ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » КупиДОМ'Чу И НОВИТЕ СТАРИ СНЕЖАНКИ » Докато има прости мъже, ще има умни курви.....

Докато има прости мъже, ще има умни курви.....

Сообщений 241 страница 260 из 367

241

purepoison написал(а):

за да не скучаеш в твоята си кочина, ще ти подаря вибратора си след нагледни инструкции за употреба в широкия ти гъз

искам специален нагледен уроооооооок :mad:

:D

242

villito_06 написал(а):

Искаш ли да ти намекна нещо, Домирк!
Виаги съм била драконче

чудех се защо нищо невиждам ,а то било от дима около теб  :flag:

243

заеми поза и си поеми дълбоко въздух, защото не съм особено нежна  :rofl:

244

villito_06 написал(а):

Искаш ли да ти намекна нещо, Домирк!
Виаги съм била драконче

:surprise:

245

уааааааааааааа...............колега внимавай каква поза заемаш :flag:

246

purepoison написал(а):

заеми поза и си поеми дълбоко въздух, защото не съм особено нежна

някви други желания мадам? :rofl:

247

напротив не се занимавам, с това да вися и да чакам да ми звъннат:))))))))))))))))

248

villito_06 написал(а):

напротив не се занимавам, с това да вися и да чакам да ми звъннат

а кой ще ти звънка? :rofl:

249

MyLORD написал(а):

уааааааааааааа...............колега внимавай каква поза заемаш

удобна за дамата разбира се! :D  тоя па, може да сме брутални ама кавалери :glasses:

250

villito_06 написал(а):
напротив не се занимавам, с това да вися и да чакам да ми звъннат
а кой ще ти звънка?

Подпись автораLORD-OF-THE-DARK

а защо на звъннеш на мимчето, сигурно има какво да си хортувате? :rofl:

251

КАЖИ КОЯ Е МИМЧЕТО БЕ ВИЛИИИИИИИИИИИИИИ..............ПОКАНИ Я ДЕ............МАМКА МУ.............ПОНЕ ДА СИ ПОПИША С НЕЯ

252

толкова ли бързо забравяш, на кого какво пишеш? странно, не бих клинчила толкова много, или искаш да те поздравя довечера с една песничка...чекай на Каризматичните "Минаваш през мне" :rofl:

253

ВИЛИ ДАЙ ТАЗИ ПЛЕВЕНСКА СИФИЛИСТИЧНА ПАЧА МИМЕТО ДА СИ ПИША С НЕЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ.................ДАЙ ДА ВИДА КАКВО СЪМ СИ ПИСАЛ............ДАЙ ДА ВИДЯ КЪДЕ ДА ОТИДА И ДА СЕ ВИДЯ С НЕЯ В ПЛЕВЕННННННННН..............

254

уфффффффффф, пак се почна с главни букви. Ти, няма ли да мирясаш, защото започваш вече неистово да ме забавляваш.
Спри се, просто вече се спри:)

255

DomirK написал(а):

някви други желания мадам?

да, може би бузи сам да разтвориш, за да не се налага да докосвам пъпчивия ти гъз

256

Виж Лорда пак иска да ходи у Плевена... Харесало му е. Ми и аз като мина по центъра ме заглеждат все едно съм извънземен!!! :D

257

по центъра на пл.Иска да си върне честта, защото той само с каляски контактува, ъхъ! :D

258

purepoison написал(а):

да, може би бузи сам да разтвориш, за да не се налага да докосвам пъпчивия ти гъз

ееее, няма се обиждаме на задници ся!!! :flag:  мноу си ми й хубав даже, ама ти не разбираш от хубави мъжки дупета :glasses:  тва го разбрах! :D

259

КАКВА ЧЕСТ БЕ ВИЛИ.........КАКВИ ПЕТ ЛЕВА...........САМ С ОГЛЕДАЛОТО КОНТАКТУВАМ!!!!!!!!...............И ПОКАНИ ТАЗИ ПАЧА ДА СИ ПИША НЕЩО С НЕЯ ЧЕ МИ ПИСНА ........ПОНЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ........ХАЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.............ВИКАЙ Я

260

уффффффффф, ти нареждаш ли ми в момента??? И мини на нормално писане, с пишещи с главни букви не контактува :D

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » КупиДОМ'Чу И НОВИТЕ СТАРИ СНЕЖАНКИ » Докато има прости мъже, ще има умни курви.....