ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

лунапарка весел

Сообщений 381 страница 400 из 518

Опрос

лунапарка на вили
харесва ми

66% - 4
има какво да се желаее

33% - 2
Голосов: 6

381

НЕУКА ПРОСТА КРАВО ПРЕСТАНИ ДА НИ СЕРВИРАШ СЕЛСКАТА СИ ПРОСТОТИЯ В НЕСКОПОСАНА НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНА РЕЧ.

382

Ясно, невежеството е разпостранено и сред знаещите, всичко уж за християнството и нейните клонове - МОРМОНИТЕ "УМНИМИ РУСЕНКИ АРИСТОРКАТЕ" всеки го знае! :rofl:

383

baharta написал(а):

НЕУКА ПРОСТА КРАВО ПРЕСТАНИ ДА НИ СЕРВИРАШ СЕЛСКАТА СИ ПРОСТОТИЯ В НЕСКОПОСАНА НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНА РЕЧ.
Подпись автораTAKE IT TO THE LIMIT (мръсна газ)

За умен и възпитан бик, показваш завидни селски познания, как трява да се държим в скопосана членоразделна реч!

384

Всички аристократи го знаят: това, което трябва да се случва в обора и в конюшнята и го управляват, за да не си помисли някой левент юнак от ратаите или слугините, че може и за секунда да се изкръшка от протокола. А ти след още няколко поколения служба, може и да се класираш  за миячка в кухнята, защото виждам, че си много амбициозна, но не трябва да си отваряш устата, за да не отпаднеш от групата на чакащите, поради невменяемост.

385

baharta написал(а):

Всички аристократи го знаят: това, което трябва да се случва в обора и в конюшнята и го управляват, за да не си помисли някой левент юнак от ратаите или слугините, че може и за секунда да се изкръшка от протокола. А ти след още няколко поколения служба, може и да се класираш  за миячка в кухнята, защото виждам, че си много амбициозна, но не трябва да си отваряш устата, за да не отпаднеш от групата на чакащите, поради невменяемост.

Селянин, който ме разсмива непрекъснато! Глупаво същество, невиждащо по далеч от обора, което само обитава! Елемнтарен език, характерен за някоя квартална кръчма.  Приказваш тъпотии, на които има достатъчно паторани тука да им се връзват. Да кажа ли, коя е събрала толкова злоба и има толкова цинична уста, само ми кажи и ти го казвам! :rofl:

386

Лигвистичната оскъдица в главата ти може да се понрави само на себеподобните ти, но и за секунда няма да заблудиш всички останали, че се "смееш" само за да изпуснеш парата: за да не се пръснеш от собствената си  свещена тъпота.

387

Арт,с всички жени ли се държиш така,или само с онези ,които смяташ за слугини?

388

Защо за теб защо не мога да кажа и една лоша дума, можеш ли да си отговориш, макар че почти никога не сме говорили директно , а това което остава там, от където си минала ми е достатъчно да разбера кой стои пред мен.

389

ууууууууууууууууууу................добър ден на целия бар

390

Мормони? В Британската империя? То че историята се ревизира - да, но го правят поне професионалисти, а изопачаването и незнанието си остава за невежите.

391

purepoison написал(а):

Мормони? В Британската империя? То че историята се ревизира - да, но го правят поне професионалисти, а изопачаването и незнанието си остава за невежите.

Добро утро, тъпа путко! Интересно мие как ти изопачаваш нещата, хем си тъп профил хем и дрънкаш все за мен тъпотиите си.
Нагли и прости профили като теб и бахарта винаги ще има.
Несамо, че пишеш глупости, но и мислиш, че са уникални!
Всички знаем за БАН, но явно дори и това съкращение ти е непонятно.
И какво извърташ нещата за морбоните и британската империя?
Пишехме малаумними профиле за клон в християнството, който се женят по междуси.
А британската монархия са протестанти.

392

baharta написал(а):

Лигвистичната оскъдица в главата ти може да се понрави само на себеподобните ти, но и за секунда няма да заблудиш всички останали, че се "смееш" само за да изпуснеш парата: за да не се пръснеш от собствената си  свещена тъпота.

Напротив, толкова си тъп,че съдиш единствено по себе си.
и най-добре върви врътни една свирка на шефа си ще ти е отполза! За да се научиш на елементарно уважение! Защото с пачите, които ти уважаваш много скоро ще се видим, особено с една от плевен.

393

purepoison написал(а):

Ама това не са разклонения на християнството, Виленце, а вид династична политика, която не е разпространена само в християнството.
Честит празник!

което, воднисата означава, че протестантите  също допускат женитби между роднини с цел опазване на имотите си!Пак повтарям тъпанарке британската корона са протестанти. А и може да са католици, а и привъженици на буда, или любители на ортодоксалната църква....много клонове има в християнството. Но само две се знаят - католизма и изчно православната.
Що не вземевш да обиждаш и евреите, защото и там има некакви тъпизми за бракове между роднини. Няма религия, в която да няма бракове между роднини!!!!!

394

Бахартълък - знаеш ли, крайно времее да разбереш, че си смешен на всички с  изпозването на терминологията - ти си парадия на виртуалната лингвистика. Хайде, толкова от мен. Лорде, взе ми си обясни на някои от гостите тука, че мноу имат да учат. Дори да са родени с "титли" :crazyfun:

395

Няма ли кой да го изгони това създание от тук, за да спре да се самоизтезава, че вече ми е жал, като гледам как все повече затъва в собствената си тиня.

396

Напротив, сам затъваш в собствената си необоснова злоба, само исамо да изкараш някой, че е под тебе!
Интересно ми е,че аз скоро ще се видя с една обожавана от вас плевенска пародия на дама, за да си разменим някои реплики, защото не ми допадат персони правещи се в нета на нещо, което немогат да го лансират и в така нареченият реален живот! :D

397

Няма ли кой да го изгони това създание от тук, за да спре да се самоизтезава, че вече ми е жал, като гледам как все повече затъва в собствената си тиня.

398

Напротив, сам затъваш в собствената си необоснова злоба, само исамо да изкараш някой, че е под тебе!
Интересно ми е,че аз скоро ще се видя с една обожавана от вас плевенска пародия на дама, за да си разменим някои реплики, защото не ми допадат персони правещи се в нета на нещо, което немогат да го лансират и в така нареченият реален живот

399

Взели компексирани лелки и чичковци да се правят на по-умни отколкото трябва да са!
Хайде, врата ми е отворена и е време истинските прислужници да се измитат, защото май ще трябва да си кажем някои неща и тука!

400

Тиня и мръсна кал в ушите>>>>>>> така, че никога няма да чуеш какво ти се говори.

Отредактировано baharta (2009-02-17 11:46:43)