Я ДА ТЕ ВИДЯ СЕГА КАКВА МИСЛИТЕЛКА СИ

НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....
Я ДА ТЕ ВИДЯ СЕГА КАКВА МИСЛИТЕЛКА СИ

почвам...ама от утре...че днес ме мързи

АЗ ПЪК ТРЯБВА ДА ПРАВЯ СУПА..... 
мързел..........лейла
СТИГА МИСЛИЛА ЛЕЙЛАААА..... СТАВАЙ

Когато човек си мисли, че е роден без късмет и все нему не върви, то каквото и да му се случи , той ще си каже "Всичко ми носи лош късмет...лошият късмет постоянно ме преследва и не ме пуска". За този човек , дори доброто което му се случва -ще е лошо , защото такъв е начинът, по който той е започнал да възприема нещата...Затова живейте с мисълта , че всичко което идва при вас - е добро.
лейла стига мислила ,а слагай престилката на голо и почвай пицатаааааааааааааа 
Такоз е то мила Лейла. Не всеки може да си затвори очите за лошите неща които му се случват...
но може да се научи как да ги приема ... 
Ако има кой да го научи.
ЛЕЙЛА.... Я КАЧИ МАЛКО СНИМКИ ОТ ПРОФИЛА ТИ,
ЧЕ САШЕТО Е ВЛЮБЕН 
животът е много опасна болест, която се предава по полов път

ЛЕЙЛА.... Я КАЧИ МАЛКО СНИМКИ ОТ ПРОФИЛА ТИ,
ЧЕ САШЕТО Е ВЛЮБЕН
че да не съм го молила ве... 
най-доброто средство да се избавиш от изкушението
е да му се отдадеш 
ИМА И ДРУГИ ОЩЕ ПО-ДОБРИ, НО ДА НЕ ВИ ИЗКУШАВАМ, ЧЕ НАЛИ СТЕ СЛАБИЯ ПОЛ
Най-добрия начин да се развеселиш е да развеселиш някой друг... 
Точно те са най-тъжните хора, а кажи ми що за парадокс
Често задаван въпрос "Какво е зло ???- може бинякои от отговоритее... злото е нещо, което е лишено от хармония....на което не му достига любов и красота, нещо което не се вписва в нашия живот.Злото може да се уподоби на огън,който носи разрушителна сила и всичко което е на неговия път бива унищожено....Но както огъня не може вечно да се поддържа , така и злото не е вечно...Казано е е "Не се съпротивлявай на злото ", защо ?....защото съпротивлението дава живот на злото , а непротивопоставянето му позволява да изгори напълно..... Казваме на приятеля си: "Не прави това" или: "Защо правиш това?" ....казваме му : "Ти трябва да постъпиш така и така", и всъщност правим злото още по-силно, и по-здраво привързваме човек към грешката. ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H9lBeAzugwk[/youtube]
.Казано е е "Не се съпротивлявай на злото ", защо ?....защото съпротивлението дава живот на злото , а непротивопоставянето му позволява да изгори напълно.....
Я му разцепи главата(на злото) да му излезе идеята на бял свят и тогава може да не му се противиш
Вы здесь » НЕОМАНИЯ- ФОРУМ НА ВЕСЕЛИТЕ ХОРА » РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН » ВЕЧНИ РАЗМИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН.....