ЛЕЙЛА НЕ Е ГЛАВОРАЗЦЕПИТЕЛКА....
ЛЕЙЛА Е МИСЛИТЕЛКА

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....
ЛЕЙЛА НЕ Е ГЛАВОРАЗЦЕПИТЕЛКА....
ЛЕЙЛА Е МИСЛИТЕЛКА

мисълта и делата трябва да вървят ръка за ръка, щото пътят към ада е послан с най-добрите мисли и ква файда, казват философите
Няма смисъл да стигаш края на пътя, ако не се насладиш на пътуването.... 
големи мисли те връхлитат бе лейла....ххаххахахаха

големи мисли те връхлитат бе лейла....ххаххахахаха
ЖЕНАТА НЕ МОЖЕ ДА Е ЖЕНА, АКО МЪЖ НЕ Я ПРИЗНАЕ.... 
Лейла отвръща на злото с добро, тя е светица...
уаааааааааааааааа................незнаех че е светица

Ако я пипна ще се свлече на пода и ще забрави за доматите!
така си мислиш............лейла се къпе с планинска вода...........никой не може да я свлече на земята освен грозния холандец

Щот не познава магьосника от Ос!!!
ми щот познавам магьосника от Оз...та ми стига да ти кажа един

лейла познава най големия магьосник

" Ако искам да бъда добър , никой не може да ме направи лош.Ако пък искам да съм лош - никой не може да ме направи добър. Всичко от мен зависи ...онзи,който желае нещата , той сам отива при тях ..."
НЕ И ОПРОПАСТЯВАЙТЕ ТЕМАТА..... АМИ СИ ПОРАЗМЪРДАЙТЕ МАЛКО ТИКВИТЕ
всеки има връх свещен, който трябва да бъде достойно защитен
онзи,който желае нещата , той сам отива при тях
Умният човек желае неща, които са постижими, които му трябват. Умният човек носи само една дреха, а глупавият носи две, обикновеният човек носи пет–шест дрехи. Обикновеният човек постоянно се запасява....
Умният човек носи само една дреха
собствената си кожа и всичко сложено на нея стои от кутюр
Отредактировано baharta (2009-01-30 23:35:38)
Една пословица гласи: "Красноречивият език е меч, побеждаващ света".
Мечът може да побеждава, но може и да убива. Езикът също е способен да побеждава или да убива...кое предпочитате ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5L3zDgMMUpc[/youtube]

Мечът може да побеждава, но може и да убива. Езикът също е способен да побеждава или да убива...кое предпочитате ?
По-добре да те мразят за това което си, отколкото да те обичат за това което не си, нали? 
Мечът може да побеждава, но може и да убива. Езикът също е способен да побеждава или да убива...кое предпочитате ?![]()
Предпочитам чук- да смажа на войнстващата посредственост главата. Мечът не бива да се осквернява с това.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....