, пак щеше да пишеш грамотно: коняр, конярю, конярьо, но не и коняро проста селска краво.

със селски измишльотини като теб не си заслужава да се занимавам! Явно има, защо да си направиш и този профил! :D

407

и гледай ти да не изхвърчиш от тука не с мръсна, а с пълна газ! :flag:

408

заради такъв гъз като тебе ли  :rofl:  :rofl:  :rofl: няма цветенце блатно. Тука са други правилата, но ако ти е кеф заради теб да обърнем клуба на скотобойна, стой колкото душа ти сака.

409

baharta написал(а):

заради такъв гъз като тебе ли       няма цветенце блатно. Тука са други правилата, но ако ти е кеф заради теб да обърнем клуба на скотобойна, стой колкото душа ти сака.

напротив, на тъпи путки, като теб само тука може да се обърне внимание :flag:
И много обичам "благородници, като теб да ми сервират", голям кеф е :flag:

Отредактировано villito_06 (2009-02-17 13:52:58)

410

И зада прекратя, това безмислено писане с теб, тъй като все пак ще докажа на практика, че умният винаги отстъпва. Само ще напиша, че просто ще обърна нещата, и ще лъснем дебелият задник на нечии персони :D  :flag:

411

Много си умна и след като изяде една торба със сол, сто тояги и  си плати глобата, можеш да излезеш с гордо вдигната глава на победител :rofl:  :rofl:  :rofl:

412

baharta написал(а):

Много си умна и след като изяде една торба със сол, сто тояги и  си плати глобата, можеш да излезеш с гордо вдигната глава на победител     

Смешнен профил си ти, какво по-голямо падение от това, мъжки профил да унижава женски профил! :flag:
Напротив, нищо не съм изяла, но въобръжението ти работи на 100%. А и не ми допадат, дърти лъжливи лайна като теб! :flag:

413

знаеш ли защо не смееш да си покажеш лицето, а се явяваш навсякъде с този изсмукан из пръсти аватар>>>>защото там простотията ти  е така  изписана, че дори на теб ти е неприятно да се погледнеш , а какво остава за околните с които си комуникираш на "ниво": интелектуалката от обора.

414

А и може да са католици, а и привъженици на буда, или любители на ортодоксалната църква....много клонове има в християнството...

Аз това чудесно го зная, душко, само дето в Британия са англиканци и разликата с протестанството е голяма. Те хората протестантския боклук си го изхвърлят зад океана, който "ражда" другарите мормони!
Ничия религия не съм обиждала, а все пак не можеш ли да разбереш, че не е необходимо да вееш невежеството си като вчерашните си непрани гащи...

Апропо, будизмът не е клон на християнството все пак.

Пак си се объркала нещо, аман...

Отредактировано purepoison (2009-02-17 19:24:37)

415

villito_06 написал(а):

което, воднисата означава, че протестантите  също допускат женитби между роднини с цел опазване на имотите си!Пак повтарям тъпанарке британската корона са протестанти. А и може да са католици, а и привъженици на буда, или любители на ортодоксалната църква....много клонове има в християнството. Но само две се знаят - католизма и изчно православната.
Що не вземевш да обиждаш и евреите, защото и там има некакви тъпизми за бракове между роднини. Няма религия, в която да няма бракове между роднини!!!!!

Воднистата, ти наистина си тъпа путка, и къде съм споменала, че будизмът е клон на християнството, а и кога извъртя нещата, че съм е нападнала, че обиждаш която ида е релегия? Я, се върни, тъпанарке и прочети, кой нападна исляма и на кой съм отговорила!!! Някои потребители не се научиха да не пишат на изуст!!!!

416

purepoison написал(а):

Аз това чудесно го зная, душко, само дето в Британия са англиканци и разликата с протестанството е голяма. Те хората протестантския боклук си го изхвърлят зад океана, който "ражда" другарите мормони!
Ничия религия не съм обиждала, а все пак не можеш ли да разбереш, че не е необходимо да вееш невежеството си като вчерашните си непрани гащи...
Апропо, будизмът не е клон на християнството все пак.
Пак си се объркала нещо, аман...

Все още откачалке дума англиканци няма, научи се, тъпа путко, да си четеш молитвите вечер и си гледай старческите проблеми!!!!!
Тъпанарке, разновидност на християнството англиканци няма - има протестанти или ще кажеш, че британската църква са католици или баптисти - и не ми извъртай нещата, в момента ти се подигравам, на повърхностните познания, най-вероятно набързо събрани от нета :rofl:

417

quote=baharta]знаеш ли защо не смееш да си покажеш лицето, а се явяваш навсякъде с този изсмукан из пръсти аватар>>>>защото там простотията ти  е така  изписана, че дори на теб ти е неприятно да се погледнеш , а какво остава за околните с които си комуникираш на "ниво": интелектуалката от обора.
Подпись автораTAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)[/quote

Сега за това ли , ще пишеш! Аха, седмицата на това да си кача моя снимка, дъртака, а да си чувал за личната свобода, никой не може да ме задължи да си кача снимка, ако аз не го искам. А и не си ти този, който ще ми дава тон в живота! :flag:

418

http://forum.nariba.com/download/file.php?avatar=1677.jpg

Отредактировано Саша (2009-02-18 10:04:32)

419

точно така Шашардисания, точка, точка, запетая и т.н.

420

Има англиканска църква, душко, от 19 в., а протестанството е добра обща категория за всичко, което е извън католицизма и православието.
А за обиди проблеми нямаш, аз и на твоето ниво мога да отговарям, но няма какво да кажа вече, защото не останаха определения просто... тъоп, грозно, агресивно и посредстевно, явно хронично неодебано нещо...няма да се занимавам с теб...
а като става въпрос за обиди - уважавам хората, не религията им, въпреки че най-близките до мен са и ще бъдат ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ!!!
Духай супата, малоумница, щото друго и да искаш няма! Аре, къш...

Отредактировано purepoison (2009-02-18 11:08:09)