ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » КупиДОМ'Чу И НОВИТЕ СТАРИ СНЕЖАНКИ » Докато има прости мъже, ще има умни курви.....

Докато има прости мъже, ще има умни курви.....

Сообщений 181 страница 200 из 367

181

колега много спиш бе

182

ха ха ха ха, кой е станал..искате ли кафе:)

183

емчи как :love:

184

сега ще звънна на другата плевенска дама, която твърдят, че съм аз да ви го врътне:))))))))))))

185

аве аз що те знам за софиянска пундела :D

186

ами Домирчо, по някаква случайност точно софия ми е селото, но т`ва е без значение :D , защото виж другата пундела е точно рижа и тем подобни тъпотиики, окито се писаха цяла лято за мен

187

чи аз къде съм бил ве? o.O

188

най вероятно на марс си бил:)))))))))))))))))))))

189

марсианеца ма кани ама не съм ходил ве :glasses:  марсианката са въздържа, каза че ше ми прати само курабийки :D

190

аха, на теб курабийки, пък мен все ме увикват, к`во добро и умно дете съм, пък що нарочно съм се правилна просто. Та такива ми ти работи :D

191

а ти такова ли си? :glasses: добро и умно?... :confused:

192

...бях до едно време добро мъ съгъ съм умно и лушу :glasses:

193

а точните координати на сърбежките си ше дадеш ли? :rolleyes:  :D

194

:D

195

координати - сърби я в къщи бухалката, плюс въздушната пушка(добре че има оптика за да целна едно дупе точно в десетката), плюс точилката и двете ми ръце да шамара в такта на сръбска музика цигански шамари :D

196

ама ми е закопняло по едни шамари в точилката с добавка на подходяща музика :love:

:D  :D  :D

197

ти нямаше ли свалка с лейлестета, том от южна българия по ги бива във всичко :D

198

юга си й друго :glasses: иначе мойта африканка отдавна да съм я зайбал http://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/icon_icecream.gif

199

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) затова на севера пък разчитате, като се изкъкате

200

Бе всички сте един дол сливи...

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » КупиДОМ'Чу И НОВИТЕ СТАРИ СНЕЖАНКИ » Докато има прости мъже, ще има умни курви.....