Grozno kolega, mnogo grozna kartinka e towa, а представи си, теб да те опънат за изтривалка пред нечия камина.
аве в Африка праят луд секс пред камините знам щото пробах и хич не е грозно да ти кажа
НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » КупиДОМ'Чу И НОВИТЕ СТАРИ СНЕЖАНКИ » ДА ГО УДАРИМ НА МЪРЗЕЛ
Grozno kolega, mnogo grozna kartinka e towa, а представи си, теб да те опънат за изтривалка пред нечия камина.
аве в Африка праят луд секс пред камините знам щото пробах и хич не е грозно да ти кажа
Малко е момчето още и не може да оцени, че живата красота е несравнима с еснафските номера.
тъкмо него си представях пред камината на шефа му
не дърпай гявола за опашката че в тоа студ...
давай да четем дневниците ти тогава
Малко е момчето още и не може да оцени, че живата красота е несравнима с еснафските номера
малко съм я и искам мноу работи
не дърпай гявола за опашката че в тоа студ...
е, бравос ...ми нали пред камината ше си ве
е, бравос ...ми нали пред камината ше си ве
то от камина нема нужда, ама кво ли ти обеснявам
Трябва да си много луд за да правиш секс до камината в тази жега.
Трябва да си много луд за да правиш секс до камината в тази жега.
така казват особено на Нова Година си е бало мамата поне в Кейптаун
то от камина нема нужда, ама кво ли ти обеснявам
е как ...аз та теб разчитам де
е как ...аз та теб разчитам де
ниц щото
Там си е европа, а не африка и еснафските номера са много силни. Ти да не си еснаф?
Ти да не си еснаф?
първо ми обясни кво й тва
ниц щото
ми щом не щеш , ако щеш ...нема да разчитам тогаз
първо ми обясни кво й тва http://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotio … ecream.gif
не ми се връща към средното училище, дълго трябва да ти обяснявам
щото тука означава свободен търговец или занаятчия...
НЕПУКИСТ който го интересува само собственото му благополучие (свободен търговец е било през ренесанса), после играта се обръща.
аве аз съ чудех що за птица съм добре че ма светна щракнал си ми точно фото ама откъде не разбраф
THANK'S начи
и още да добавя ...шарена си птица
що не кажеш паун или фазан
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » КупиДОМ'Чу И НОВИТЕ СТАРИ СНЕЖАНКИ » ДА ГО УДАРИМ НА МЪРЗЕЛ