малеййй ма съм заспала...привет на всички
Привет, сестрёнка!
НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ГОВОРИЛНЯ » защо изадохме куцото магаре
малеййй ма съм заспала...привет на всички
Привет, сестрёнка!
лейла спи
НЕ, НАХВЪРЛИ СЕ НА СЛАДОЛЕДА
Ей, ме на! Стигнах и дотук...Макар и със скоростта на костенурка!
браво таня ..........важното е че си тук
Ей, ме на! Стигнах и дотук...Макар и със скоростта на костенурка!
привет Таня...добре дошла , радвам се да те "видя "
Доста неща ми бръмчат в главата и докато намеря правилният път ми трябваше време...Но тук се чувствам в свои води.Жалкото е ,че не разполагам с много време.Но винаги ,когато мога ще съм заедно с вас.
таняяяяяяяяяя........къде тръгна?
Доста неща ми бръмчат в главата и докато намеря правилният път ми трябваше време...Но тук се чувствам в свои води.Жалкото е ,че не разполагам с много време.Но винаги ,когато мога ще съм заедно с вас.
КАК Е ДРЕБНИЯ КАЛПАЗАНИН ТАНЮШКА
Тръгвах преди време и вече съм там- в чужбина, правя компания на съпруга ми, който ...работи...А аз...му се мотая из краката и му усложнявам живота, защото всичко ми е чуждо и непознато и не мога да си намеря друго ползотворно занимание...Тя, тя е...не е за разказване...
А дребният калпазанин е оставен под чужди грижи, но отдавна вече не е дребен, а доста едър екземпляр и хормоните го удариха, та му търсят и ..мацка...
ЕЙЙЙЙ ... ИСКАМ ДА Я ПОНАМАЧКАМ ТАЗИ МАЦКА, КАТО СЕ ВЪРНЕШ
Няма проблеми...Хайде сега чао да се спасявам, щото нещо ме хващат бесовете , когато съм пред компа...Тегли ме навъннннннннннннннЧаааааааааааааааааааао шило в торба не седии, нали знаешшшшшшшшшшшш
ТИЧКАЙ.....
Бе аз не бих имал нищо против хубава/да напиша ли и страстна,ама ще ме питате-откъде знаеш:)/
като Танчето да ми се мота из краката,стига да мога да я издържам.../във всичките смисли на думата:))))/
Танчеее,Цункиии:-*:-*
НА НЕЯ СТРАСТТА Й Е В КРЪВТА КАЛИНКА
tania7713
Здравейте на всички и много целувки на на малките гугутки...
tania7713
Здравейте на всички и много целувки на на малките гугутки...
Подпись автораfile:///E:/My%20pictures/paras.jpg
ЯЯЯЯ... И МОРЕТО ДОЙДЕ ПРИ НАС
какво море те гони на 500км бе нел
море бе- вълни , вода , миди , делфини
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ГОВОРИЛНЯ » защо изадохме куцото магаре