ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

лунапарка весел

Сообщений 341 страница 360 из 518

Опрос

лунапарка на вили
харесва ми

66% - 4
има какво да се желаее

33% - 2
Голосов: 6

341

Уф, ясно, като сте решили,че съм рижа и туй то! Вие наистина може да вкарате човек в затвора, без вина! :mad:

342

Няма значение дали си рижа или тъмнокоса - Хората те харесват такава каквато си!

343

Това е доста сносен лозунг, но ще ти кажа една друга максима - хората ме харесват, защото всеки има нужда от човек на който да разчита в живота си (не ме питай, за какво ли не ме търсят, за това в момента и не вдигам мобилният), но знаеш ли в момента съм в такава ситуация, не пиша за виртуала, в която се справям сама (и непиша за това, което се е случило в семейството ми!)- насмиг.

344

Всеки си има своите радости и трагедии но защо трябва да се нападаме по този начин?! Ти брутално нападаш определени хора които с желание са тук и са готови да общуват без да се познават. Понякога човек има нужда да каже каквото и да е на някого и да му олекне и по добре е той да е непознат...

345

Колко красиво написано. Напротив, прочети внимателно, ще нападам брутално който си искам, защото това са гоправили спрямо мен, без причина. Не е приятно нали? :))) Знам го, но ще се научат на увожение. И да ми пишеш  по начин, по който да изглежда , че ме разбираш е тъпо!!! Обратното е аз ви разбирам, защото работя с хора и в момента съчетав и двете:). Днес с колко хора се видя, защото до момента аз с близо двайсет и на всеки съм се усмихнала и обяснила, какво да прави.:)

346

Браво на теб. Когато бях по малък бързайки да вляза в асансьора аз затворих врата точно преди да влеза комшията в асансьора. След това той ме изчака и ме изпревари по стълбите блъскайки ме за да влезе преди мен. Затвори вратата и държи за да не мога да вляза. Помислих си хиляди неща но само това не се сетих, че той си е помислил, че нарочно му затварям. Качих се след него и той ме чака и започна да крещи- видя ли? хубаво ли ти е сега? След няколко години му строших главата с една саксия която ми бяха подарили едни познати които бяха като него...

347

браво, така може да си пишем до довечера, давайки примери от живота си!
Напротив, май непрочете, затова неотговарям на мобилният освен на семейството си в момента, защто винаги съм изчаквала съседа да се качи в асансьора! А, той мен не!

348

Ц ейй, че си и ти ама. Аз винаги си го вдигам.

349

лична драма.......ужас............ехоооооооо........това е лунапарк

350

Уф, аре и тоя палячо се появи. Никаква лична драма не е , просто съм доста заема и сега мисля да посвърша още нещо, преди да зачезвам. Умнико!

351

палячо е мъжа ти вили.........аз съм клоун

352

нали занеш,че клоунът се усмихва дори когато плаче

353

Значи и аз съм клоун в такъв случай!?!

354

ами, май повечето сме такива
Все пак е "лунапарк"

355

356

Это интересно

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/L2Ev16r7maE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/L2Ev16r7maE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

357

Добро утро и лек ден!

358

добро утро на посетителите на лунапарк-а :flag:

359

аха, ще ми е интересно днес, по какво ще стреляме....идийката ми е за консервни кутии от копърка или по чинии :flag:

360

днес няма да стрелям............днес имах много работа и съм изморен.......мамка му