за да не скучаеш в твоята си кочина, ще ти подаря вибратора си след нагледни инструкции за употреба в широкия ти гъз
искам специален нагледен уроооооооок
НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » КупиДОМ'Чу И НОВИТЕ СТАРИ СНЕЖАНКИ » Докато има прости мъже, ще има умни курви.....
за да не скучаеш в твоята си кочина, ще ти подаря вибратора си след нагледни инструкции за употреба в широкия ти гъз
искам специален нагледен уроооооооок
Искаш ли да ти намекна нещо, Домирк!
Виаги съм била драконче
чудех се защо нищо невиждам ,а то било от дима около теб
заеми поза и си поеми дълбоко въздух, защото не съм особено нежна
Искаш ли да ти намекна нещо, Домирк!
Виаги съм била драконче
уааааааааааааа...............колега внимавай каква поза заемаш
заеми поза и си поеми дълбоко въздух, защото не съм особено нежна
някви други желания мадам?
напротив не се занимавам, с това да вися и да чакам да ми звъннат:))))))))))))))))
напротив не се занимавам, с това да вися и да чакам да ми звъннат
а кой ще ти звънка?
уааааааааааааа...............колега внимавай каква поза заемаш
удобна за дамата разбира се! тоя па, може да сме брутални ама кавалери
villito_06 написал(а):
напротив не се занимавам, с това да вися и да чакам да ми звъннат
а кой ще ти звънка?
Подпись автораLORD-OF-THE-DARK
а защо на звъннеш на мимчето, сигурно има какво да си хортувате?
КАЖИ КОЯ Е МИМЧЕТО БЕ ВИЛИИИИИИИИИИИИИИ..............ПОКАНИ Я ДЕ............МАМКА МУ.............ПОНЕ ДА СИ ПОПИША С НЕЯ
толкова ли бързо забравяш, на кого какво пишеш? странно, не бих клинчила толкова много, или искаш да те поздравя довечера с една песничка...чекай на Каризматичните "Минаваш през мне"
ВИЛИ ДАЙ ТАЗИ ПЛЕВЕНСКА СИФИЛИСТИЧНА ПАЧА МИМЕТО ДА СИ ПИША С НЕЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ.................ДАЙ ДА ВИДА КАКВО СЪМ СИ ПИСАЛ............ДАЙ ДА ВИДЯ КЪДЕ ДА ОТИДА И ДА СЕ ВИДЯ С НЕЯ В ПЛЕВЕННННННННН..............
уфффффффффф, пак се почна с главни букви. Ти, няма ли да мирясаш, защото започваш вече неистово да ме забавляваш.
Спри се, просто вече се спри:)
някви други желания мадам?
да, може би бузи сам да разтвориш, за да не се налага да докосвам пъпчивия ти гъз
Виж Лорда пак иска да ходи у Плевена... Харесало му е. Ми и аз като мина по центъра ме заглеждат все едно съм извънземен!!!
по центъра на пл.Иска да си върне честта, защото той само с каляски контактува, ъхъ!
да, може би бузи сам да разтвориш, за да не се налага да докосвам пъпчивия ти гъз
ееее, няма се обиждаме на задници ся!!! мноу си ми й хубав даже, ама ти не разбираш от хубави мъжки дупета тва го разбрах!
КАКВА ЧЕСТ БЕ ВИЛИ.........КАКВИ ПЕТ ЛЕВА...........САМ С ОГЛЕДАЛОТО КОНТАКТУВАМ!!!!!!!!...............И ПОКАНИ ТАЗИ ПАЧА ДА СИ ПИША НЕЩО С НЕЯ ЧЕ МИ ПИСНА ........ПОНЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ........ХАЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.............ВИКАЙ Я
уффффффффф, ти нареждаш ли ми в момента??? И мини на нормално писане, с пишещи с главни букви не контактува
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » КупиДОМ'Чу И НОВИТЕ СТАРИ СНЕЖАНКИ » Докато има прости мъже, ще има умни курви.....