ЗА ВСИЧКИ МОЙ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ!

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

ДА ГО УДАРИМ НА МЪРЗЕЛ

Сообщений 141 страница 160 из 783

141

чи то останалото не си заслужава ве Виленце :flirt:

142

за мъже ли да мислим o.O

143

за мен мислите ли ве  :flag:  :flag:

144

ами, ти какво искаш, катожена за мъже ще си мисля, няма зажени..... например за мъже, които ми правят  масаж  и аз си говоря с лйбимия по телфона в същото време :))))) Голем кеф.....мммммммдаааааа

145

leila написал(а):

за мен мислите ли ве

хич не ми излизаш от акъла :flirt:   

http://ajanlo.kapu.hu/flowerings/36t.jpg

:flirt:  :flirt:  :flirt:

146

ало........вили..........как си тръгнала полека с масажиста бе........поръчай и цветна телевизия...........кофти коледа мина,но колегата ще се напрви на дядо мраз :flag:

147

ало........вили..........как си тръгнала полека с масажиста бе........поръчай и цветна телевизия...........кофти коледа мина,но колегата ще се напрви на дядо мраз

Подпись автораLORD-OF-THE-DARK

Ало, балоните след малко точно там отивам, така че гледането на телевизията и то шарена оставам на теб! :)))))))))))))

148

бъркаш ма нещо ве колега! аз съм палавия Амур! :D  Купидон`чу начи :canthearyou:

:flirt:

149

DomirK написал(а):

хич не ми излизаш от акъла

акъл море - глава шамандура... я да видим кво измисли , докат ма нямаше  :unsure:  :unsure:

150

ааааааааааа............амурчо...........я и бодни една стрела на вили бе колега амурчо

151

leila написал(а):

я да видим кво измисли , докат ма нямаше

една машинка за изкореняване на борчета   :flirt:

http://www.ize.hu/_files/pics/00010/00010511.jpg

152

MyLORD написал(а):

я и бодни една стрела на вили

на кое място точно ве колега :D :D :D :D

153

ааааааааааа............амурчо...........я и бодни една стрела на вили бе колега амурчо

Подпись автораLORD-OF-THE-DARK

Гледай аз да не ти бодна нещо, защото плачеш точно за това от мен!:)

154

MyLORD написал(а):
я и бодни една стрела на вили
на кое място точно ве колега   

така, така, като ви чете човек, по големи от вас няма, хайде чао до довечера, че може да напишем цяло есе кой на кого ще боцка стрелички и къде точно

155

DomirK написал(а):

една машинка за изкореняване на борчета

да знаеш - уцели слабото ми място...машинките...пращай пет шест  :glasses:  :glasses:

156

колега ,амурчо не бодва стрели в задника на жената...........така че импровизирай :crazyfun:

157

неведоми са пътищата Божии и стрелите Купидонски  :rolleyes:

158

leila написал(а):

да знаеш - уцели слабото ми място...машинките...пращай пет шест

нъц!  :dontknow:  ша прая черна борса за следващата Нова Година :D  всичко живо в натура че плаща  :D  :D

159

DomirK написал(а):

нъц!    ша прая черна борса за следващата Нова Година   всичко живо в натура че плаща

стига бе ...ща та заболи главата ве  :flirt:  :flirt:

160

хъм...........май си прав..........не се знае къде ще се забие тази стрела............купидонска :crazyfun: