ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ДОБРО УТРО МИЛОРД » ЦЕЛУВКА ЗА МИЛОРД

ЦЕЛУВКА ЗА МИЛОРД

Сообщений 141 страница 160 из 231

141

Поздрав за Баровеца...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xfT0BMiuCjs&feature=PlayList&p=B7D8CB1AB97376BA&playnext=1&index=39[/youtube]

142

добро утро.............лорд се наспа :flag:

143

хубаво...че утре ти давам речта ...та глей и утре да си наспан , че да я изнесеш  :glasses:

144

баси историческата реч стана :writing:  Лайла, аве кога се наканиш да му я даваш / речта се :D / нещо некъде изпищява на умряло :glasses: 

та си викам :rolleyes:  аве дай я вече вееееееее! :mad:  аку требе аз ше я чета:D

145

давам я ве...ей ся...щом съм го рекла  :flag:

146

ама за теби ше напиша друга  :flag:

147

ето и  прекрасната Ви реч  , миЛорд..... :flag:

Уважаеми дами и господа…господа и дами…..
Днес стоя тук смирен от работата пред вас, признателен за доверието, с което ме дарихте, загрижен за жертвите, които понесохте от вредния Импулс …..и ви  Благодаря за вашата служба към новият ни сайт , както и за щедростта и съдействието, които показахте  по времето на този преход.
Искам да ви уведомя , че сайта ни ще продължава дейността си и занапред не просто заради уменията и визията на хората отгоре, а тъй като ние Народът  и аз – миЛорд оставаме предани на идеалите на нашите предци ...
Така е било и така трябва да бъде – казах…!!!
Това, че се намираме в разгара на криза, вяврам го разбирате добре. Нашата група  води битка срещу влиятелна мрежа от импулсивни ....редиците ни са  силно отслабени, в следствие на  безотговорността от страна на някои, но и вследствие на нашия колективен провал във вземането на безкомпромисни решения и подготвянето на сайта ни  за новата епоха. Губят се профили , адреси , сменят се аватари , изчезват  съобщения , да не говорим, че някои подскачат от адрес на адрес.......  Здравните ни услуги са твърде скъпи, ремонта на сайта също  и всеки ден е още едно доказателство за начина, по който използваме енергията си за засилване на сайта . По-малко измерим, но не по-малко значим е сривът на доверието по цялата страна – големият страх, че упадъкът на сайта ни  е неизбежен и идващите след нас  трябва да се задоволяват с малкото....
Днес аз, миЛорд , казвам, че предизвикателствата, пред които сме изправени са истински.  Те са сериозни и са много. Те няма да се преодолеят лесно или за кратък период от време. Но ние знаем това: Те ще бъдат преодолени.
Днес Аз /миЛорд/ дойдох, за да обявя края на дребнавите оплаквания , лъжливите обещания и взаимните обвинения сред многото профили и.... профили , които твърде дълго вършеха щуротии ...
Заявявам,че настъпи времето да приключим с детинщините. Настъпи времето да докажем отново нашия издръжлив дух, да придвижим напред този ценен сайт, тази благородна идея, предавана от поколение на поколение профили  .... Помнете ,  че ние -всички профили сме равни, свободни и всички  заслужаваме шанс да търсим своето щастие....
В доказването на величието на нашия сайт , Ние разбираме, че величието никога не е даденост. То трябва да се спечели. Нашето пътешествие никога не е минавало по преките пътеки или примирението. Не е пътеката за малодушните – за тези, които предпочитоха забавленията  в Импулса пред работата тука,  или търсят единствено удоволствията на богатството и славата. По-скоро, това са рискуващите, съзидаващите нещата – някои от тях прочути /като Моя милост  / , но в повечето случаи мъже и жени, чиито усилия остават неизвестни и  които ще ни  изведат нагоре по трънливия път към просперитета на сайта ...
Предполагам има някои, които поставят под въпрос мащаба на моите амбиции...., които предполагат, че сайтът ни не може да понесе твърде големите планове....Но  тяхната памет е къса. Защото те са забравили какво могат да постигнат профилите, когато въображението им се съедини с общата цел и необходимостта от решителност..... Именно за тези, които имат нужда от  опреснение на паметта предлагам моята библиография, която  майстора ще раздаде ....Понякога се учудвам, че човек зает  като мен е написал за кратко време  толкова много трудове, много от които, както сами ще се убедите са извънредно подробни......Благодаря Ви.
:jumping:  :jumping:  :mybb:

148

ето и

БИБЛИОГРАФИЯ :

1.”За стрелба с лък  от каляска  „ – в 2 книги

2.”За хвърляне на копие от каляска „ – в 2 книги

3.”Как да се сдобием с каляска „ – в 3 книги

4.”За живота на миЛорд „ -  в 3 книги – „Детство  , „Юношество „ „Червен  период”  , предстои  моят " Син период "

5.„Как се каляваше стоманата” – в 2 книги

6.”Аз миЛорд -любознателния” –в 3 книги , разделени в 6 свитъка поради обширността им.

7.”Осем книги за проблеми в речта „

8.”За войните в Неоген „- в 20 книги

9.”Тука има – тука няма „ – в 5 книги , шестата все още е в  процес на редактиране

:mybb:

149

лейлаааааааааааааааааа...............ама аз не стоя смирен бе..........тази печатна грешка е разкарай

150

Луда работа отново...

151

нали .... радвам се  за теб , че го  разбра навреме http://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/icon_mbounce.gifhttp://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/icon_mbounce.gif

152

Чак ми е трудно да поставя диагноза за своите събеседници!?! :flag:

153

аха...пак ме зарадва , че на себе си по- лесно поставяш ...:flag:

154

Ще ме извиняваш за моята некомпетентност но може ли да ми обясниш какво означава тази реч на миЛорд? Истинска ли е или плод на неговото неосъзнато мислене?

155

хммм ...мога да дам отговор - но не искам ...така че питай си него ... :glasses:

156

Оф няма да ви ровя повече.

157

защо ?- страх те е да  попиташ баровеца ли - както сам го наричаш  :glasses: предлагам  както мен попита , така и него попитай като се появи  :glasses:

158

Няма значение не е толкова важно. И все пак ще го попитам разбира се... :D

159

Ти пък как може да си помислиш, че ще пропусна да го попитам?! :D

160

Аз даже вече се притеснявам, че са ни изоставили и ако е така ще се почувствам много убиден. Ще трябва да правя клуб, а не ми се занимава...

Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ДОБРО УТРО МИЛОРД » ЦЕЛУВКА ЗА МИЛОРД