ЕЕЕЕ, ние тук сме културни хора, ама запушваме дупки всякакви де!!! Няма да те оставим на произвола. Смятам да започна от устата
Отредактировано Саша (2009-02-08 14:28:44)
НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ЛУНА ПАРКА НА ВИЛИ » лунапарка весел
ЕЕЕЕ, ние тук сме културни хора, ама запушваме дупки всякакви де!!! Няма да те оставим на произвола. Смятам да започна от устата
Отредактировано Саша (2009-02-08 14:28:44)
лунапарк-а работи ............една пушка за мен да пострелям
извинете ме за правописните грешки )))))))))))))))))))
Един 7.62 мога да ти услужа с автоматичен да не пропуснеш
мерси.........имам такава АРСЕНАЛ-ка
имаш грънци, гледай да не те бумна с въздушната....,че ще стане мацало
здравей вили...........нареди капачките да пострелям...........няма кой да се грижи за лунапарка
оооооооооооооо, защо не викнеш една плевенска "каляска" да ти ги нареди. мене ме бива в правенето на баници и в това да чистя лайната, които мои "приятелки" акат:)))))))))))))))))))
освен теб никой друг не познавам от плевен
да не лъжеш такъв,че ще те гръмна лично, не ме разсмивай! Я да си припомня, с кой се уреждаше кафе на лични в неоген и о т`ва нещо го прочетх в къщи на собственият си комп и сега чао
и до утре! просто това лично го прочетох лятото! нямам навика да лъжа! Лек ден на всички, времето е само за разходка!
да не лъжеш такъв,че ще те гръмна лично, не ме разсмивай! Я да си припомня, с кой се уреждаше кафе на лични в неоген и о т`ва нещо го прочетх в къщи на собственият си комп и сега чао
в нео от плевен си ти ,тина и скитница.......и най вероятно съм си уреждал среща с теб
Милорд, що за лош вкус, аз може да съм перверзна, но пък проста... никога не е късно и да стана, де!
Виле, какъв ти е проблема, душко? Я се усмихни!
Тя Вилито си е така понякога.
Няма да се карате в клуба да не бласна по масата със жезела на правосъдието. Никой не се е измъкнал от тежката ръка на закона!!!
Понякога? Виле, ела де, не бой се!
Няма да се карате в клуба да не бласна по масата със жезела на правосъдието. Никой не се е измъкнал от тежката ръка на закона!!!
Жезъла? По масата, олеле...
Внимавай с гащичките, че ще ме уцелиш по слабото място...
пази жезъла, че ще настане анархия
Отредактировано purepoison (2009-02-08 16:16:42)
какви жезъли бе хора в лунапарк-а на вили
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ЛУНА ПАРКА НА ВИЛИ » лунапарка весел