мен не ма устрайва като визия ама викат че едното било от шоколад а другото от сладолед
мноу съм нефъспитан начи
НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » КупиДОМ'Чу И НОВИТЕ СТАРИ СНЕЖАНКИ » Докато има прости мъже, ще има умни курви.....
мен не ма устрайва като визия ама викат че едното било от шоколад а другото от сладолед
мноу съм нефъспитан начи
бе ше ти мине - споко и здрава храна само, и бира , и боза .....бе да ти кажа и дветИ ще ги опитам - за всеки случай приготви шепите
и биричка дори съм ти приготвил ве Лайла
ама следващата ше ти дам ако обещаеш да не ми ровиш в профила и съобщенията
ахахаха- ми не мога да обещая това
я и да уточня - нито за профилъ тука ,нито за профиля там
тогаз вземаш това ама после ме чакай за допълнителна справка
бе щом си рекъл - ше го чакам допълнението
с нетърпение или...
я и от мен добър ви ден
оооооо, колега де й народа ве?
с нетърпение или...
не губи кураж
незнам колега..........сега идвам.........цялден правя глупости...........качих два клуба от неоген на ftp-сървър и сега ще ги прехвърля тук.........и нямам представа къде са се скрили
незнам колега..........сега идвам.........цялден правя глупости...........качих два клуба от неоген на ftp-сървър и сега ще ги прехвърля тук.........и нямам представа къде са се скрили
виж пак ве, може и във фтп`то да са
не губи кураж
нема да гу губя, ама побързай да н`гу фане бронхита
колега.......още никой няма достъп до сървара докато не го защитя .........но до утре вечер най вероятно вече ще има няколко теми от неоген и тук........така както са били там
брех , ми кат го хване -ше го лекуваш ве
колега.......още никой няма достъп до сървара докато не го защитя .........но до утре вечер най вероятно вече ще има няколко теми от неоген и тук........така както са били там
супер! а мацки ше има ли а сладолед
кога ше й купона ве?
който иска да заповяда колега ..............прехвърлих само на катя клуба и на нел........но лека полека че прехвърля по-интересните клубове
брех , ми кат го хване -ше го лекуваш ве
шъ съ остая да мъ лекуват Лайла тъкмо щех да питам за желаещи
нонстоп ли требва да е , или има и почивки
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » КупиДОМ'Чу И НОВИТЕ СТАРИ СНЕЖАНКИ » Докато има прости мъже, ще има умни курви.....