ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

лунапарка весел

Сообщений 321 страница 340 из 518

Опрос

лунапарка на вили
харесва ми

66% - 4
има какво да се желаее

33% - 2
Голосов: 6

321

ти май не знаеш приказката за фотографа и гаргата :rofl:

322

не не я знам, що не ми е кажеш!?!
пък аз ще ти кажа една друга, на която не се глася на снимките с цел да си намеря мъже с пари.А имам една, на която и двата средни пръста са ми вирнати :D

323

Тука нещо става. Не мога да изпращам снимки и емотикони!!!

324

повтаряш саhttp://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/icon_icecream.gif

325

питай, тезци които са направила сайтчето, защо го има този проблем

326

да домчу, ще се потварям, защото не аз вкарвам дружките си или си права профили за да си намеря мъжле с пари, защото едвам издържам да бачкам по двайнайсет часа в някоя частна фирмичка. :D

327

villito_06 написал(а):

не не я знам, що не ми е кажеш!?!

фотографа казал на гаргата като я снима да си държи свити устните / разбирай човката / и ако се затрудни просто да каже котфитюр :D  обаче нашата рошава гарга забравила / както винаги :D / и тъкмо като я снимали се изцепила - `мармелааааааад` :D

328

и бъркаш приказката била е жаба, защото и е била голяма устата! Напротив, Домчу този път не само,че няма да мълча ми ще си кажем и мноооого неща, защото ми е интересно пък да разбера, коя е с профил нова 88 и как така ти знаеш някои неща от някъде си, ааааааааааа :D

329

villito_06 написал(а):

да домчу, ще се потварям, защото не аз вкарвам дружките си или си права профили за да си намеря мъжле с пари, защото едвам издържам да бачкам по двайнайсет часа в някоя частна фирмичка

офффффф!!!  :flag:  ша зема и аз да обърна резбата и да си намера някой паралия мъж! 8-)  да ти са намира в повече един? :flirt:

330

villito_06 написал(а):

как така ти знаеш някои неща от някъде си, ааааааааааа

чета ти мислите :music:

331

незнам,на тях им се водя за психоаналитик, като имат проблеми с интимните си приятелки ме търсят да ми плачкат на рамцето   8-)

332

villito_06 написал(а):
как така ти знаеш някои неща от някъде си, ааааааааааа
чета ти мислите

напротив, с твоите тактики да ме опазнаваш аман вече! :angry:  :mad:  :writing:

333

опазил бог :tomato:

334

тогава, какъв ти е на теб проблема, домирк!!!!! :flag:

335

или проблема ти е,че пазиш един човек за една луда ли? :)))))))))))))))))))))))

336

виждаш / пардон, четеш 8-) / най безпроблемния сайтър тука ве душкоhttp://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/icon_console.gif без повод изобщо не ми се мярка пред погледа ти, ама ти си с пълен чувал подаръчета с изненади :glasses:  в момента само се презапасявамhttp://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/icon_rofl.gif

337

..........ами, да ти кажа все ми е тая, с какво си презапасяваш чувалчето....., моето отдавна е пълно с какво ли не :rofl:

338

ан така :glasses:  не си го отваряй пред всеки  :rain:

339

помниш, веднъж, какво ти писах доста изненади крия, но просто ми омръзна да ме бъркат  - пък и на китайски ли да напиша,че косата ми е тъмно кестенява, а не рижа, и че не консумирам водка с шоколад?????

340

Ако искаш една ракия мога да ти предложа. Джиброва за опресняване служи. Лекарите не я предписват защото е тайна и си я пазят само за себе си!!!