ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

лунапарка весел

Сообщений 301 страница 320 из 518

Опрос

лунапарка на вили
харесва ми

66% - 4
има какво да се желаее

33% - 2
Голосов: 6

301

Уф, и тоя пък, какво да мятам на центъра на плевен. Да не мислиш, че точно от тази дама ме е страх или нещо подобно?????
Голям защитник на мимката си станал нещо

302

Може пък и да е Пловдив знам ли?!

303

напротив, точно от пловдив ми пожелаха попътен вятър:)

304

Те на приказки го докарват Пловдивчани!

305

ами пък ние го докарваме на някои други неща!

306

В Плевен по центъра има много мадами ама не се потдават на провукации както в София. Уж е голям град а хората се познават...

307

така ли? че ти кога си идвал в пл?:)))))

308

Завършил Турист съм и си обикалям тук там...

309

Хубаво, обикаляй си!
Защото аз  съм завършена "чистачка" на кофти тръпките :glasses:

310

При мен кофти нема! Всичко е розово и красиво...

311

Да и красиво и нежно!
Хубаво, но то е така на морето:)

312

Бе хорски му работи. Днес си на 30 утре на 40 после.... 2 кубика и няма да се ядосваш...

313

Напротив, страшно спокойна съм.:)
и даже съм усмихната, просто недопускам да забъркват името ми в интрижки, от долнопробна класа при това!

314

Що ве ти не свикна ли вече?! Политиката е съвкупност от интриги... За да ги овладееш трябва да станеш част от тях. Ей тез дето ги гледаш всичките в парламента се надлъгват по между си за да се наковат един друг...

315

Интересна стратегия, но  какъв е основният и замисъл тука!?!
Веднъж го написах, да прилагаш изкуството на войната на жена е смешно:)

316

Не им знам историите бе...

317

че и аз не ги знам бе

318

не знаеш ама на снимките все за мармалад си мислиш :D  остави малко и конфитюрите да пробият ве http://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/icon_wall.gif баси жената начи :D

319

къв мармалад? к`ви снимки? к`ви пет лева? Сашенка, искаш ли да ми изтъркаш гръбчето, докато те си клюкарстват? Тъкмо няма да си самотен

320

не знаеш ама на снимките все за мармалад си мислиш   остави малко и конфитюрите да пробият ве  баси жената начи

а, ти домчу, все за пердах мечтаеш :D  мога да ти предложа конфитюрче от къпини и боровинки :glasses: