Брех, к`ва идилия дали да не не помоля следващия път да замина и аз за балканя и да ми сервират винце и пържолки....ареееее тъпунгури, к`во чакате
альоооу ,ний сме тъпанари ...пък чакаме да дойде главния
НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ВАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ЗАБЕ....ЖКИ » УРНА ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Брех, к`ва идилия дали да не не помоля следващия път да замина и аз за балканя и да ми сервират винце и пържолки....ареееее тъпунгури, к`во чакате
альоооу ,ний сме тъпанари ...пък чакаме да дойде главния
Добро утро, Лейла!
Да идва главния тъпунгер, защото как беше слугините в кухнята и под стълбите и как беше другото нямало да ме допуснете на вашата маса...и още удавили ме с капка вода.... Все съм чела тъпи бъзъци, но някои май само такива творят
Браво! виж как си научи мястото, а аз мислех, че все с камшика трябва да те възпитаваме, че господарската трапеза е забранена зона за дървени вилици.
явно...лайна като теб, няма да се научат..., че отрепките, които ти уважавш...за мен винаги ще си останат отрепки....да не мисли, че се връзват на разпльоснати лелки и на плешиви чичвокци, да ми дават тон в живота
ama stiga ste laeli ve zemete malko da se hapnete golqma libov golqmo ne6to mamkamu
твоето мнение ПСХОЛОЗЕ, май си го завираш, където ти падне напоследък
еми щот навсякъде пасва ве начи е точно по размери да ти кажа мамка му
Нещо ми правеш намеци ли, да не става на въпрос, че кабела за кабеларката ти паства на всички букси
хич та нема по токови работи не си прай труда напразно
определено не ми е патент да получавам еректирали пенеси по мобилния, докато си пия кафето с приятелки ...
да ти имам мераците
ами, не съм и любителка....да получавам мръсни смс-и, но виж явно е бил готин...щом ни каза, че и завиждаме
тъй, че аз искам най-малко цар на остров
с кривнала коронка ли
та какви са последните предложения
мноу секс и... еми тва е
къде са предложенията бе колега?
под китайския шлем здрасти колега
мноу секс и... еми тва е
без сръбска музика ли ве
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hnzCNxVaFVE&feature=related[/youtube]
ма лейла ,ти си била много музикална бе
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » ВАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ЗАБЕ....ЖКИ » УРНА ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯ