ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ГОВОРИЛНЯ » защо изадохме куцото магаре

защо изадохме куцото магаре

Сообщений 521 страница 540 из 700

521

една хубава дума да чуя днес.............ПАРИ-ПАРИ И ПАК ПАРИ :flag:  И АКО СА МАЛКО ТОГАВА ДОЛАРИ

522

все още обаче не съм намерила последния си ученик  :glasses:  :glasses: така че имам време до последния сън  :glasses:

523

аз ще бъда последния ти ученик лейлаааааааааа............бях отличник в училище и после в института :flag:

524

Аз пък бях отличник като малък след това слаб ученик и и в Университета силен ама не в учението а в преговорите :D
Съдбата е безмилостно жестока, съдбата както казват е епична разстрел и след разстрела червеи какво тук значи някаква си личност?!?

525

браво  , личи ти че си силен в преговорите  :glasses:

526

MyLORD написал(а):

аз ще бъда последния ти ученик лейлаааааааааа............бях отличник в училище и после в института

това хич не се знае  :glasses:

527

Ама и аз искам да науча нещо!!! :flag:

528

добър си в преговорите , така че се помоли на Парас да го направи  :glasses:

529

MyLORD написал(а):
аз ще бъда последния ти ученик лейлаааааааааа............бях отличник в училище и после в института

ехааааа, то затова на тия години наваксваш, всичко пропуснато  :rofl:

530

пропуснал съм доброто поведение вили.........но точно това нямам намерение да наваксвам

531

оооооооооо, напротив, искаш да го напиша, добре!
Ти, си добре възпитан мъж, и бих искала да се запозная с жената окято те е възпитала, ще ми е интересно :cool:

532

Получих Дежаву... Писано ли е преди това?

533

ти не ми разваляй реномето бе вили

534

Ти си Лорд оф дъ рингс знаят те в цялата вселена!!!

535

И освен това виждам, че работиш извънредно като Княз... Там поне добре се печели...

536

да писано е, само че незнам защо с него все спорим

537

защото няма какво друго да правим вили...........чешането на пръсти е изход от тъпия студ на вън

538

да, но добре знаеш, че има и такива които вярват на , това което пишем!

539

Вън е топло баровец. Ама мен ме втресе нещо. Кашлям нещо и треперя. Иначе тук е слънчево и приятно...

540

ако си на гости при муамар кадафи може и да е топло

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ГОВОРИЛНЯ » защо изадохме куцото магаре